Gość APTO Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 Nowo?ć skuterowa z kraju kwitn?cej wi?ni : http://woofer.wrzuta.pl/film/mdSkZcxNUr/ To chyba sie nie sprawdzi !OKK Pozdr. APTO
jagroski Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 Po?cigowy drepcz?cy skuter, to chyba jednak nie dla burgmani. !OKK W oststnim policjant zachował się "zawodowo" !tut , jak mu kazali tak zrobił, a my?li i przewiduje szef.
Gość SzCzApA™ Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 Niezły patent !piwko
jagroski Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 Głupie cwaniaczki . gdzie to było?
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2006 To chyba Londyn... Ale najlepsze s? bol?ce głowy zarówno pasażerów (biały bus) jak i kierowców ("cwaniak" z hondy) !holiday !holiday Genialny patent...
dr.big Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Genialny patent... I odpowiednio szybki !pomidor .
jagroski Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Patent mi się podoba, można by go zastosować również w innych miejscach, ciekawie by się porobiło. !pomidor
Gość majon Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Fajnie ze skuterem sie przejedzie !pomidor
Kubus Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 ten teledysk mnie poprostu rozwalił niezły jest Polecam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Administrator Opublikowano 5 Listopada 2006 Mówi się, że nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak... !w00t Teoria nowego tysi?clecia mówi co innego... Nie ma brzydkich kobiet tylko czasem brak odpowiedniego programu komputerowego... Ugly------ pretty
jagroski Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Historia z dawnych pocz?tków ludzko?ci sie potwierdza.... " a ty całe zycie bedziesz się malować"
rudy_56 Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 http://www.speedbandits.dk/ Tak na lekkie rozgrzanie !piwko
Sympatycy szorstki Opublikowano 8 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2006 khy khy, a ile tam było na tym znaku ??? !piwko pzdr
ultras Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 nie mogłem się powstrzymać - generalnie tylko pogratulować kandydatów kampania pozdro! ultras
dr.big Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 nie mogłem się powstrzymać(...) Nie dziwie sie ... co za typ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Administrator Opublikowano 9 Listopada 2006 nie mogłem się powstrzymać - generalnie tylko pogratulować kandydatówkampania pozdro! ultras Dla mnie go?ć jest the be?ciak... Ma mój głos
jagroski Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 Po takim pięknym ograniczeniu prędko?ci ,takie co?? A feeeeee
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2006 bleee, już po wpisach pod filmem widać jak "ziomy" zniszcz? jego rodzinę...Takie społeczeństwo. My tu się tylko ?miejemy, bo "obiekt" jest za daleko na radykalniejsz? "polewkę". No cóż, gostek prosty i po zasadniczej, nie jest gładki i wyszczekany jak starzy wyjadacze z "koryta"... Mnie kole? za bardzo nie ?mieszy (Tak jak np. nie ?mieszy mnie nabijanie się z niepełnosprawnych czy gnębienie mniej cwanych i mniej wyszczekanych gimnazjalistów przez ich "kolegów"), raczej mi go żal. Żeby nie było że OT, dla "antykaczystów": kaczoskuterwodny pzdr
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2006 Dla mnie go?ć jest the be?ciak... Ma mój głos I nie tylko Twój Sonda przedwyborcza Białystok Potęga internetu... pzdr {edit} sonda nieaktualna, kandydat wczoraj miał 99% poparcia (kilka tysięcy głosów...
dr.big Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 Ogladalem program o tych "nartach wodnych", wcale nie latwo sie na tym plywa . A co do kandytata, coz, stajac przed kamera podjal pewna decyzje. Wystapien publicznych i spotkan z ludzmi bedzie mial troche wiecej... Zreszta, skoro mozna przygladac sie "krytycznie" politykom najwyzszego szczebla, to dlaczego nie zerknac do Bialegostoku ?
Abach Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 Miniwodolot - czad! Może by tak udało się zorganizować testówkę na jaki? zlot do wypróbowania na jeziorze Ale byłaby zabawa ;-) Co do mechanika, dzięki netowi, jest to najbardziej znany kandydat w Polsce jeszcze.... http://www.youtube.com/watch?v=pSkNqn1Q2b8
Administrator Artix Opublikowano 9 Listopada 2006 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2006 Widzialem ten wodolot w Egipcie, nawet Fiona na tym probowala latac ale chyba jej nie szlo za bardzo Co do kandydata, debesciak, normalnie idealny facet na prezydenta i drogi chce budowac Bialostoczczanie do dziela macie faktycznie kandydata na miare nawet XXII wieku
Gość majon Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Ojejku jeku kandydat jak kazdy inny wystarczy rzucic okiem na naszy obecnych nie widze zadnej roznicy...
Slavequs Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Krzysztof Kononowicz na Prezydenta...Polski!!!!
Rekomendowane odpowiedzi