JuStA Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Bmw ma Głoda na... HONDA w prehistorii BMW jako sprzęt rodzinny :-)
Gosia Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witam wszystkich uczestników zlotu, przykro mi bardzo, że w tym roku z przyczyn różnych nie mogłam uczestniczyć w tak zacnej imprezie. Ze zdjęć widać że już w fazie wstępnej zlotu wszyscy uczestnicy bawią się wyśmienicie , organizatorzy jak zwykle stanęli na wysokości zadania i przygotowali mnóstwo atrakcji dla dużych i małych. Weronika bardzo chciała jechać na zlot no trudno nie można mieć wszystkiego, to pierwszy zlot w który nie uczestniczy, chciałam tylko powiedzieć, że pierwszy zlot zaliczyła w wieku 2 (słownie dwóch) miesięcy. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich bardzo serdecznie bawcie się dobrze . PS a może jest możliwość aby podjechać na chwilę w opcji gość
szczepanj23 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Co prawda skutera już nie mam ale sentyment pozostał,miałem zamiar uczestniczyć -gość-niestety padło mi sprzęgło i jestem ,,bezmoto''
Rekomendowane odpowiedzi