toMMasz Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nooo! Już trzeba odcinać dni do pierwszej przejażdżki 2016!
sylwek5392 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 i bardzo dobrze, a do nowego sezonu może jeszcze ktoś się przyłączy?
toMMasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wyłowiłem z Lublina jeszcze trzech tenorów ale trudno ich zidentyfikować, bo na forum udają ryby... Jakby co, to są koledzy: Franzside, Majo i Piotro6712. Gdyby gdzieś się pojawili, niechajby ich choćby siłą, wziąć...
Marcus Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 Najlepszego w Nowym Roku 2016. Żeby kolega czarny miał po drodze z naszymi spotkaniami należałoby wyruszyć na północ od Lublina jak kilka spotów. Może jest coś ciekawego w okolicach Łukowa ? Skądinąd to trochę moje okolice (Urodziłem się i dorastałem kilka km od Łukowa)
toMMasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 W samym Łukowie to tylko buciory i mięcho, przynajmniej do niedawna... Ale trochę przed Łukowem, jako dobre miejsce na spot, jest Radzyń Podlaski. Miasteczko też jakich wiele, ale ma za to piękny pałac i otoczenie. Jeszcze bliżej naszego miasta jest Kock, nie wspominając o jeziorku zwanym Firlej... Możliwe, że gdzieś ukrywają się w Lubartowie albo Kocku jacyś nieświadomi burgmaniacy?
sylwek5392 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 <iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/35eM9MGYoNk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
toMMasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Może jeszcze syndrom Nowego Roku trzyma? !piwko
toMMasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wytłumacz Markowi po co są naszywki... Bo ode mnie chyba się z odpowiedzi nabzdyczył...
sylwek5392 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Tak myślisz? E może nie chyba nie strzela focha. No więc ja będę je naszywał. jedna będzie na kurtce a druga na kamizelce. No chyba że plany się zmienią i znajdę na nie inne miejsce.
toMMasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Właśnie o to mi szło: nie zawsze jest się w kamizelce - np. na piechotę, a na kurtce albo inszym polarku dobrze się prezentuje, no i każdy wie, że jesteśmy z elity...
sylwek5392 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 dlatego ja chce 2 a miejscówkę na pewno na nich znajdę jak powiedziałem kaskę wpłacę jutro i dam znać Tomku pieniądze wpłacone na konto. Sylwek.
toMMasz Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Popieram - też sobie doszyję do kurtki, bo nie zawsze się w paskach jeździ.
Marcus Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 Sylwek poprawiłem troszkę. Niestety silnik forum nie pozwala chyba na odtwarzanie filmów bezpośrednio tutaj.
sylwek5392 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 O dzięki Marku. Coś mi wczoraj się pochrzaniło i dałem spokój. Ale motocyklista super nie? Osobowość że ho ho.
sylwek5392 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 A może go kiedyś nawiedzimy naszą Gruą? To by się zdziwił.
Marcus Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 a jednak można wstawiać filmiki bezpośrednio trzeba tylko właściwie wklepać kod
Rekomendowane odpowiedzi