kfcent Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=yQZq2xz1vb4&feature=related jestem w szoku, go?ciu miał farta!!! tylne koł w powierzu zanim uderzył w warszawę. ciekawe jaka to prędko?ć?
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2008 wyscig kurierow w london Ważne ! tam jest odwrotny ruch niż u nas... pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2008 Ale hardcore !sciana
Gość Dragon Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 wyscig kurierow w londonWażne ! tam jest odwrotny ruch niż u nas... pzdr A co by było jak by dać im po... Burgmanie 650 !sciana NeĽli s?...
Pleban Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Ruch jest tam lewostronny czyli odwrotny niż u nas. A ?wiatła? |wiatła s? też odwrotne? !happybth !happybth !happybth Niezły młynek!!
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2008 Baba na przegl?dzie auta !OK Klik
Sympatycy spinka Opublikowano 26 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2008 Baba na przegl?dzie auta !OK OT:... Nie pokazane kto wysiada z auta Zaraz baba, pewnie facet nadał tytuł, a może to on siedział za kierownic???????
drogowiec Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Uderz w stół a nożyce......... Pozdrówka
Klubowicze Roni Opublikowano 26 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2008 Baba na przegl?dzie auta !YES OT:... Nie pokazane kto wysiada z auta !OK Zaraz baba, pewnie facet nadał tytuł, a może to on siedział za kierownic??????? oczywi?cie , że nie wiadomo kto wysiada , ale tak po prawdzie id?c do sklepu po chleb i prosz?c o niego sprzedawcę prawdopodobieństwo że go otrzymamy wynosi 99% ten 1 % pozostaje nam na niedosłyszenia , pomyłki i takie tam różne . dlatego kto? kto zatytułował ten film tak a nie inaczej miał ku temu jakie? powody
brzoza Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Ktokolwiek byl kierowc? tego pojazdu to ............ i szkoda autka !scooter
Sympatycy Arecki Opublikowano 26 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2008 Za to w tutaj nie chyba w?tpliwo?ci kto był za kierownic? !scooter .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 27 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2008 A to widzieli?cie? http://pl.youtube.com/watch?v=IFUeA1cSw80
Sympatycy spinka Opublikowano 27 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2008 Za to w tutaj nie chyba w?tpliwo?ci kto był za kierownic? !scooter . Łojezu to ta babcia tylu synów miała????? !OK , Nic dziwnego że taka starowinka. Ale do celu dojechała. !happybth
Sympatycy Arecki Opublikowano 27 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2008 Jeszcze co? z "zimow? wersj?" !OK .
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2008 To ja może troszkę w obronie pań: Pani na Boss-Hoss !happybth !OK !scooter Grubo ponad 500 kg i silnik V8 od Corvetty... pzdr
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2008 2 dorosłych facetów na myjni ręcznej... pzdr
gumis Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Tmaxy na torze: KLIK co tak tego pierwszego tyłem rzuciło??
Gość gepard73 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bo zamiast gazu nacisn?ł hamulec, pewnie jak by tego nie zrobił to można by z tego jeszcze wyj?ć, ale w takich sytuacjach człowiek nie zawsze ma czas żeby pomy?leć
dr.big Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nie calkiem !piwko , chyba typowy "highsider"... Tylne kolo traci przyczepnosc i zaczyna "uciekac" na zewnetrzna, odruchowy ruch kierownica dla skorygowania toru i ... albo sie uda, albo nie !holiday . Jesli sie nie uda, to jezdziec "wylatuje" do gory i juz wiemy skad nazwa !piwko ... PS. Nie wydaje mi sie, zeby byl tak lekkomyslny i po mocnym uslizgu kola probowal wyjsc z tego wciskajac "do konca" klamke hamulca !piwko . Chociaz troche dziwi mnie ten dym spod opony, kiedy akcja byla juz prawie przegrana !piwko ... Moze faktycznie ratowal sie za mocno hamulcem? Edit: O ile "sprawca zamieszania" wyszedl z tego nawet calo, to nie chcialbym byc w skorze tego drugiego... Po obejrzeniu kilku innch higsiderow, mozliwe ze nawet nie dotknal klamki hamulca, a dym to jedynie ufekt uslizgu !piwko ...
mak Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 http://www.joemonster.org/filmy/9291/Kawas...zy-motor-swiata !OK
heat Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie ... odruchowy ruch kierownica dla skorygowania toru ... tylko odjęcie gazu i koło nagle łapie przyczepno?ć wystrzeliwuj?c kierowcę - highside. Zbytnie położenie maszyny może spowodować szlifa - lowside Jakikolwiek ruch kierownicy nic nie daje w kiedy tył motocykla żyje własnym życiem. Kiedy? o tym pisała jaka? gazeta motocyklowa.PZDR
misioooo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ruch kierownicy + balans daje. Jak po lodowisku jeĽdziłem to efekty były (nie zawsze poż?dane). Co prawda ja robiłem to przy 15-20km/h max. Teoria teori?, a praktyka bardzo często nieco inaczej wygl?da.
rob1969 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Polecam!!! !happybth http://pl.youtube.com/watch?v=uE4AC4LtM0Q&...e=rec-HM-rev-rn
drogowiec Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 |niadanko w drodze do racy???? !w00t Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi