Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Lipca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lipca 2017 Się trochę Marcin spóźniłeś. Było w "Tajnej Sekcie". Już wszyscy zdążyli Blondi pochwalić między innymi za zajefajny stój na testy motocykla
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2017 Kurde, jak zobaczyłem tego Gostka, w żółtej bluzie, z nr 5, z "krzywą" kierą, to Pan mi przesłał info: On wygra! Alleluja!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Administrator Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Uważajmy na siebie
Gość Robert JAPAN Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 dlaczego tak mało osób jezdzi na mp3 chyba temu https://www.facebook.com/maniacymotocykli/videos/1775332069149244/
Gość Robert JAPAN Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 pierwszy filmik z polski i gościu nie miał zapiętego kasku, na szczęście nie skończyło się tragicznie
marekp Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Takie filmiki zawsze dają do myślenia,Przedstawione są tutaj różne powody wypadków, niestety z głupoty kierowników moto też.Wiele groźnych zdarzeń spowodowanych jest zajechaniem drogi motocyklowi przez puszkę, czy to przy włączaniu się do ruchy, czy też przy lewoskręcie.Dzieje się tak z różnych przyczyn, ale pewno wiecie z jakich. Niedawno można powiedzieć, ze też spowodowałbym wypadek Stojąc w korku do Katowic, za górką murckowską, widziałem jak środkiem drogi przebijają się motocykle, więc zjechałem na prawo, żeby zrobić im miejsce, w tym samym momencie poboczem z mojej prawej strony z dużą prędkością przemknął motocykl, nie widziałem go w lusterkach bo inne pojazdy zasłaniały mi widok Sekunda później i by wpakował do mnie Już sam nie wiem jak się zachować w takiej sytuacji. Ruch drogowy się bardzo skomplikował od moich czasów , kiedy jeździłem na moto. Wtedy co najwyżej jakiegoś dinozaura wyprzedziłem po drodze A tak na poważnie faktycznie trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Rzelu Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Wyczynów tych kierowników nie będę komentował. Jednak powtarza się stereotyp Czarnego Jeźdźca. Jak wiadomo czarny motocykl i czarny strój dodaje + 100 pkt charyzmy. Jeżdżę permanentnie w kamizelce odblaskowej i często widzę z tego powodu uśmieszki, ale uważam że w miejskiej dżungli należy wykorzystać wszystkie sposoby by zwiększyć swoją widoczność dla innych użytkowników drogi.
dziadzia Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 12 minut temu, Rzelu napisał: Jeżdżę permanentnie w kamizelce odblaskowej Podczas tej pierwszej kolizji to nawet gdybyś czołgiem jechał to ta babajaga by Cię nie zobaczyła. Hi hi
Sysgone Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Filmik jest przyspieszony, ale i tak jechać w taki sposób w mieście, to głupota.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 10 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2017 Może i przyspieszony ale zwróćcie uwagę na wskazania licznika.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2017 No .... i potem igiełka trafia do Polski, z symbolicznym przebiegiem, a właściciel bardzo dbał o skrzynię .
Ananakofana Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 filmik nie jest przyspieszony
Sysgone Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 57 minut temu, Ananakofana napisał: filmik nie jest przyspieszony Zwróć uwagę pod koniec, gdy stoi w korku na zjeździe z autostrady. Nie ma szans, by tak szybko przerzucać skuter ze strony na stronę, ciężar i bezwładność na to nie pozwolą. Podczas jazdy faktycznie może być normalna prędkość, ale chwilami jest przyspieszone.
Valdek_Tychy Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Jeśli dobrze się przyjrzysz to zauważysz na górze wyświetlacza zegar i migającymi kropkami sekundnika, migają co sekundę bez przyspieszenia,tak że film nie jest przyspieszony.A swoją drogą czy to jeden wariat jeździ po drogach ?
Rekomendowane odpowiedzi