Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie... Niezmiennie od 2009 roku w C66/Amcia Pub

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Dojechałem na przysłowiowych elektrycznych oparach. Od ostatniego kilometra i sygnalizacji stanu naładowania akumulatorów miganiem ostatniej „kropki” wlokłem się z prędkością spacerową 5 km/h, a finisz 100-150 metrów przed domem pokonałem w sposób „tradycyjny” odpychając się nogą. Dużo razy się musiałem zatrzymywać, hamować, górki, wiadukty, a temperatura otoczenia dziś wieczór nie rozpieszczała. Miałem rękawiczki, a i tak zgrabiały mi ręce. Trzeba pomyśleć o grzanych manetkach

Dzięki za miłe spotkanie, a Burgiemu za delivery mojej majówkowej koszulki. Do następnego.

937892037ebe41a896d336e826c0bcf1.png

• Administrator
Opublikowano

Dziś spot trochę inny. Oczywiście były typowe jednoślady spalinowe ale dojechał też jeden z "popędem" elektrycznym .

0b9c40c704f915842598afa0a43a738a.jpg

Dobrze, że tuż obok stolika była stacja ładowania gdzie uzupełniono braki prądowe

18821b58e62d19f8be562f5573611d2d.jpg

Spot jak zwykle wesoły choć konkluzje niektórych tematów były niezbyt budujące. Taki rok w tym roku Panowie

04547f2fa4adf493c102c504af26812c.jpg

191492a2623c9f5aa454c2ccfd7802af.jpg

Dzięki i do miłego

Ps. @Piootrek, weight down > range up!

• Administrator
Opublikowano

Dzięki za miły spot.
Piotr czas może pomyśleć o wózku bocznym wypełnionym akumulatorami ;)

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie, nie było aż tak źle z baterią. Na spot musiałem dojechać w sumie 1 km do metra Kabaty, a potem ze stacji Dworzec Gdański do C66 5 km. Godzinka ładowania i powrót prawie 20 km. Zasięg maksymalny tej hulajnogi to w warunkach laboratoryjnych 25 km. Jest naprawdę OK, polecam ten mini pojazd.
P.S. Tak naprawdę to plan powrotu był inny. Z C66 do stacji metra Pole Mokotowskie potem do Kabat. Postanowiłem sprawdzić możliwości urządzenia i się (prawie) nie zawiodłem.

• Sympatycy
Opublikowano

Czy dziś ktoś będzie na spocie
Tak wiem że zawsze ktoś jest

Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka

• Administrator
Opublikowano

Będzie, będzie... I zalecam większą frekwencję ponieważ zostanie podjęta (wspólnie) decyzja związana z nadchodzącymi Świętami

Do zobaczenia

• Klubowicze
Opublikowano

Macie mój głos „za” spotkaniem świątecznym. Osobiście na spocie nie będę, bo dziś nasi narodowi kopacze grają o 18:00 z Czechami, a wiecie, że piłka to moje kolejne hobby ️. Czekam na wieści i jestem z Wami duchem. Miłego spotkania.

• Klubowicze
Opublikowano

Piękne dzięki za przesympatyczny spot. Spotkanie świąteczne obgadane i ustalone kto był ten wie inni mszą poczekać na oficjalne ogłoszenie ^_^:D

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też dziękuję za spotkanko. Cieszę się, że byłem :). Będzie się niebawem działo, oj będzie ;) . Tyle atrakcji, niespodzianek się szykuje. Czujnym trzeba być, żeby nic nie umknęło ;) 

• Klubowicze
Opublikowano

6 grudnia wypada w czwartek :naughty:, A pamiętacie co jest ogłaszane tego dnia ? Czy wtedy są tylko :newyear: Mikołajki ?

• Klubowicze
Opublikowano

Jadę na spot. Korek gigant. Warszawa stoi. Ciekawe czy ktokolwiek będzie.

7f4dd8183823c4a1cd58e3507d869e5b.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano

Dziś ktoś się odważy wyjść z domu na taki mróz ?

• Administrator
Opublikowano

Bardzo dobre pytanie

Opublikowano

Już sobie wyobrażam jak będziecie płakać w zimę.

• Klubowicze
Opublikowano
20 minut temu, Długi 1973 napisał:

Dziś ktoś się odważy wyjść z domu na taki mróz ? emoji6.png

Taki mam plan na dzisiaj :D 

• Administrator
Opublikowano

No to do zobaczenia o 19'stej !tut

• Użytkownicy
Opublikowano

Kto się odważy na 200?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Klubowicze
Opublikowano

Świetny spot, dziękuje za dawkę pozytywnej energii i super towarzystwo.

Andrzej, jeszcze raz wszystkiego co najlepsze :) podziękowania za przepyszne słodkości.

• Klubowicze
Opublikowano
Jadę na spot. Korek gigant. Warszawa stoi. Ciekawe czy ktokolwiek będzie.

Nie chciałem pisać kolejnego posta pod swoim, ale tamtego czwartku nikogo oprócz mnie na spocie nie było Wypiłem herbatkę i powrót na bazę. Do zo 14 grudnia.

• Administrator
Opublikowano

Piootr, pisać/ czytać wcześniej. Jak widać, zimą tak już będzie.

Bardzo udane spotkanie wczoraj. Andrzejku thx za osłodzenie spota a pozostałym za dawkę "positiv energy" !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Chyba teraz nadeszły czasy żeby się jednak na spot umawiać. Oczywiście poza sezonem maxiskuterowym.

Opublikowano
Dnia 30.11.2018 o 09:24, Piootr napisał:

Nie chciałem pisać kolejnego posta pod swoim, ale tamtego czwartku nikogo oprócz mnie na spocie nie było emoji15.png Wypiłem herbatkę i powrót na bazę. Do zo 14 grudnia.

No to faktycznie był korek gigant jak już nikogo nie było :P

Opublikowano
Dnia 30.11.2018 o 09:24, Piootr napisał:

.... tamtego czwartku nikogo oprócz mnie na spocie nie było emoji15.png Wypiłem herbatkę i powrót na bazę. Do zo 14 grudnia.

Ja byłem o 19:25 chociaż troszkę się spóźniłem, ale odważyłem się i przyjechałem nawet skuterem. Również wypiłem herbatkę i kawkę. Zimnica była przeokrutna. Ha, na to że byłem mam nawet alibi. Zapisałem się na spotkanie wigilijne. Do zobaczenia 14 grudnia.

Od soboty 1 grudnia na spotkania czwartkowe będę już tylko komunikacją przyjeżdżał. Odstawiłem sprzęt pod daszek. Myślałem, że będzie trochę cieplej, (temperatura na zdjęciu 24F, co w "celcjuszach" daje minus 4,45....brrrr), ale dało się przeżyć. Ja na drugim planie.

Burgman24F.JPG

• 3 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Dzisiaj czwartek, czwartunio. Jakby co to będę z kalendarzami tymi co czekają na swoich właścicieli. :newyear:

• Administrator
Opublikowano

Ja dziś także obecny. Ewentualnie z lekkim opóźnieniem