Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Użytkownicy Integry - Zintegrowani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Spodobał mi się pomysł kropkacompl, który stworzył mapkę użytkowików 125-tek

więc stworzyłem mapkę użytkowników Hondy Integra

Tu link do mapki Zintegrowanych

Mapkę można edytować jeśli ktoś np.: zmienił adres a nie zaktualizował swojego profilu.

Opublikowano

Kiepski pomysł tym bardziej że Integra to raczej mało popularny sprzęt wśród Maxi. Mapa 125-tek ma służyć m.in wspólnej jeździe. Z Integrami może się to nie udać ......

Opublikowano

Co innego mapa pojemności 125 bez podziału na fabrykaty, a co innego tworzenie mapy użytkowników danego modelu...

PS. Pytałeś się wszystkich o zgodę umieszczenia ich na tej mapie?

Opublikowano

Oooooo i jestem na mapie a chyba nie bardzo chcę..... :cursing:

Opublikowano

Mapa jest edytowalna - jak chcesz to możesz się z niej usunąć, choć i tak Twoje (jak i wszystkich innych) dane są dostępne na forum.

No cóż wiem że Zintegrowanych jest mało ale może nas przybędzie, zawsze można wykorzystać dane do zrobienia mapy wszystkich Forumowiczów.

No i zawsze można usunąć ją całkiem :tongue_smilie:

Opublikowano

Widzę, że Kolega nowy, to wytłumaczę.... Nie można brać "tak sobie" użytkowników z bazy danych forum i tworzyć mapy mówiąc "jak ci nie pasuje bycie na niej , to się z niej usuń"... Nie tędy droga. Chcesz taką mapę - zapytaj wszystkich którzy mają w niej brać udział. Wyrażą zgodę to okej. Bo bez pozwolenia to, moim zdaniem, niedopuszczalne...

Opublikowano

To że w miarę "nowy" nie ma tu specjalnego znaczenia.

Nie zgadzam się że wymaga to jakiejkolwiek zgody ponieważ dane sam każdy prezentuje w swoim profilu jak również przy każdym wpisie na forum, a ja tylko te same dane przedstawiłem w formie graficznej.

Jeśli ktoś nie chce żeby było widać skąd jest i jakiego skutera używa może to usunąć z własnego profilu.

Ale OK, mapy już nie ma, a temat proszę zamknąć lub usunąć do kosza.

Opublikowano

Tematu nie trzeba zamykać , może znajdzie się ktoś chętny to się dopisze.

Moim zdaniem kultura osobista nakazuje zapytanie użytkownika czy życzy sobie być umieszczony na takiej mapie. Istnieje od dawna mapa użytkowników Burgmanii i tylko osoby które poproszą o dopisanie są tam umieszczane. Savoir-vivre obowiązuje także w necie.

http://www.forum.burgmania.net/topic/9549-mapa-adresow-burgmanii-wazniejszych-wydarzen/