Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jest jazda :lol: .

Na pewno mu smakowało !w00t .

Opublikowano
Nic nie zrobisz... nie masz w swoim AeNie tempomatu... !w00t

Żeby zje?ć ?niadanko w drodze do pracy, jestem gotów zainwestować w tempomat dla ubogich - np. taki jak ten: http://www.thestevensons.org/node/view/718 :lol:

Opublikowano
Nic nie zrobisz... nie masz w swoim AeNie tempomatu... :lol:

Żeby zje?ć ?niadanko w drodze do pracy, jestem gotów zainwestować w tempomat dla ubogich - np. taki jak ten: http://www.thestevensons.org/node/view/718 :)

Yhm... Nówka czarny ( ;) ) Burgman, który po przejechaniu "paru" km trafi do serwisu celem naprawy gwarancyjnej - zreszt? już trzeciej - będzie miał zamontowany taki tempomat???? |ciema!!

Uważaj, bo Ci gwarancję cofn? za przeróbki maj?ce bezpo?redni i po?redni wpływ na trwało?ć wszelkich elementów które będziesz wymieniał w okresie gwarancji...

Oj Maku... jak ja Ci z jednej strony współczuję...

Moja kolejna rada dotycz?ca użytkowania AN 650: znajdĽ i zapamiętaj kilka słów których będziesz mógł użyć w towarzystwie daj?c upust swojej agresji zwi?zanej z u?wiadomieniem sobie jaki to kolejny duży bł?d w życiu popełniłe?... za całe trzydzie?ci kilka tysięcy złotych... ;) Polecam również instalację gier w telefonie komórkowym... bardzo się to sprawdza podczas czekania na Road Assistance... :o !w00t ;);)

Wiem, wiem... też jestem ojcem... :)

A tempomat mocno zmy?lny... najtrudniejsze jest to najprostsze...

Opublikowano
Yhm... Nówka czarny ( :) ) Burgman, który po przejechaniu "paru" km trafi do serwisu celem naprawy gwarancyjnej - zreszt? już trzeciej - będzie miał zamontowany taki tempomat???? |ciema!!

Uważaj, bo Ci gwarancję cofn? za przeróbki maj?ce bezpo?redni i po?redni wpływ na trwało?ć wszelkich elementów które będziesz wymieniał w okresie gwarancji...

I tak mam przesrane: zainstalowałem płytę Givi ... :lol: A! i alarm od Worlana...

Oj Maku... jak ja Ci z jednej strony współczuję...

Moja kolejna rada dotycz?ca użytkowania AN 650: znajdĽ i zapamiętaj kilka słów których będziesz mógł użyć w towarzystwie daj?c upust swojej agresji zwi?zanej z u?wiadomieniem sobie jaki to kolejny duży bł?d w życiu popełniłe?... za całe trzydzie?ci kilka tysięcy złotych... ;) Polecam również instalację gier w telefonie komórkowym... bardzo się to sprawdza podczas czekania na Road Assistance... ;)  !w00t  ;)  ;)

Od lat trenuję w Wormsy... będę miał okazję doskonalić umiejętno?ci :o Może nawet odzyskam zainwestowan? kasę jak pewnego dnia wygram jaki? konkurs wormsowy... :)

A tempomat mocno zmy?lny... najtrudniejsze jest to najprostsze...

Tempomat faktycznie zajefajny. Już googluję dalej http://miniurl.pl/46414 - jest tego całkiem sporo... Ceny od $1 :).

Gość gepard73
Opublikowano

Niezłe też bym się zapierał !scooter !TAZ :lol: ale teraz już nie słychać o samochodach typu łada

Opublikowano

Filmik przypomniał mi Zlot w Sycowej Hucie i tego młodzieńca na żółtej motorynce whist Pamiętam że sporo starszych kolegów również miało radoche z jej dosiadania ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kierunki poszukiwań nowych rozwi?zań – czy/kiedy upowszechni? się:

1.

2.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem nie wszystkim się spodoba ale takich umiejętno?ci kierowania autem chciałbym się nauczyć

W filmiku ładnie pokazane tylko brakuje mi ujęcia bieżnika po takiej "zabawie" !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
W filmiku ładnie pokazane tylko brakuje mi ujęcia bieżnika po takiej "zabawie" !scooter

Na "deszczowych F1" z pewno?ci? nie jechał !scooter

Poza tym piękne, po prostu bomba, obraz i dĽwięk...

Segway poza konkurencj?...!scooter

Zajefajny materiał !scooter

pzdr

Opublikowano

Na "deszczowych F1" z pewno?ci? nie jechał !scooter

Poza tym piękne, po prostu bomba, obraz i dĽwięk...

Segway poza konkurencj?...!scooter

Zajefajny materiał !scooter

pzdr

A TUTAJ bonusowe sceny !scooter niezłe !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Fajna pokazówka ale kręcili j? cały dzień. Zaczęli kręcić przedpołudniem a zdjęcia zakończyli o zachodzie słońca. Po ?ladach można zobaczyć ile robili prób i ile razy nawroty nie wychodziły. Nawet najlepszym to się zdarza.

Taka jazda „bez ograniczeń” daje naprawdę dużo frajdy.

Trzy lata temu uczestniczyłem w kursie doskonalenia jazdy samochodem, gdzie na płycie lotniska można było w ramach ćwiczeń slalomu lub na zakręcie próbować „zdj?ć opony z felg w czasie jazdy”. Pytałem się nawet, co będzie jak przewrócimy samochód na dach, odpowiedĽ była: próbujcie. Wła?nie przy takich okazjach można się przekonać, że rady fachowców i stosowanie się do nich, mog? dać efekty. Przygotowany testowy odcinek przejechany na pocz?tku szkolenia i na końcu pokazał co może zdziałać kilka dobrych rad i ćwiczenie techniki aby czas przejazdu radykalnie się skrócił oraz zmniejszyła się liczba popełnianych błędów.

Podstawow? zalet? takich prób oprócz nauki jest wspaniała zabawa i przyjemno?ć z jazdy. !scooter

Opublikowano

Moze juz to widzeliscie

klik 2

Opublikowano
Na "deszczowych F1" z pewno?ci? nie jechał wink.gif

no nie miał takie 4 komplety w rozmiarze 285/30/18 !scooter napisane było na pocz?tku a ja nie zajarzyłem

g-force-t-a-kdw.jpg

• 4 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Najlepsza ochrona auta !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Maksior na temat pracy administratorów sieci w korporacji:

Co za .....dzień

EDIT:

Maku, przypomniały mi się dawne czasy :) Wtedy na topie był Quake a nie Halo i nie było VoIP, a i tak dawali?my radę :) !happybth

pzdr

Opublikowano
Maksior na temat pracy administratorów sieci w korporacji:

Szorstki - tak się nie robi!!! Trzeba było jakie? ostrzeżenie nadać! Do teraz się haham :):D:)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

a później dziwnie postrzegają jednoślady... (choć filmik zrobiony full profesjonalnie jak na polskie warunki)

Pozdrawiam

Lléo F

Opublikowano
a później dziwnie postrzegają jednoślady... (choć filmik zrobiony full profesjonalnie jak na polskie warunki)

Witam!

Obejrzałem filmik z pełnym napięciem... że zaraz coś jeb, bum, krew się poleje...

a tu... pełna konsternacja... nic się nie dzieje! Mimo upiornej w swym przesłaniu muzyki (skądś znanej).

Byłem... zawiedziony :)

Ale dzieje się, oj dzieje. Pełna profesja!

Prawie jak rycerze i białogłowy. :) Produkcja super, operatorzy /lub kamery/ odważni/ne!

Pełen szacunek.

Szczerze. Dobrze, że chłopaki na filmie pomimo, że na koszulkach "Mają Wyjeba..." jeżdżą z głową na karku i mają oczy otwarte.... na nowe horyzonty whist

Pełen podziw za technikę i umiejętności jazdy!

Pozdrawiam

Agnus

P.S. DYWIZJON "303" !w00t :) !czary przeczytany w podstawówce i zaliczony! :) To w związku z 303 postem :)

Opublikowano

Kiedys juz to zamieszczalem...

Warte obejrzenia do konca (kliknij na ikonke moto): KLIK