Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

eeee tam to jest scena dla miło?ników Luc'a Besson

TU

Edit:

I oczywi?cie skuterów też :P

Opublikowano

TU

pomijaj?c fakt ze to fotomontaż to nie ma takiego silnego chlopa ze podeprze nog? przechylon? 50ccm( o wiekszej nie wspomne) przy takiej jeżdzie.Kosci pekna jak zapałki a zamiast wiazań bedzie mozna sznurowadla montowac :P

• Sympatycy
Opublikowano
Czy Wy też tak jeĽdzicie  :P ?

Jak mam się szczerze wypowiedzieć, to nasze czwartkowe przejażdżki s? bardzo podobne :P , no może nie aż tak :P:P:D

Prawda, Mariusz, Szuwarek , Michalu i inni ????

• Sympatycy
Opublikowano

TU

pomijaj?c fakt ze to fotomontaż to nie ma takiego silnego chlopa ze podeprze nog? przechylon? 50ccm( o wiekszej nie wspomne) przy takiej jeżdzie.Kosci pekna jak zapałki a zamiast wiazań bedzie mozna sznurowadla montowac :P

Ale? pojechał po bandzie teraz chłopie :P:P

Po pierwsze primo fotomontaż jest technik? fotograficzn? a nie filmow? - tyle co do technicznego aspektu sprawy.

Po drugie primo :D co do autentyczno?ci to na 99,9% jest to starannie wyreżyserowany popis jakiego? nieĽle odjechanego "stuntowca" co najwyżej lekko podrasowany na etapie montażu (przyspieszony i zmontowany z kilku kawałków i takie tam)

Nie ma tam niczego niewykonalnego

Opublikowano

tak a jego trampki po takiej jeĽdzie były by bez podeszwy. :P

Opublikowano

TU

Ale? pojechał po bandzie teraz chłopie :P:P

Po pierwsze primo fotomontaż jest technik? fotograficzn? a nie filmow? - tyle co do technicznego aspektu sprawy.

Co do autentyczno?ci to na 99,9% jest to starannie wyreżyserowany popis jakiego? nieĽle odjechanego "stuntowca" co najwyżej lekko podrasowany na etapie montażu (przyspieszony i zmontowany z kilku kawałków i takie tam)

Nie ma tam niczego niewykonalnego

poczytaj dokladnie co napisalem i swoja odpowiedĽ,zwroć uwage na zakolorowane fragmenty :D

• Sympatycy
Opublikowano

Ale które, te na czerwono czy na niebiesko :P

• Administrator
Opublikowano

Swego czasu na forum pokazala sie rodzima produkcja pod tytulem "Codzienno?ć poranna" by Ultras, mysle ze koles w Paryzu nie ma az takich problemow. Do tego filmik jest zdecydowanie ciekawszy niz francuskie przezycia.

http://www.vimeo.com/195683

Musze tez sprawic sobie kamerke na kask i nagrac moja codziennosc poranna, zazdroszcze Ultrasowi ze ma odcinki bez korkow :P

• Sympatycy
Opublikowano

No wła?nie, od długiego czasu zastanawiam się nad jazd? z kamer?. Nie mogę wybrać odpowiedniego miejsca na jej przykręcenie. Kombinowałem, może lusterko, szyba ???? :P . Ale widzę, że mocowanie do kasku zdaje egzamin. Te rozwi?zanie jako? odrzuciłem, nie wiem czemu :P .

Ultras, :D

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano
a teraz co? z zupełnie innej beczki:

http://pl.youtube.com/watch?v=UaYTEyweBmg

Arabska fantazja :D , ciekawe czy to bardziej reklana klapków czy asfaltu :D , swoj? drog? ciekawe czy np. na Wisłostradzie też by im tak łatwo poszło :D .

Opublikowano

my?lę że by mieli bardzo dogłębny pedicure !yeah

• 1 miesiąc temu...
  • Administrator
Opublikowano

To i ja zmontowalem sobie filmik nowa zabawka opowiadajacy o mojej porannej walce w drodze do pracy !scooter Niestety jakosc po wrzuceniu na google drastycznie spadla

Burgmania Warsaw Streetfighter

mniejsze okno na wrzucie

• Sympatycy
Opublikowano

Artix, poproszę następnym razem jaki? stabilizator na szyję.

Wystarczyło mi do ciepłownii, jeden zakaz wjazdu, wysepka, przej?cie dla pieszych, permanętna ci?gła !TOMCAT !scooter

Tak się jeĽdzi przez Włochy niestety !wchair

Jedziemy po zioło, jedziemy po zioło.....................

Opublikowano
To i ja zmontowalem sobie filmik nowa zabawka opowiadajacy o mojej porannej walce w drodze do pracy !TOMCAT Niestety jakosc po wrzuceniu na google drastycznie spadla

Burgmania Warsaw Streetfighter

Oj nie jako?ć tu była problemem, wstawaj Ty Arti wcze?niej do pracy !w00t

To może nie będziesz musiał na czerwonym przez przej?cie dla pieszych jechać?!

A w ogóle to zważywszy na to gdzie pracujesz to PO CO SIE DO ROBOTY |PIESZYSZ ??!!

Przecież nic nie budujecie, o czym choćby ten filmik ?wiadczy :D:( !wchair ?

Co jaka? autostrada Ci z planu wypadnie?!

No dobra do?ć zło?liwo?ci, muzyczkę fajnie dobrałe?, na życiu jak widać Ci nie zależy, a skuter najwyraĽniej ma lusterka odpiłowane !happybth

Jak miałbym pracować w Warszawie to tylko jako infolinia we własnym domu, u Was nie da się jeĽdzić, chyba, ze po trawniku i to "po ziołach" :(

Pozdrawiam

RobB. !scooter

Opublikowano

Ostatnio spieszyłem się do pracy tak mocno, że dojechałem w 22.5 minuty z pod domu pod teatr [ursynów-targówek]. ale chyba nie odważyłbym się zrobić filmiku !scooter

Opublikowano

Niegrzeczny Arturek oj niegrzeczny .... popraw się chłopaku !scooter. A nie lepiej Tobie odbijac w lewo w ul. Wolsk? ... potem Solidarno?ci i skręcac w prawo w t? Zelazn? !TOMCAT mniejszy kocioł by? chłopie miał a i możliwo?ci manewrowych ciut więcej:).

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Teraz już nikt nie powinein mnieć w?tpliwo?ci, że Silver jest typowo miejskim skuterem !scooter .

Opublikowano

Bardzo fajny filmik Art ! !wchair jak zamocowales aparat?

jeszcze fajniej się go ogl?da ,bo twoja trasa to znane mi rewiry : !scooter

zreszt? widuje cie czasem w okolicach makro w alejach, ale takich numerów live nie widziałem !TOMCAT

Arecki 100% racji ! dla chc?cego nic trudneo ,Artix pewnie i gold wingiem by podobnie zamiatał !w00t

Opublikowano

Ale rzeĽnia! A ja już my?lałem, że korki to w Krakowie mamy największe !scooter

Dobrze czasem popatrzeć jak "to się robi" gdzie indziej ;-)

Numeru z trawnikiem jeszcze nie widziałem może dlatego, że ciężko u nas o trawniki przy jezdniach a i krawężniki też nie pomagaj?...

• Administrator
Opublikowano

Specjalnie wybralem taka godzine dojazdu zeby korkow raczej nie bylo, i tak wlasnie wyglada miasto kiedy nie ma korkow. Lusterek tez nie mam odpilowanych, a ze zasypiam rano to juz nikogo nie powinno dziwic, a jak od lat jezdzi sie spoznionym do roboty to na trasie mam juz wypracowane triki zeby przyspieszyc. A Wolska jest nie mniej zapchana !scooter Kfcet to nie jest aparat, to kamera ATC 2K.

Zbieram juz materialy do kolejnego klipu, bedzie troche w innym stylu, ten filmik byl moim debiutem i wiem moze troche za dlugi w nastepnym postaram sie zmiescic w 6 min. Pomysl mam juz w glowie, meterialy hmmm no coz musze sie jeszcze pokrecic po miescie. Szukam tylko utworow psujacych do pomyslu.

Opublikowano
Szukam tylko utworow psujacych do pomyslu.

Ależ Arti to proste, patrz?c co wyrabiasz to polecam utwory "Death Kan Dance" !TOMCAT !wchair

Je?li tak jeĽdzisz zaspany, to wiele tłumaczy, moja 95 letnia Ciocia w stanie letargu potrafi sama, ze złaman? nog?, wstać z łóżka pój?ć do kibelka i cało wrócić ?!!!!

Pozdrawiam

RobB. !scooter