-=Dee Jay=- Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 na pro?be jednego z aniołów zamieszaczam na forum sesje Aniołów Burgmani, która powstała podczas zlotu firlejowego !czary miłego ogl?dania. anioły 1 anioły 2 anioły 3 anioły 4 anioły 5 !guns
ultras Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 !czary O masz ale przystanek PKS!! i Je?li w Firleju s? takie przystanki to jakie autobusy tam chodz??
dacja Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Aż mi się ciepło zrobiło jak sobie przypomniałam ten dzień. Lody , sesję Aniołów i nasze czoła pięknie biletowo przyozdobione !czary Zdecydowanie najlepiej jednak wygl?da wersja foto ,,Anioły Burgmanii'' odrobinkę obrobiona !guns
ciachu Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 No co tu mówić ... aż oczu oderwać od tych pięknych widoków !czary
ERMI Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 hehehe na foto. nr2 aniołek Dacja ma tak? minkę ze lepiej nie podpadać bo sie zi?ci.. !czary
Misiek_500V Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Firlej juz stosunkowo niedlugo !happybth
Pleban Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Anioły czy też anielice. Zaraz, zaraz ale czy s? anioły rodzaju żeńskiego? Je?li dobrze pamiętam to aniołki widziałem zawsze z ...pisiolkami. !happybth !tut !OK
Sympatycy spinka Opublikowano 5 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2006 Anioły czy też anielice.Zaraz, zaraz ale czy s? anioły rodzaju żeńskiego? Je?li dobrze pamiętam to aniołki widziałem zawsze z ...pisiolkami. !w00t podgl?dałe? anioły / anielice/ ????? oj nieładnie , nieładnie.............
Rekomendowane odpowiedzi