Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kamizelki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie działamy coś z tymi kamizelkami odblaskowymi?

Moim zdaniem dobrze byłoby aby nasza grupa lubelska posiadała coś takiego. Tak jak inne grupy. Co wy na to?

Opublikowano

Sylwek jestem za.

Opublikowano

Poczekajmy na resztę chłopaków. Niech się wypowiedzą. Później kwestia złożenia zamówienia i wpłaty pieniędzy.

Opublikowano

Oczywiście jestem za

Opublikowano

Za

Opublikowano

Widzę że mamy cztery

Myślę że możemy już zamawiać.

Sytuacja wygląda tak:

Chcemy kupić 4 kamizelki w Jagatex.

Potrzebuję od Was rozmiarówkę.

Niezależnie od tego każdy otrzyma ode mnie PW z numerem konta

Po wpływie od każdego wysyłam zamówienie do Jagatex podając rozmiarówkę przy tym nasze nickname i wysyłam do Jagatex przelew.

Potwierdzę tutaj ile każdy z Was wien przelać tyt kosztów samej kamizelki oraz ile przypada na koszt transportu.

Gdy kamizelki przyjdą do mnie dam znać tutaj oraz na PW że czekają na odbiór.

Opublikowano

No i gites. Ja dzwoniłem dziś do Kostka, ale nie wiem czy jest zdecydowany. w razie czego prosił o wiadomość na PW i wtedy potwierdzi.

Jeszcze Marcin. Może się odezwie.

Opublikowano

Panowie a ile ona kosztuje

Czysta góła kamizelka czy z logo ?

Raczej był bym za

Ale proszę jeszcze o cenę

Opublikowano

Kamizelka z ogolnopolskim logo + nickname na rzep. Cena coś w granicach stówki

Ale nie wiem na 100%. Marek będzie wysyłał wiadomości na PW ze szczegółami.

Opublikowano

ja jednak podziękuje

ale nie chce

Opublikowano

Panowie

Sytuacja wygląda następująco:

Kamizelka z Logo Burgmanii + nick z przodu kosztuje 89,18 PLN brutto (chyba) Koszt transportu to przy przedpłacie kwota 18,45 PLN

Więc przy zamówieniu 4 kamizelek niezależnie od rozmiaru należy przyjąć że jedna kamizelka wyjdzie 93,80 PLN

Zakładam że przyjmujemy transport do mnie wszystkich 4-ch a potem "wewnętrzna "dystrybucja.

Jest możliwość umieszczenia logo regionalnego. Wówczas koszt wykonania wzrasta o 10,00 PLN

Zwracam uwagę na rozmiarówkę w odpowiedniej zakładce. Po założeniu kurtki wychodzi że powinienem zamówić M (123cm po obwodzie)

Sylwek podał mi XL to chyba będziesz wyglądał jak ministrant w komży :)

Opublikowano

No to zamawiamy?

Czy każdy na własną rękę? Niech ktoś się odezwie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ustaliliśmy, że zamawiamy grupowo zawsze to około 15 PLN mniej. Zrobimy to zaraz po nowym roku tak aby w nowy sezon wjechać dobrze oznakowanym.

Teraz się dzieje i ja nie będę miał czasu. Jeśli ktoś z pozosałych kierowników chciał się cieszyć jeszcze w swoją spersonalizowana kamizelka a jednocześnie miał ochotę pełnić trochę funkcję społecznika i zamówić też dla innych to bardzo proszę. Moja deklaracja jest aktualna z warunkiem: Po nowym roku

Opublikowano

Marcus i pozostali oczekujący - nie ma pośpiechu: kamizelki raczej nie zdrożeją, a myślę że zaraz po Trzech Królach jeszcze mało kto będzie hulał... Jagatex realizuje się w granicach 5 dni roboczych, więc przed wiosną na pewno zdążycie...

Opublikowano

Pewnie, że tak. Jeszcze może ktoś się skusi po Nowym Roku.

Opublikowano

Popieram po Nowym Roku

Opublikowano

O a nie mówiłem

A ja tym czasem zamontowałem flagietkę na maszt.

Opublikowano

Wrzuć fotę!

Opublikowano

OK. Postaram się jutro zrobić zdjęcie.

Opublikowano

I8db58062ee9d87bagen.jpg

8655244b396080e4gen.jpg

0ec4e9e2aeef9621gen.jpg

Tak teraz będę występował.

Opublikowano

A ja drążę temat naszywki (nakładki?) Grupy Lubelskiej. Znalazłem wykonawcę, ale jest jak zawsze dwa wyjścia:

naszywka okrągła o średnicy 10 cm jest dostępna w ilości 10 szt. - po 18 zł za sztukę.

Okrągła - trochę kichowata. A w elipsie - droższa (20 zł) i trzeba zamówić minimum 20 szt.

a6af0bb6c9e3eef2med.jpg

Powiedzcie - czy będzie ktoś chętny?

Opublikowano

O to jeśli można ja pisałbym się na dwie w elipsie. Ale jak nie będzie chętnych to mogą być okrągłe.

Opublikowano

Właśnie - trzeba by porachować chętnych! Na elipsie jest ładniejsza - różnica w cenie jednostkowej nieduża, tylko aby osiągnąć pułap ilości...

Opublikowano

W razie czego to ja x2 czy okrągłe czy w elipsie.

Opublikowano

Pisze sie na 1szt. dla mnie obojętny jest kształt.