szamot Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Wciagarka zamontowana tak ze teraz tylko czas i chęci, co by wygrać tą nierówna walkę ;-) Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Król rozebrany do rosołu. Pewnie jemu zimno w tym garażu . Najważniejsze, że za jakiś czas będzie zdrów jak rydz . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Może dziś się uda, ciekawe kto to poskłada i kiedy, co mnie czeka za niespodzianka, ale jej by co sprzedam w częściach zestaw zrób se sam ;-) Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 No i na to czekałem Tatulek brawo . Allegro, tablica czeka hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Bogdan68 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Płonne marzenia . Wszystko się uda i będzie cacy. Tomek szacun. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 No to by było na tyle ;-) Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Łał ale poszedł . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Tomek, a ja powiem krótko : JESTEM POD WRAŻENIEM TWOJEJ DETERMINACJI I UMIEJĘTNOŚCI . Sam osobiście miałbym chyba cykora tak roznegliżować Króla. Coś czuję, że ta awaria to nie będzie nic poważnego. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 No to by było na tyle ;-) Wszystko fajnie ale czy dało by sie przybliżyć postać tej fajnej blondyny ze zdjęcia ?? Może jakieś zbliżenie Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Tylko kto to złoży i czy będzie działał Marnie to widzę Ale cóż przygoda się liczy Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Bez ramy też można ;-) Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jak widać Król stracił swe oblicze . Tak jak widać , prawie jak Koooza hi hi hi zlekka rogi tylko do poprawki hi hi hi . P.S. Tatulek nie daj się jakiemuś tak Królowi a olej aby zlał czy go wogóle tam nie było hi hi hi . Ja tam do Bydzi już nie jadę ,może za rok jak Tatusiowi nerwa miną . Pozdro . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Szkoda że wczoraj nie zrobiliśmy zdjęć, Szamota silniczek już na stole operacyjnym :-o Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Pozostałości panewki pierwszego cylindra :-( Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Listopada 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Uu , to ja myślałem, że robisz drobną rewitalizację CVT a tu widzę motor kucnął Przy jakim przebiegu to się stało? Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ok 60 tys Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Tatulek spoko siła w narodzie to nic że Królowi korona spadła ja tam w Ciebie ten teges śmiało w temat i będzie cacy . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Spoko loko, będzie dobrze ;-), jeszcze troszkę i Tomuś znów dosiądzie swojego króla :-D Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Już prawie,narazie przymiarki do zimowej wersji, Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Misiu, do twarzy Ci z ramą Szamota Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 20 Listopada 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 O matulu do kosteczek rozebrany! Dłuuuga zima będzie :-) Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Listopada 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Kobiety to jednak dobry element ewolucji świata. Ja napisał bym: O ku..a, rozj...ł się silnik. Trzeba teraz jechać na "giełdę do Poznania po nowy". Za miesiąc będzie jak nowy. Wiadomo "Król" Spinka. Takich właśnie osób potrzeba w durzych grupach społecznościowych. Panie Tomaszu. Życzę Panu szybkiego powrotu do zdrowia, wykorzystując oczywiście 2oo. Chociażby tylko po mieście. Do stycznia. Uprzedzam przemyślenia. Do stycznia to rozruch. Potem to tylko przyjemność z pokonywanych tysięcy kilometrów. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 21 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Oj Tomuś co Wy żeście nabroili. A Upiorek prosił, tłumaczył, wręcz błagał, ale nie wolimy Suzuki przecież. Może nadeszła pora na zmianę kozy na jakąś mniej awaryjną np. H....ę . a tak poważnie - powodzenia przy reanimacji Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Tatulek ty go wcale nie słuchaj Króla musowo reanimować . Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Tomek nie daj się, król jak zawsze górą. Jak bardziej przywiązać się do sprzęta niż przez rozebranie go do rosołu. Tak jak z kobietą. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi