burgifan Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Melduję o zrobionym przelewie za 1 duży + 2 extrasy zgodnie z zamówieniem. Koszty wysyłki rozliczę ze swoją mafią GZ. Dziękuję i pozdrawiam !
Klubowicze nietoperz Opublikowano 27 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2015 Kurde ach ta skleroza. Zaraz wysyłam kase.
Marcin 78 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Bardzo proszę o wpłaty do poniedziałku. Przelew zrobiony,przepraszam że tak późno ?
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzięki za wpłaty No to mamy jeszcze 10-ciu spóźnialskich. Czyżby zapomnieli? Listę wpłat zamykamy w dniu dzisiejszym!!!
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2015 Przepraszamy za zwłokę, przelew poszedł
Pan rypak Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 I ja przepraszam za opieszałość-przelew wykonany -odbiór osobisty w W-e
ŁukaszWP Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 przelew poszedł przed chwilą mam nadzieję, że nie za późno
marcyś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 przelew poszedł przed chwilką, sorrki za opóźnienie
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Grudnia 2015 Proszę 1 duży i 1 extras - odbiór ? W najgorszym razie osobisty. Czekam, może ktoś się odezwie z regionu. Właśnie czytam te moje wypociny i oczom nie wierzę Proszę o poprawienie - wysyłka Poczta Polska - tak zosało zapłacone.
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2015 Właśnie czytam te moje wypociny i oczom nie wierzę Proszę o poprawienie - wysyłka Poczta Polska - tak zosało zapłacone. Tutaj jestem czujny. Jest wysyłka pocztowa Podaj proszę na PMa adres do wysyłki. Pozdrawiam, a.
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witajcie, Dobre wieści: kalendarze w tym tygodniu schodzą z oprawy Zaczynam przymierzać się do wysyłki. Osoby, które nie podały adresów wysyłkowych proszę o dane na PMa Ddo nie których osób mam pytania - wyślę na PMa
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2015 Prawie Wszystkie kalendarze zostały wysłane Dla Grupy mazowieckiej przekażę na opłatku mazowieckim. Do zobaczenia Wszystkim Wam życzę WESOŁYCH ŚWIĄT !!! I'hoo! I'hoo!
Klubowicze MarP Opublikowano 14 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2015 Prawie Wszystkie kalendarze zostały wysłane Dla Grupy mazowieckiej przekażę na opłatku mazowieckim. Do zobaczenia Wszystkim Wam życzę WESOŁYCH ŚWIĄT !!! I'hoo! I'hoo! A niektóre nawet już odebrane Dzięki za kalendarze. WESOŁYCH ŚWIĄT !
Sympatycy irasko Opublikowano 14 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2015 Artur, wielkie dzięki. Kolejna mistrzowska robota.
burgifan Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wszystkim Wam życzę WESOŁYCH ŚWIĄT !!! I'hoo! I'hoo! Oczywiście wzajemnie ! Bardzo dziękujemy za włożony trud i poświęcony czas
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2015 arturas - czy będzie drugi nakład? Jak uzbiera się kilku chętnych, to zrobimy drugi rzut Oczywiście wzajemnie ! Bardzo dziękujemy za włożony trud i poświęcony czas Czyżby na Pomorze już dotarły?
KEFAS Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 To zacznę listę na drugi rzut. 2x duży, 2x extras, osobisty, Mazowsze.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2015 Arturas piękne dzięki za kalendarze doszły w tempie rekordowym w sam raz na śląskie spotkanie opłatkowe , wszyscy się bardzo ucieszyli gratulacje i podziękowania dla Ciebie i Worlana za trud włożony w przygotowanie kolejnej edycji naszego kalendarza
Burgerman Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Właśnie listonosz przyniósł kalendarze. Pięknie wyglądają. Dzięki za chęci i wykonanie.
Berkut 42 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dzięki za fachową robotę właśnie dotarły do mnie
GadekW Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Artur, kalendarz pierwsza klasa. Pełen profesjonalizm. Na spotkaniu opłatkowym Asia zrobiła nam super niespodziankę. Dziękuję :-)
Bartunio Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 1 duzy + 2 extra Mazowieckie odbiór osobisty C66 - a można jeszcze zdobyć taki kalendarz jak sie jest po terminie
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Użytkownicy Opublikowano 15 Grudnia 2015 Właśnie pięć minut temu poczta polska zapukała do mych drzwi z kalendarzami. Kalendarze bardzo ładnie opracowane, warte każdej wydanej na nie złotówki - wielkie . Arturze - dzięki za trud i wysiłek zarówno przy produkcji jak i dystrybucji kalendarzy.
Rekomendowane odpowiedzi