Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Się trochę Marcin spóźniłeś. Było w "Tajnej Sekcie".  Już wszyscy zdążyli Blondi pochwalić między innymi za zajefajny stój na testy motocykla :) 

• Klubowicze
Opublikowano

• Klubowicze
Opublikowano

Kurde, jak zobaczyłem tego Gostka, w żółtej bluzie, z nr 5, z "krzywą" kierą, to Pan mi przesłał info: On wygra! ;)
Alleluja!

Opublikowano

Opublikowano

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Uważajmy na siebie

• 2 tygodnie później...
Gość Robert JAPAN
Opublikowano

pierwszy filmik z polski i gościu nie miał zapiętego kasku, na szczęście nie skończyło się tragicznie

Opublikowano

Takie filmiki zawsze dają do myślenia,Przedstawione są tutaj różne powody wypadków, niestety z głupoty kierowników moto też.Wiele  groźnych zdarzeń spowodowanych jest zajechaniem drogi motocyklowi przez puszkę, czy to przy włączaniu się do ruchy, czy też przy lewoskręcie.Dzieje się tak z różnych przyczyn, ale pewno wiecie z jakich. Niedawno można powiedzieć, ze też spowodowałbym wypadek :( Stojąc w korku do Katowic, za górką murckowską, widziałem jak środkiem drogi przebijają się motocykle, więc zjechałem na prawo, żeby zrobić im miejsce, w tym samym momencie poboczem z mojej prawej strony z dużą prędkością przemknął motocykl, nie widziałem go w lusterkach bo inne pojazdy zasłaniały mi widok :( Sekunda później i by wpakował do mnie :( Już sam nie wiem jak się zachować w takiej sytuacji. Ruch drogowy się bardzo skomplikował od moich czasów , kiedy jeździłem na moto. Wtedy co najwyżej jakiegoś dinozaura wyprzedziłem po drodze :) A tak na poważnie faktycznie trzeba mieć oczy dookoła głowy.

Opublikowano

Wyczynów tych kierowników nie będę komentował.

Jednak powtarza się stereotyp Czarnego Jeźdźca.

Jak wiadomo czarny motocykl i czarny strój dodaje + 100 pkt charyzmy.

Jeżdżę permanentnie w kamizelce odblaskowej i często widzę z tego powodu uśmieszki, ale uważam że w miejskiej dżungli należy wykorzystać wszystkie sposoby by zwiększyć swoją widoczność dla innych użytkowników drogi. 

scale.jpg

Opublikowano
12 minut temu, Rzelu napisał:

Jeżdżę permanentnie w kamizelce odblaskowej

Podczas tej pierwszej kolizji to nawet gdybyś czołgiem jechał to ta babajaga by Cię nie zobaczyła. Hi hi:D

Opublikowano

Opublikowano

:) niezłe :)

Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Opublikowano

Sztuka czy głupota?

Opublikowano

Filmik jest przyspieszony, ale i tak jechać w taki sposób w  mieście, to głupota.

• Klubowicze
Opublikowano

Może i przyspieszony ale zwróćcie uwagę na wskazania licznika.

• Sympatycy
Opublikowano

No .... i potem igiełka trafia do Polski, z symbolicznym przebiegiem, a właściciel bardzo dbał o skrzynię !OK

Opublikowano

filmik nie jest przyspieszony

Opublikowano
57 minut temu, Ananakofana napisał:

filmik nie jest przyspieszony

Zwróć uwagę pod koniec, gdy stoi w korku na zjeździe z autostrady. Nie ma szans, by tak szybko przerzucać skuter ze strony na stronę, ciężar i bezwładność na to nie pozwolą. Podczas jazdy faktycznie może być normalna prędkość, ale chwilami jest przyspieszone.

Opublikowano

Jeśli dobrze się przyjrzysz to zauważysz na górze wyświetlacza zegar i migającymi kropkami sekundnika, migają co sekundę bez przyspieszenia,tak że film nie jest przyspieszony.A swoją drogą czy to jeden wariat jeździ po drogach ?