Mateo28 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Witam serdecznie wszystkich burgmaniakow Korzystając z okazji pragnę wszystkim życzyć wesołych i spokojnych a przede wszystkim rodzinnych świąt Bożego Narodzenia jak również szampanskiej zabawy sylwestrowej i samych pomyślności w nadciagajacym 2016 roku. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
jaro_4setka Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia, i wielu przejechanych kilometrów w nowym roku...
Roman Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych zdrowych świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku .
marig Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych zdrowych i rodzinnych świąt.
dejon Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych zdrowych świat zycze wszystkim. .. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zdrowych i wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia, szczęścia i wszelkiej pomyślności oraz samych pogodnych dni życzy Urbi.
Klubowicze MAKI Opublikowano 26 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2015 oczywiście ja również dołączam sie do tych życzeń , choć jesteśmy na półmetku- Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.
Klubowicze MAKI Opublikowano 13 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2016 Nie chciałem tworzyć nowego wątku. Strona pasuje do zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia a w związku z tym : Proszę jeszcze! Zajrzyjcie na stronę Burgmanijnej Szlachetnej Paczki. http://forum.burgmania.net/topic/24254-szlachetna-paczka-od-burgmaniaków-2016/#comment-461168 , pokażcie że nie jesteśmy w tych regionach uśpieni , że czytamy i obserwujemy forum. Dajmy radość innym w Święta ! Ja w poniedziałek rzucam kolejny raz co nieco. Zróbcie i Wy ten sam gest ! Każdy grosz wrzucony do skarbonki- to nowy uśmiech na twarzy potrzebujących. Pozdrawiam i do szybkiego zobaczyska .
marig Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Dzięki Maki za przypomnienie, jakoś uleciał mi ten temat. Poprawiłem się i już coś poleciało.
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2018 15 godzin temu, jaro_4setka napisał: To były czasy ... Tak łezka w oku się zakręciła . Jarek, przecież możecie spróbować coś zorganizować. Ja jak zwykle chętnie bym się z Wami spotkała
Rekomendowane odpowiedzi