Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy chcecie ;)...gość jedzie Królem jak przecinakiem i robi to lepiej niż czarny jeździec. Przypomniał mi się okres jazdy na Dywersji, kiedy w taki sposób wyżywałem się raz na tydzień. Przypływ adrenaliny ogrooomny, ale potem zawsze przychodziła refleksja, że następnym razem może się nie udać. Szczytem farta było zmieszczenie się pomiędzy dwoma tirami stojącymi w korku, kiedy ich kierowcy mogli sobie podać rękę z kabin (tzn. ten z lewej musiałby się przesiąść na miejsce pasażera). Najśmieszniejsze było jednak to, że gonił mnie facet na R 1200 GS, które wyglądało na nowe...utknął już na końcu naczep, bo spróbował wjechać między nie ze skrętu w lewo, a nie na wprost, a silnik przecież miał szeroki :D

• 5 tygodni później...
  • Administrator
Opublikowano

Black Friday nadciąga :ninja:

Wyprzedaże CAN vs US

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Nie wiem, czy był ten film wrzucony, ale kto nie oglądał, niech zobaczy. Polecam. Mission Impossible na Tiger'ach. Znakomite pól godzinki odprężenia.

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Zima na maxi w Rosji... Ruki w bazuki a hejterom fak! :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Opona tylna samochodowa? Niczym Slawoy? !OKK

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

jak się nie ma moto a chce się mieć gang motocyklowy

Opublikowano

Można też większym zgrabnie się poruszać

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

tak szerokiego moto to chyba nie da sie położyć wiec spokojnie obciera czym tylko idzie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktoś zatańczy tak na złocie stawiam skrzynkę piwa !!! Nogi mu tak chodzą jak zepsute amory w 4oo jak się jedzie po dziurach a tułów stoi jak wryty.

Opublikowano
10 godzin temu, dziadzia napisał:

(...) jak zepsute amory w 4oo jak się jedzie po dziurach a tułów stoi jak wryty.

Właśnie idealnie :D ... O to chodzi, amory chodzą jak wariaty, a nadwozie pozostaje prawie nieruchome :D ...

Opublikowano

I nagle ich oczom ukazał się las, las włosów....................

• Klubowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, JER2Y napisał:

I nagle ich oczom ukazał się las, las włosów....................

Jurek montujesz jakies audio ,że sprzęty przeglądasz .. :) 

Opublikowano

Ładne sprzęty zawsze chętnie oglądam,  nie audio nie montuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A to nie tylko blondynki :) ... Przypomnę po raz kolejny ten. Bez akrobatycznych pokazów, zwykłe ruszenie z miejsca... Pierdofon mały, a "miota nim jak szatan" :lol: . I jak urwał...

Opublikowano
30 minut temu, dr.big napisał:

A to nie tylko blondynki :) ... Przypomnę po raz kolejny ten. Pierdofon mały, a "miota nim jak szatan" :lol: . I jak urwał...

Pamiętam ten numer co wywinął, akurat miałem szczęście i oglądałem ten program, ładne jajca hi hi

• Administrator
Opublikowano

Pojedynek na Rodeo Drive w Beverly Hills: PF 126p vs RR Phantom - wynik 29 do 26 ;)

Opublikowano

Specyfika miejsca :) , gdyby te dwa samochody postawić obok siebie na 15- 20 tysięcznym osiedlu z wielkiej płyty wynik byłby 50 do może 2 dla RR :lol: .

• Użytkownicy
Opublikowano

Większość z fotografujących je ludzi pewnie nawet nie słyszała o takim aucie jak 126p. A jeśli nawet słyszała to napewno widziała go pierwszy raz na żywo.

Pozdrawiam
Radek

Opublikowano

Coś dla fanów t-max i nie tylko.Zajefajny filmik

• Administrator
Opublikowano

Czym skorupka za młodu...

Opublikowano

Hahahaha, świetny fimik !OKK .

Opublikowano

Hi hi suuuper !!!