Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe czy jeszcze żyje

• Sympatycy
Opublikowano

Znacie tam kogoś :D

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

po wymianie sprzęgła ducati i nadal coś stuka :)

• Sympatycy
Opublikowano

Motyw Burgmaniaka w najnowszym odcinku "Motośladu", albo jak kto woli, "Oczami Ostrego"... Nasz jakiś były forumowicz wspomina o stronie (czas: 19.40)... Ogólnie warto obejrzeć cały odcinek, jeśli ktoś nie zna, to polecam opowieści tego faceta, choć program mocno sponsorowany zazwyczaj...

• Administrator
Opublikowano

Były forumowicz to - Piotrek Skała, obecny m.in na 11 zlocie maxi Burgmania 2015 oraz I Wiosennym w Ryni.

W dniu 8.03.2018 o 21:35, SlawoyAMD napisał(a):

[...] "Oczami Ostrego"... [...] polecam opowieści tego faceta

Rozwiń  

Ostry, bardzo pozytywna postać. Motonita z krwi i kości, reprezentant starej dobrej szkoły !OK

Kiedyś nakręciliśmy wspólnie z Olkiem 3 materiały. 2 były wyemitowane w TVN Turbo. Jeden archiwalny jest nawet na YT.

Opublikowano
  W dniu 8.03.2018 o 21:35, SlawoyAMD napisał(a):

Motyw Burgmaniaka w najnowszym odcinku "Motośladu", albo jak kto woli, "Oczami Ostrego"... Nasz jakiś były forumowicz wspomina o stronie (czas: 19.40)... Ogólnie warto obejrzeć cały odcinek, jeśli ktoś nie zna, to polecam opowieści tego faceta, choć program mocno sponsorowany zazwyczaj...

Rozwiń  

No patrz ja też po NCku przesiadłem się na Yamahe MT09 Tracer :) I nie żałuję. Przed zakupem czytałem wszystko co było na temat tego nowego modelu motocykla i trafiłem na Ścigaczu na komentarz, który sprawił, że zapadła decyzja na tak. Komentarz brzmiał "Dla faceta po 40tce to jest jak randka z Jessicą Alba" :) Trafne i prawdziwe.

• Klubowicze
Opublikowano

• Sympatycy
Opublikowano

Hehe... Nic mnie z tych ujęć nie "bierze", poza widokiem w sekwencji 3.40... Grossglockner :D 

• Użytkownicy
Opublikowano

Zaj...e wysoki współczynnik szczęścia

Pozdrawiam
Radek

Opublikowano

Faktycznie ten gość na moto to albo nie wiedział co się stało albo miał pełen pampers.powinien zaraz wysłać totka he he.

• Użytkownicy+
Opublikowano

No kurna, fart straszny.   Ale jak się nad tym zastanowić to z takim farciarzem lepiej na wycieczki nie jeździć. Ani przed nim, ani za nim :( 

• Sympatycy
Opublikowano

Znalazłem fajny film o historycznych pra-skuterach... O istnieniu niektórych zapewne jak ja, nie mieliście pojęcia, ale trzeba przyznać, że konstrukcje niesamowite...

Opublikowano

O kurza wojna faktycznie z innej epoki, choć nie które przypominają mi troszeczkę naszą rodzimą OSĘ .

• Sympatycy
Opublikowano

Najwyraźniej autor nie miał pojęcia o naszej Osie :P 

Dwie fajne reklamy...

Dla oszczędnych... Royal Enfield Bullet Diesel...

Opublikowano
  W dniu 11.02.2018 o 08:56, SzymonSeptic napisał(a):

Warto całe zobaczyć :) 

Rozwiń  

A to Polka - która lepsza, ładniejsza, itd. ?

.

• Klubowicze
Opublikowano

Hmm ładniejsza Polka -wiadomo :) A artystycznie się nie wypowiadam,bo się nie znam.....pierwsza gra live.....

Opublikowano

Opublikowano

O kurza wojna doby jest

• Administrator
Opublikowano

• Użytkownicy
Opublikowano
  W dniu 29.03.2018 o 10:24, MariuszBurgi napisał(a):

Ale miał kierownik parcie na szkło.....

Pozdrawiam
Radek
Opublikowano