Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 21 Listopada 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jak bardziej przywiązać się do sprzęta niż przez rozebranie go do rosołu. Potwierdzam. Taki "striptease" zwiększa więź na linii właściciel-> pojazd Tak jak z kobietą. Tu bym akurat polemizował Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Król to wspaniała gablota. Ja odliczam dni do chwili, w której Burek zagości w moim garażu. 5 grudnia lecimy busem po niego z Michem i Szamotem. Jak nie zorganizuję do tej pory miejsca w garażu to wstawiam go do sypialni. Już poinformowałem żonę, że nie jestem gejem, ale być może będzie miała konkurencję . Obraziła się skubana . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 21 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Chyba muszę jechać z Wami chłopcy, żebyście nie nabroili więcej . Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Już wiem ,że następne maxi to będzie Król . Trzeba sprawdzić co w nim uzależnia i kręci . Na następny sezon czeka już Królowa , nawet dzisiaj trochę ją pogłaskałem i pogrzebałem pod siedzeniem. Trochę podziębiony jestem i nie jeżdziłem ,ale musiałem z nią pogadać i posłuchać wydechu . Akumulatory od Hondy i Kymco zabrałem na podładowanie do domu , aby do wiosny . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Robsonek. Działaj z grafikiem i lecim na Mazowsze. Broic i tak będziemy tylko w większej paczce. Piotras. Glaskaj Krolową .bo na wiosnę przyjadę do Ciebie i zabiorę na przejażdżkę. Pogadamy na przeglądzie w Peugeocie. To chyba będzie moja ostatnia wizyta. Mamy w firmie nowe władze, które podpisały umowę ze Skodą. Szkoda, ale co zrobić. ....... Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 21 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Antek - masz Hondę masz skrzydła , nie ma nic lepszego Krzysiu -pracuję nad tematem Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Każdy ma bzika na punkcie swojego sprzęta, i tak ma być. Bobas ja też najlepiej bym wstawił swoją hondzinę do salonu. Tylko kurde kto ją wniesie na 2 piętro :-D Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jaki problem zaproś kolegów na 100 gram a wtargamy Go na 8 piętro Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ty lepiej Tomasz napisz kiedy kupisz dwa kółka i z powrotem dołączysz do kolegów . Masz jeszcze w planie taki zakup, czy definitywnie zrezygnowałeś z tej pasji ? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Widziałem i sprawdziłem 4 00 gotowe do transportu tylko mi tam Króla nie porysować oj oj . Pasami mi tam dobrze pozapinac kocykem nakryć co by biedaczek nie zamarzł . No i jeszcze kto tam pierwszy dopadnie to zamnie walnąć w oponę no tak w razie czego . P.S. Tatulek temat dogadamy jak przydzie czas ten teges 20 hi hi hi pozdrawiam i dzięki . Odnośnik do komentarza
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 O rany rany ale się dzieje powodzenia chłopaki Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ty lepiej Tomasz napisz kiedy kupisz dwa kółka i z powrotem dołączysz do kolegów . Masz jeszcze w planie taki zakup, czy definitywnie zrezygnowałeś z tej pasji ? Spoko przyjdzie jeszcze czas pozdrawiam Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Witajcie, dawno do Was nie zaglądałem, a tu taka poważna robota u Tomka w garażu. Powodzenia życzę, szybkiej i udanej reanimacji króla... Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nie wiem czy mogę zdradzić? Ale do Tomka króla planujemy wsadzić silnik odrzutowy. Trudno - wygadalem się :-) Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 No to będziemy mieli najszybszy skuter w Polsce . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 TY to jesteś musisz wszystko klepać to miała być niespodzianka Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Od Miga 29 czy F16? !TOMCAT Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Od Miga bo ma 2 zresztą po cu mu 2 ja też miałem jeden silnik a że u nas jest serwis to się załatwiło Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 27 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Tomuś, załózcie silnik od Hondy i wszystko będzie OK, a nie tam jakieś wynalazki . Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Co tam od Hondy. Części silnikowe od Miga gniotsa nie łamiotsa, a i za flaszkę można też załatwić. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Toć załatwili my za flaszkę samogonu. Radziu skąd wiedziałeś? :-D Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Od Hondy? To chyba wolałbym zrobić z niego hulajnogę, Znam kilku co tylko co jakiś czas tylko odkurzają tą Zacną markę bo nie mają na paliwo lub oszczędzają ten sprzęt wtedy zgadza się sprzęt bez awaryjny ewentualnie w akumulatory inwestują ale to i tak taniej niż jazda Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 28 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Tomasz - dorośnij,bądź mężczyzną i wywieź to co pozostało po "Królu",tam gdzie trzeba, czyli na złom?? Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Robercie zobacz to jest stary silniczek A tu już czeka nowy, tak że nie ma mowy o zlomowaniu Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Tomi, jestem pewien, że Król będzie chodził jak zegarek. Ty przy okazji staniesz się fachowcem w sprawie budowy Burgmana 650. Zobaczysz ilu chłopakom doradzisz jak dobrać się do pewnych elementów tego skutera. Pewnie sam wiele razy poproszę Cię o poradę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi