Lucjan73 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam, nowa zabawa zimowa http://hahau.pl/film-333-audi-na-skoczni-narciarskiej.html
dr.big Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Za bardzo w to nie wierze, pamietam jeszcze w TV reklamy Audi 100 Typ44 "wjezdzajacego" na szczyt skoczni . Vorsprung durch Technik. Audi .
ja-rek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Cze?ć, Ładne Audi nie jest złe. Przygl?dnijcie się ujęciu w 2,13-14 minuty a w szczególno?ci podwoziu - zagadka się wyja?ni . jarek.
RobB. Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nie gniewajcie się to prawie skutery, a dałem linka bo bardzo spodobała mi się w tym filmie muzyka i jej synchronizacja z obrazem. Polecam obejrzeć do końca zwłaszcza amatorom rozbudowy o?wietlenia w 200 Pozdrawiam RobB.
RobB. Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 A i jeszcze taki filmik dla przypomnienia co to: TECHNIKA PRZECIWSKRĘTU Pozdrawiam RobB. !happybth
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2007 Chłopaki ze szkoły PROMOTOR - loozaki jakich mało !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 2008 No dobra, to tera z grubej rury, czeski film: joĽin z bażin, totalna masakra czarnego garniaka !scooter W każdym razie mnie "rozwalili"... !scooter Jak to kto? okre?lił "bardzo, ale to bardzo srogie" !scooter Może Jarek jako artysta się wypowie !scooter pzdr
gumis Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 to mnie rozwaliło pierwszy raz od dłuższego czasu !OKK chyba zacznę ćwiczyc na burgolocie...kto? jeszcze chętny??
Sympatycy emiksik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2008 Na paru imprezach slalom był ale .. A ci to prawdziwi mistrzowie
PrezesBednarz Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Co do synchronizacji muzyki/obrazu: KLIK KLIK i tutaj: KLIK KLIK
Gość NIMAGO Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Tmax 500 + nos Możliwe to jest ?? Jak sie w takiej wystacji zachwouje pasek, nie slizga sie po właczeniu nosa? Przeciez obroty silnika momentalnie wzrastaja...
Gość E--ndriu Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ciekawe jak takie zawieszenie by się sprawdzało na naszych drogach Filmik 1 Filmik 2
MISIEK Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Batmobil rosyjskiej policji http://www.smog.pl/wideo/15993/nowa_bryka_...jskiej_milicji/
Lucjan73 Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Ogniste tankowanie Tankowanie i jeszcze co? : Agresywny dystrybutor
Radio Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Było o skuterach na 4 kółkach? Jeżeli nie było to poogl?dajcie
Pleban Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Ciekawe jak jeĽdzi się ty wynalazkiem w winklach. Wydaje mi się, że ze względu na wła?ciwo?ci trakcyjne to chyba raczej pojazd miejski. Dla mnie to "skaleczenie" sprzętów.
Marynarz Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Jak dla mnie to genialne rozwi?zanie dla osób niepełnosprawnych
mak Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Ciekawe jak jeĽdzi się ty wynalazkiem w winklach.Wydaje mi się, że ze względu na wła?ciwo?ci trakcyjne to chyba raczej pojazd miejski. Dla mnie to "skaleczenie" sprzętów. Zgadzam się... bez pochylania się w winklach?! bez sensu .
Wookash Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Ej, jak to było? Smart to zimowa wersja burgmana ? W takim razie w tym wypadku jak nazwać to cudo Smart
Marynarz Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Ej, jak to było? Smart to zimowa wersja burgmana ? W takim razie w tym wypadku jak nazwać to cudo Smart Wow ... robi wrażenie
Artemis Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Trochę głupie te skutery na 4 kołach bo: ani tym nigdzie nie wjedziesz (s? szerokie), ani więcej nie przewieziesz (jak widzę to producent nie obmy?lił dodatkowych schowków) i do tego maj? napęd na "fabryczne" koło. Nic więcej jak doczepione kółeczka boczne, jak w rowerku dla bobaska... a fuj z tym... kto to kupuje ???
Radio Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Artemis nie pomy?lałe? że s? to wersje dla tych co nie umiej? trzymać....równowagi ? Wspominasz małe bobaski,lecz s? i duże BOBASY A tak na poważnie to sens montowania takich dodatkowych kółek z tyłu jest taki sam jak skuter z 2 kółkami z przodu którym można wykładać się na zakrętach Skuter czy też motocykl,motorower jest jedno?ladem, i takim powinien pozostać,reszta to udziwnienia dla samego udziwnienia spowodowanego chęci? zysku oraz nowymi trendami Ps.chyba że dodatkowe kółka przydadz? się na ....
Rekomendowane odpowiedzi