michu Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Siemka Wszystkim w jakże pięknym listopadzie ;-) Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Najszybszy człowiek świata, ranny ptaszek, czy ki diabeł ? Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witayta Ludziki Już myślałem, że nikt się za listopad nie zabierze?? Ja tu dość rzadko zaglądam, wiec nie chciałem odbierać radości innym. No, ale wszystko wróciło do normy. Pogoda, choć zimno, pozwala na jazdę, więc śmigam ile wlezie. Oby tak do stycznia a potem niech się ociepla. Czego Wam życzę Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 2 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja też śmigam dopóki jeszcze można, nawet zamontowałem dziś tylne światło przeciwmgielne . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Robsonek jeszcze trochę i zamontujedz płozy :-D i śnieg Ci nie straszny :-) Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dziś, jakaś mgła i mokro, jak by padało, ale bez kałuż. Ogólnie gówniano. Odnośnik do komentarza
Tolek Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witajcie ! Jestem czytelnikiem tego forum i posiadaczem Spidermaxa. Ze względu na moje małe doświadczenie nie czułem się w tym roku na siłach aby z Wami pojeździć a tym bardziej wypowiadać się. Jednak na co dzień korzystam z Waszej wiedzy technicznej jak i waszych opowieści o wyjazdach, których wam zazdroszczę. Przy okazji chciałbym wam za to podziękować.Szczególnie podziękowania kieruje do Bobasa,za wszystkie udzielone odpowiedzi na moje pytania.A było tego naprawdę sporo. Jest to dla mię niezwykle budujące że można bezinteresownie pomagać i poświęcać czas komuś kogo się nie zna.Swojego maxi kupiłem również zainspirowany jego opisem i jestem z tego bardzo zadowolony.Wszystko się zgadza z opisem :)Jest to prawdopodobnie najlepszy skuter na świecie a tym sezonie spędziliśmy razem 5tyś. km. Gdyby ktoś z was wymieniał pasek, rolki, sprężynki sprzęgła itp. będę wdzięczny za umożliwienie mi obejrzenia takiej operacji. Pozdrawiam Tolek Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Cześć Tolek, fajnie, że się pokazałeś po dłuższym czasie. Nie musisz obawiać się niewielkiej wiedzy i techniki jazdy na skuterku. Każdy z nas to przechodził, a z nami na żywo szybko rozwiniesz swoje umiejętności. Cieszę się, że Spidermax dzielnie się sprawuje . A mnie tak chce się już sprzęta, że aż żre mnie od środka. Chciałem jechać w sobotę po Burka, ale muszę iść do pracy. Potem pogoda już będzie pod psem i dupa blada. Muszę nim wracać na kołach i temat w związku z tym trzeba przełożyć do kwietnia. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 No proszę to jednak KKKKoza się uchowała hi hi hi . Chłopaku tak jak pisał Bobas nie musisz się niczego obawiać głowa do góry . W Bydzi jest kilku Zacnych ludzi w temacie Maxi . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Bobas co, co, co Jaka pod psem , niech wsiada niech jedzie. Tolek, fajnie że jesteś zadowolony ze swojego Maxi :-) Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Bobas dawaj cynk pogoda nie robi, zapakujemy do białej strzały i przywieziemy Odnośnik do komentarza
Tolek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja się już uzależniłem i będę jeździć póki będzie przyczepność. W mieście mam 7 km do pracy, problemu nie ma. Pamiętam jak odbierałem swój pierwszy skuter w marcu było 9 stopni jechałem 50 km, najgorzej było z dłońmi po 25 km po prostu ich juz nie czułem. Robiłem przystanki na stacjach benzynowych i jakoś dojechałem. Satysfakcję mam do dzisiaj . Odnośnik do komentarza
wuja69 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam Tolek,gdybyś potrzebował kluczy i pomocy przy grzebaniu przy Pająku to chętnie pomogę ,sam mam małego Kymkacza ale X9 też molestowałem .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Tolek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witaj Wuja ! Chcialbym przygotowac skuter na przyszly rok ale najpierw musze wiedziec od czego zaczac i co kupic. Nie wiem nawet jak wyglada zuzyty pasek o reszcie nie wspominajac. Jakbys mogl tylko zerknac to zaczne od zakupow i przygotuje czesci na wiosne. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Bobas dawaj cynk pogoda nie robi, zapakujemy do białej strzały i przywieziemy 'Tomek, przecież wiesz , że ja nienormalny jestem i muszę na kołach wracać. Czas szybko leci. Za chwilę marzec i będzie trzeba wrócić do tematu. A jak zdrowie Twojego Króla ? Robiłeś coś ? Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 To wiem zresztą nikt z nas normalny nie jest Król ma się dobrze wznosi się w garażu na swoim tronie bez szat w negliżu i sieje zgorszenie,co prawda w koło niego zebrał się już tłum narzędzi ale czeka cierpliwie ,aż poddany znajdzie natchnienie Odnośnik do komentarza
Bogdan68 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 E tam takie mechaniczne coś tam ? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 O juz jest golutki :-) Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wygląda jak by był u stomatologa hi hi hi Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Pacjent przygotowany do zabiegu. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jak widać została podana narkoza , ale jak powstanie ............. to będzie jazda . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Narazie wszystkie kostki elektryczne rozpięte a troche tego było tak ze prace postępują Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 No to trzymamy kciuki. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Do wiosny powinienem dać rade Odnośnik do komentarza
Klubowicze PIN Opublikowano 10 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Trzymam kciuki za komarka i jego Pana Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi