Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2016 Marcin 78 spoko wybrzeże nie ucieknie
GadekW Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Marcinku, na spokojnie w przyszłym roku też będzie fajnie. Co się odwlecze to nie uciecze...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2016 Marcin jest ok. Ja myślę że ty po prostu potrzebujesz więcej czasu aby dograć takie trasy i atrakcje żeby nam kapcie pospadały z wrażenia Taką wersję przyjąłem i takiej wersji będę się trzymał.
Jaki 40 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Spoko Marcin mi to nawet pasi bo za rok nie będę musiał brać urlopu hi hi :Jumpy:
Sympatycy robert1973 Opublikowano 20 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2016 Odgrzeję kotleta propozycja na Anno Domini 2017 świta mi w głowie wypad raczej dla oczu i ducha niż dla jazdy czyli Zamek Kżyrztopur, Sandomierz, Kazimierz Dolny i okolice(Janowiec , Czarnolas) pewnie po zaciągnięciu języka u znajomków mieszkających w "okolicy" coś się jeszcze urodzi czy byli by chętni??? czas do dogadania, wypad raczej od piątku rana/ czwartek popołudnie
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2016 Robert załóż nowy temat z propozycją na 2017 i czemu nie można tam wrócić po raz kolejny
Rekomendowane odpowiedzi