Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja dopiero teraz zjechałem na bazę po Wigilii służbowej :-( i szkoda że nie mogę z Wami :-(
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2015 Czy losowanie się odbyło ? Cosik mi umknęło chyba Jedną tylko fotkę zdołałem zrobić. Wesołych Świąt !
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2015 Odbyło się, odbyło I jeszcze raz wszystkim: Wesołych i Szczęśliwego życzymy PŻ i ja.
GrzechoCnik Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dla tych co nie byli i dla tych co byli krótkie sprawozdanie foto. Zaczęło się od tradycyjnego przemówienia Mariusza. Potem były kolejne przemówienia. Kto chciał lub musiał to mógł przemawiać. Potem zasłużeni na polu dostali uściski. i owacje na stojąco Następnie sierotka Śnieżynka wylosowała kilku szczęśliwców, którzy w prezencie otrzymali Burgmaniowe kalendarze ns 2016r. A później wszystko potoczyło się już swoimi torami. I ja tam byłem, śledzika jadłem i także piłem. a to co sfotografowałem to Wam TUTAJ pokazałem. PS Gdyby ktoś się nie znalazł na obrazkach to sam jest sobie winien i ma szansę jeszcze się poszukać u Atrurasa.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dzięki wszystkim za kolejną wspólną wigilię. Jeszcze raz zdrowych i wesołych świąt. W tym roku miałem farta i kalendarz wylosowałem...HO, HO, HO
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 19 Grudnia 2015 I ja dziękuję wszystkim przybyłym na wczorajszą dużą, rodzinną imprezę Klubu Burgmania. Było nas trochę, 46 osób dość szczelnie wypełniło salę C66. Gratuluję wygranej w konkursie kalendarzo-bonusowym. Jeszcze raz zdrowych, spokojnych oraz relaksujących Świąt i............... do zobaczenia Ps. Ostatni zamknęli wieczerzę dość spektakularnie tuż przed północą
Maruda Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Również chcieliśmy się przyłączyć do podziękowań za udział w tegorocznej dla nas pierwszej wspólnej Wigilii Burgmanii było bardzo miło i ciepło poczuliśmy się jak w prawdziwej rodzinie jeszcze raz życzymy Wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2015 Rodzinnie było dzięki Wszystkim za przemiłą atmosferę Dziękuję też za pamięć o książkach dla Pani Izy z naszej Paczki Plus. Jesteście Super. Napewno się kobitka ucieszy. Jutro pukamy do jej drzwi Dołączam kilka uwiecznionych ciepłych chwil. WESOŁYCH ŚWIĄT
Klubowicze El Diablo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wielkie dzięki za udział po raz pierwszy we wspólnej Wigilii Burgmaniaków. Niepowtarzalna ciepła atmosfera świąteczna i smakowite potrawy. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku
Rekomendowane odpowiedzi