Lucjan73 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam, jest teraz promocja na Suzuki Address, cena 7800 za nówkę sztukę http://www.suzuki-moto.pl/2015_Address.html
Geni Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Narazie sytuacja w 110-tkach wygląda następująco: W ramah wyprzedaży rocznika Honda podwyższyła cenę Hondy Wave 110i z 6900zł na 7300zł - na pewno polepszy im to sprzedaż tego prawie niesprzedawalnego na naszym rynku pojazdu, choć sądzę że jest to manewr w stylu podwyższamy, żeby indywidualnym klientom opuszczać na poziom poprzedniej ceny katalogowej. Honda Vision 110 kosztuje katalogowo 8600zł. Yamaha d'elight kosztuje 9000zł. Suzuki Address w tej chwili 7300zł, choć w malowaniu specjalnym kosztuje więcej. Pozostają kwestie indywidualnych rozmów z dealerami, a szczególnie z jednym (dzięki Qwaki). Address wydaje się z powyższych najrozsądniejszym w tej chwili wyborem, gdyż pojazdy te oferują praktycznie jednakowy poziom wyposażenia, w którym paliwomierz to największy luksus, na który można liczyć. Wszystkie więc mają podstawowe kontrolki, prędkościomierze, drogomierze, paliwomierze, a wave dodatkow wskaźnik zapiętego biegu. Waga wszystkich mieści się poniżej 100kg, spalanie w okolicach 2,0l/100km. Wszystkie oprócz Wave 110 mają schowek na jeden kask pod kanapą, choć będzie to pewnie jet w przypadku d'elighta, a fullface w przypadku Addressa i Visiona. Wyraźną różnicą są pojemności zbiorników paliwa. Wave - 3,7 litra, d'elight - 4,4, litra, Address - 5,2 litra, a Vision - 5,5 litra. Wszystkie niby mikroskopijne, ale każdy litr w tych maszynkach, to 50km zasięgu więcej.
tomekmajesty Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 może będę monotematyczny... Vespa 125 jak chce mieć super lekki i poręczny skuter to Primavera lub ET jak chce cięższy to GT/GTS ale do miasta i na krótkie przejażdżki to smallframe, czyli te mniejsze 125 są super, szczególnie jak ktoś chce przyjemny, lekki i wosokomanewrowy sprzęt do miasta no i historia... pisałem ja Vespacholik
felipeavant Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 laską tylko jeden skuter się podoba jest to Vespa a te nowe modele są cholernie drogie ps. moja kobita też choruje na Vespę
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2016 Jeśli podoba się jej Vespa, to może pokaż jej w jakimś salonie Kymco Like? (patrz wyprzedaż 2015) -> http://www.kymco.pl/...5-lx_p_183.html Sam ostatnio w Niemczech oglądałem ten model i powiem, że do dojazdu do pracy czy na zakupy, bardzo bym chciał mieć takiego neoklasyka... Edit - Mając trochę więcej kasy na wydanie, zainwestowałbym w Peugeot Django, który jeszcze bardziej mi się osobiście podoba (no ale to już sporo więcej... Niemniej piękny)... -> http://www.scooter.com.pl/django
Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2016 Dnia 18.11.2015 o 18:40, jaras661 napisał: Za każde sugestie będę bardzo wdzięczny, pozdr. Sugestii było wiele, a jaka zapadła decyzja i co zostało kupione ostatecznie? Bo minął rok ....
Gość Robert JAPAN Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Dnia 3.11.2016 o 10:16, KriSSo napisał: Sugestii było wiele, a jaka zapadła decyzja i co zostało kupione ostatecznie? Bo minął rok .... Pewnie nic, widocznie nie zasłużyła
marinero Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Bardzo "dziewczęcy" był też swego czasu Suzuki Epicuro. Piszę 'był' bo już chyba zadbanego nigdzie się nie kupi. Kiedyś kupiłem takie właśnie od dziewczyny z Włoch, jeździłem 8 lat i rok temu sprzedałem kolejnej dziewczynie. Jest bardzo lekki, wąski, bezawaryjny z zupełnie przyzwoitymi osiągami. Idealny dla każdego kto boi się zacząć od nowego sprzętu a dodatkowo czuje się niepewnie na cięższych moto.
Geni Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Niedawno widziałem jednego Epicuro w bardzo ładnym stanie, ale to było raczej odstępstwo od reguły. Większość jest już zajechana.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2016 Epicuro to poprzednik małego Burgmana?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaras661 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Opublikowano 10 Listopada 2016 Hej Krisso, masz rację sugestii było wiele-decyzja zapadła, były jazdy testowe i faworyt jest jeden PCX, ale... No właśnie - okazało się, że od stycznia br. jestem dziadkiem /nie mężem babci/ i zakup obecnie nie ma sensu, gdyż PCX więcej by stał niż śmigał, niemniej Hondzia będzie i tak kupiona - pochwałę się w nieokreślonej przyszłości... Jeszcze raz dzięki dla wszystkich !
Rekomendowane odpowiedzi