Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie... Niezmiennie od 2009 roku w C66/Amcia Pub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Artur nie wiem o jakiej burzy mówisz bo na Woli świeciło słońce zero deszczu
B)B)
Radek Twoje też się niezle prezentuje , tylko te Andzeja jakieś takie niewyględne

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuje za kameralne spotkanie na dzisiejszym czwartkowym spocie. Czuć okres wakacyjny, bo frekwencja śladowa. Dziś było nas trzech oraz nasz bardzo znajomy gość LUbomir. Teraz czas urlopu dopadnie i mnie i tak się złoży że na spot zawitam dopiero pod koniec sierpnia.
a266ab1d2b70319f46a1b6f47452e7c8.jpg

Opublikowano

Dziś dotarłem, było kameralnie, ale sympatycznie. Do zobaczenia następnym razem.

• Administrator
Opublikowano

Rozumiem że dziś większość wystraszyła się deszczu ale akurat nie padało. Dzięki za miłe kameralne spotkanie i do zo

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano
8 godzin temu, Artix napisał:

Rozumiem że dziś większość wystraszyła się deszczu ale akurat nie padało.

Ja wczoraj miałem ochotę zawitać na spota i faktycznie o 19-stej nie padało, ale za to o 15:10 jak wracałem z fabryki to tak popadało (jeb...ło), że wieczorem już nie miałem w czym jechać. Tak mnie zmoczyło jak nigdy do tej pory, nawet kask częściowo mi zamókł i dopiero rano był suchy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:) witam...pytanko...bus pasami mozna moto w wawie ? :) dziekuje za podpowiedz ...

Opublikowano

Tiaaa.....mamy full wypas czyli Jerozolimskie i Łazienkowską wg starego nazewnictwa bo nowe mnie nie interesuje. pozdro.

Opublikowano

:) slicznie dziekuje za podpowiedz...

• Klubowicze
Opublikowano
Tiaaa.....mamy full wypas czyli Jerozolimskie i Łazienkowską wg starego nazewnictwa bo nowe mnie nie interesuje. pozdro.
Chyba raczej Łazienkowską i dalej Radzymińską. Od Jerozolimskich (na Kopińskiej) zaczyna się buspas z dostępem dla moto.
Opublikowano

Faktycznie jest jak pisze DaniL. Zapomniałem o Radzymińskiej.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś letnio, większość na zdrapkę ;)
335d4f558210d0c6214364c52b71c5d6.jpg6e66dced5f020bc6aa1b83e078e18d12.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy razem z DeDe za spocika. Dziewczyna jest jeszcze trochę spięta, wybaczcie jej, ale bardzo pozytywnie wypowiada się o naszej sekcie.
Danił, dzięki za udostępnienie Króla !OK
Podjechaliśmy jeszcze na chwilę na górkę spotersów na Okęcie !TOMCAT
Jak miło po tak gorącym dniu, wieczorkiem się powoli pokulać odrobinę po W-wie. 

DSC09173_cr.jpg

Opublikowano

Dzięki wszystkim przybyłym.

Bardzo miło było poznać Nową Burgmanniaczkę. Paweł szykuj kasiorę na Pan Euroepeana, 

Albo przynajmniej na Burgmana 650 Przecież kobiecie sięnie odmawia.

Pozdrawiam ,do następnego.

• Administrator
Opublikowano

Dziś spotkanie było liczne i aktywne tematycznie. Obwąchaliśmy też nową zabawkę Grzechocnika, kopnęliśmy w oponkę na farta i życzyliśmy kolejnych tkm.
Dzięki przybyłym.. tym na maxi, moto, rowerach i 4oo. Do następnego

Ps. Fotek nie ma bo obnażanie się w sieci jest teraz passe

Opublikowano

Jedna byla :). Strażak pieknie dziekuje , sprawiles mi ogromna frajde :)

PHOTO_20180809_191559_cr.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Sezon wakacyjny pomalutku zbliża się ku końcowi, a na jutro zapowiada się jeszcze ładna pogoda. Czas więc pokazać się na spocie. Będziecie ?

• Administrator
Opublikowano

Obowiązkowo

W planach wycieczka na dobrą paszę

• Klubowicze
Opublikowano

Miłego spotkania, ja się szykuję na ostatni zryw urlopowy z rodzinką

• Sympatycy
Opublikowano
13 godzin temu, MariuszBurgi napisał:

Obowiązkowo emoji106.png

W planach wycieczka na dobrą paszę emoji491.pngemoji490.png

Jak dobra pasz . To my tez sie pojawimy. 

Opublikowano
4 godziny temu, orzeł napisał:

Jak dobra pasz . To my tez sie pojawimy. 

Dziś to i ja się pojawię ale Orzeł powiedz mi jedno, czy skoczymy po bułki (PDK)? :)

• Sympatycy
Opublikowano
5 minut temu, Kamil napisał:

Dziś to i ja się pojawię ale Orzeł powiedz mi jedno, czy skoczymy po bułki (PDK)? :)

A Natka bedzie?

Opublikowano

Nie, ale wszystkich mam pozdrowić.

• Administrator
Opublikowano

No i po spocie. Było dziś gwarno i dość licznie. Był też wspólny przelot grupą na, jak było obiecane, dobrą paszę. Niestety byli tacy co narzekali, że porcję dostali za duże
Dzięki i do następnego

Foto story dnia...

31136ad705341dbe826016dad73fe7c4.jpg7502e8c03fe1b81fcbd042df858d29dd.jpg7f9f7285675974c48e924cdc1d46e404.jpg389f21873d8c7abe914b67f263e653f0.jpg8b2ecc1c39e3ce304d5d121dd1ee55fe.jpg217e78dbc5c4eeb681a3e3db4261dba3.jpgaea03cfff5109392878a977550575ae4.jpg42a00fbd2659d3d51778efb1e763b540.jpg5b8438a67ff92b5e61baf85a660d3a8e.jpg

Opublikowano

Fajnie było. Pasza pyszna tylko strasznie duża, następnym razem poproszę o pół porcji. Dzięki wszystkim i do następnego