Klubowicze frodka2 Opublikowano 10 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2015 2 x dorsz z frytkami Aneta i Jurek 1 x porcja dla dzieci dorsz z frytkami Emilia prosimy :-)
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2015 Bardzo proszę o wpisanie, postu na forum jeśli ktoś dokona przelewu.
Ania Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Anulka jak możesz to zmień u nas pstrąga na dorsza bo Krzysiu zmienił zdanie
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2015 Anulka jak możesz to zmień u nas pstrąga na dorsza bo Krzysiu zmienił zdanie Załatwione )
Klubowicze ziga Opublikowano 19 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2015 Beata - pstrąg z frytkami Ziga- dorsz z frytkami
Ania Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Anulka melduje że przelew za nas poszedł w dniu dzisiejszym
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 23 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Listopada 2015 wstępnie chciałbym zapisać Nati Wiola i Ja. Piszę wstępnie bo mam wyjazd weekendowy jeszcze nie wiem czy od 04-06 czy 11-13 grudzień Dam znać do konca listopada
ja-rek Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Ania zapisz mnie i Martynę. M. kurczak, frytki no ten barszcz... koniecznie, J. pistrong i mniemniaki. ja-rek.
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2015 Anna, jutro możesz sprawdzić wpłatę i zaksięgować :-)
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2015 Anna, jutro możesz sprawdzić wpłatę i zaksięgować :-) Już załatwione, bo księgowej się wczoraj nic nie chciało )
zenon Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Anulka przelew zrobiony za mnie i Wiesię
Dudi71 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam wszystkich po długiej nieobecności. Proszę nas dopisać do listy Krzysztof,Asia,Karol,kasa jutro rano na konto.2×Dorsz z kartoflami 1×Pierś z frytkami.Pozdrawiamy
Sympatycy Anton Opublikowano 29 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam wszystkich po długiej nieobecności. Proszę nas dopisać do listy Krzysztof,Asia,Karol,kasa jutro rano na konto.2×Dorsz z kartoflami 1×Pierś z frytkami.Pozdrawiamy Jeeeeeeeeeeeeeeeeee! Nareszcie Cię widzę!
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Listopada 2015 No, Krzysiu już się robi
Klubowicze Trebor Opublikowano 30 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2015 Dziś ostatni przyjmowania zapisów, tak więc proszę dopisz mnie Aniu do listy uczestników spotkania opłatkowego. Jeśli chodzi o menu to proszę o dorsz z frytkami Pozdrawiam
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 30 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2015 Ostatni będą Pierwszymi! Zatem... i ja się zgłaszam, zamawiam, płacę - Pstrąg w ziołach, podawany z sosem serowo -grzybowym - Dodatki: ziemniaki sztamfowane z masłem i całą resztę pyszności też chętnie zjem w tak Doborowym Towarzystwie i Takiej Okazji! Pozdrawiam i do zobaczenia Dadźka
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2015 Lista uczestników: 1) Ania, Krzysiu i Szymonek - zapłacono 2) Basia, Marcin i Dawid - zapłacono 3) Gosia, Paweł - zapłacono 4) Anton - zapłacono ( porcja dziecięca ) 5) Monika, Robert - zapłacono 6) Kasia, Marek - zapłacono 7) Joasia - zapłacono 8) Wiesia, Zenek - zapłacono 9) Kasia, Wojtek - zapłacono 10) Ewa, Artur - zapłacono 11) Patryk - zapłacono 12) Iza, Jacek - zapłacono 13) Andrzej - zapłacono 14) Adam - zapłacono 15) Ania, Krzysiek i Olivierek - zapłacono (Ania porcja dziecięca) 16) Aneta, Jurek i Emilka - zapłacono 17) Beata, Romek - zapłacono 18) Wiola, Sebastian i Natalka 19) Jarek i Martynka - zapłacono 20) Asia, Krzysiek i Karolek - zapłacono 21) Robert - zapłacono 22) Dagmara - zapłacono
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2015 Z bólem serca ale niestety nie dam rady przyjechać. Mam wyjazd i nie będzie mnie. Pozdrawiam wszystkich .
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam Wszystkich Uczestników zapraszam na uroczystą kolację . w niedzielę dnia 13.12.2015 o godzinie 16.00 w restauracji "Karczma Rajcula" w miejsowości Paniówki ul. Gliwicka 2d ( koło Chudowa ) Lista uczestników: 1) Ania, Krzysiu i Szymonek - zapłacono 2) Basia, Marcin i Dawid - zapłacono 3) Gosia, Paweł - zapłacono 4) Anton - zapłacono ( porcja dziecięca ) 5) Monika, Robert - zapłacono 6) Kasia, Marek - zapłacono 7) Joasia - zapłacono 8) Wiesia, Zenek - zapłacono 9) Kasia, Wojtek - zapłacono 10) Ewa, Artur - zapłacono 11) Patryk - zapłacono 12) Iza, Jacek - zapłacono 13) Andrzej - zapłacono 14) Adam - zapłacono 15) Ania, Krzysiek i Olivierek - zapłacono (Ania porcja dziecięca) 16) Aneta, Jurek i Emilka - zapłacono 17) Beata, Romek - zapłacono 18) Jarek i Martynka - zapłacono 19) Asia, Krzysiek i Karolek - zapłacono 20) Robert - zapłacono 21) Dagmara - zapłacono
Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Fajnie było szkoda że się skończyło :/ dzięki za wspólne spotkanie, za śpiewanie i surprajsów wręczanie
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2015 ANIU! - spisałaś się na 102%! Wszystko załatwiłaś przepięknie. Kreacje uczestników były w tonie spotkania. Co jedna to ładniejsza. A najładniejsza była właśnie TWOJA! Jedzonko wyśmienite. Szkoda tylko, że mam żołądek jak małe dziecko - 56 cm.! Oprawa muzyczna pierwsza klasa. No i to Arturowe HEJ! - niezapomniane. A z jaką gracją on to potrafi. Jednorazowo. Dzieciaki miały również dużo frajdy z spotkania. Fajnie jest mieć taką Anetkę w grupie. Pokaże, zabawi, namaluje .... A widzieliście jak mój burgmaniakowy prawnuczek już zaiwania?! Krzysiek nie potrafił za nim nadążyć! Po dzisiejszym spotkaniu, znów jestem cały w skowronkach! Do czwartku tylko 4 dni, a już chce mi się jechać do szałasu. Może zobaczę pozostałych tych, którym, z różnych powodów nie udało się dzisiaj przybyć na ROCZNY OPŁATEK. A znów będzie się działo! Oj będzie! Szkoda gadać. Absolutnie nikogo nie zapraszam SPECJALNIE! Jednak czworaczki są tylko raz w roku. PS. Dzisiejsze fotki poślę za parę godzin. Jeszcze lecą do picasa. EDYT Foty w sieci.
GadekW Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 My już dotarliśmy do domku. Dzięki za super spotkanie. Nie piszę dużo bo Kasia w koronki się stroi, a ja muszę rozpuszczać czekoladę :-)
Rekomendowane odpowiedzi