Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie kolegów i koleżanki

Z uwagi na coroczna imprezę i niesamowicie pozytywny zarys obecności Burgmaniaków na innych sporych imprezach (suwalski blues festiwal) chciałbym przekazać zaproszenie braci augustowskiej na coroczna imprezę o wiele mówiącej nazwie "augustowskie motonoce 2016" poniżej podam link do ich profilu na FB, gdzie można będzie znaleźć wszelkie dane organizacyjne: https://m.facebook.com/au.motonoce/

Jak i przy okazji bluesa polecam swoją skromna osobę w kwestii organizacji wolnego czasu, jak również mogę pomóc w kwestiach organizacji jakiś rozrywek czy noclegów ;) w późniejszych terminach również podrzucę dokładną datę tej imprezy (jak dotąd jest to weekend w połowie czerwca) aczkolwiek jak wspomniałem dokładnie podam później ;)

Serdecznie polecam imprezę i zapraszam w imieniu swoim jak również braci augustowskiej ;)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ostatnim razem w Augustowie byłem chyba w 2005 r jeszcze na moim 50 ccm Neos-ie .Ale ciągle myślę aby tam ponownie zawitać na MAXI . Może to będzie powód aby zawitać w ten piękny zakątek polski

• Sympatycy
Opublikowano

Mateusz, jeżeli nam wszystko się poukłada to na pewno zawitamy z Anią. Może jeszcze ktoś dołączy ?

• Sympatycy
Opublikowano

(jak dotąd jest to weekend w połowie czerwca) aczkolwiek jak wspomniałem dokładnie podam później ;)

Niektorzy na poczatku czerwca jada w Alpy, ale jak termin nie bedzie kolidowal to czemu nie .... jade :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

Mateusz :) pomysł jest Super, bo kierunek jest Super. Tylko zaraz będzie Suwałki Blues o którym już zaczynam intensywnie myśleć. Mamy już logo spotkania i do wlepy.

a1a4e609c94b08f17adfc258ef3a4405.jpg

Suwałki Blues to 2 weekend lipca, a tutaj będzie termin 16-19.06 i tutaj nie dam rady. Mam nadzieję zobaczyć się z tobą w lipcu :)

Pozdrawiam, a

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

f4bbd477cb6d29f9a3b7fdcc48a536fe.jpg

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka