pablos Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 He he widzę że jestem pierwszy który to dostrzegł.... godzina wy?wietlana na forum jest błędna .... zegar ?pieszy się o godzinkę !pomidor czyżby na burgmanii obowi?zywał wiecznie czas tylko letni ???? Pozdrawiam
Klubowicze Karolina Opublikowano 2 Listopada 2006 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2006 To dziwne - a u mnie jest dobra... !pomidor
Slavequs Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 1,2,3...próba mikrofonu... EDIT: U mnie jest ok !pomidor
Administrator Tetsuo Opublikowano 2 Listopada 2006 Administrator Opublikowano 2 Listopada 2006 Było już o tym , strefę czasow? każdy ustawia sobie indywuidualnie w profilu. Mój profil - opcje - ustawienia forum i trzeba ustawić (GMT + 1:00 hours) Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris, Rome , a nie t? następn? z Warszaw? (bł?d forum) i już. A i odznaczyc ptaszek że jest czas letni.
pablos Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Opublikowano 2 Listopada 2006 Oki thx .... chyba przespałem na tej lekcji lekko będ?c po !pomidor . Pozdrawiam
Misiek_500V Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Oki thx .... chyba przespałem na tej lekcji lekko będ?c po !wolf .Pozdrawiam ze tak sie spytam.... robi ci to jakas roznice jaka jest godzina wyswietlana??:> !guns
Rekomendowane odpowiedzi