Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D

szkoda ze taka słaba jako?ć

I po co szlifierkę kupować jak taki kanapowiec sobie całkiem nieĽle radzi :) tylko trzeba wiedzieć jak go wykorzystać

Uff, aż mi się w głowie zakręciło, ale kiedy? sam uciekałem po winkielkach Deauvillem przed Goldasem i zdziwiony byłem jak ta cegła ?wietnie sobie radziła nawet w ciasnych łukach. Mnie już niekiedy tylna oponka uciekała, a po nim nie było widać, żeby się spocił.

Taki Harley szoruj?cy podnóżkami/podestami w zakrętach to rzeczywi?cie nie ma szans.

Zreszt? po za małymi(?) wyj?tkami na goldasach jeżdż? go?cie z raczej duż? eksperiencj?.

Pozdrawiam

RobB. !OK

Opublikowano

Nie wiem, czy to już było ale to dopiero hardcore :P

Opublikowano
Nie wiem, czy to już było ale to dopiero hardcore :P

Fajne, jakie? 15 lat temu gdy pracowałem pod Łodzi? na wsi, jad?c porann? por? w czasie mgły przeżyłem podobna przygodę, gdy nagle przed mask? syrenki z mgły wynurzył się koziołek, już my?lałem że będzie BUM, a on się spi?ł i po prostu przeskoczył mi ponad dachem. Taki zwierzęcy Jacky Chan :P nie do rozjechania.

Od tamtego czasu szczególnie uważnie i z łapami na klamce hamulca jadę przez tereny poprzedzone znakiem skacz?cego jelenia, zwłaszcza na motocyklu :P .

Pozdrawiam

RobB. :P

Opublikowano

Ostanio modny temat Gilerki 180 2t :) respect, swoja drog? :)

Opublikowano
Nie wiem, czy to już było ale to dopiero hardcore :)

Fajne, jakie? 15 lat temu gdy pracowałem pod Łodzi? na wsi, jad?c porann? por? w czasie mgły przeżyłem podobna przygodę, gdy nagle przed mask? syrenki z mgły wynurzył się koziołek, już my?lałem że będzie BUM, a on się spi?ł i po prostu przeskoczył mi ponad dachem. Taki zwierzęcy Jacky Chan :) nie do rozjechania.

Od tamtego czasu szczególnie uważnie i z łapami na klamce hamulca jadę przez tereny poprzedzone znakiem skacz?cego jelenia, zwłaszcza na motocyklu !YES .

Pozdrawiam

RobB. :)

Tez miałem podobne zdrzenie 3 lata temu k/Gniewkowa ... 6.00 rano mgła ja mam na szafie w Berlingo co? około 80 km/h nagle przelatuje jeden jelonek - przychamowałem atuz za nim drugi ?miga tuż przed mask? , uff udało się pomy?lałem dodaj?c gazu ...a tu nagle trzeci łup niestety nie przeskoczył był za młody a berlingo za wysokie.

Finał 26 000 zł koszty naprawy.

Sory za ot.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dokł?dnie to nie ja tylko kolega ja tylko składałęm filmik

ja jedze swojim leo

Opublikowano
Nie wiem, czy to już było ale to dopiero hardcore :lol:

haa, ..i kto tu ma dobry refleks, ...napewno nie żaden z motocyklistów.

|wietne, ...bardzo dobry filmik! Robi wrażenie.

A co do tego palenia gumy na którym? z filmików, hmm ...zgadza się, po pierwsze go?ć pomylił strony internetowe, a po drugie ...nie robi to na mnie żadnego wrażenia, tylko szkoda sprzętu!

• Administrator
Opublikowano

Hymn kazdego posiada Silvera !YES

Klik

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to sobie "panowie" dali w "palnik"... :( !OK

Kopernik miał rację... kręci się ziemia... czasami nawet za szybko...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak my?licie, podgrzewane manetki i duża szyba wystarczy do takich warunków?? !happybth

• Administrator
Opublikowano

Stop skuterom

:rolleyes:

Pozdro dla rometowców :D

whist