Elvis Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 W związku z faktem że ... ... ten tydzień z pewnością będzie ładny i będzie można polatać sobie ... mam taką małą propozycję ... ... może, w ramach czwartkowego spotu, szanowne towarzystwo z GZ, wsiadło by na motóry i przyjechało nad Miedwie pokarmić rybki? ... drugi argument przemawiający za moją propozycją jest taki, że ja, od poniedziałku będę stacjonował w oddziale rehabilitacyjnym choszczeńskiego szpitala i do końca pażdzirnika nigdzie się stamtąd nie ruszę ... mało tego ... w choszczeńskim szpitalu podobno nie ma sieci WiFi więc będę odcięty od świata całkowicie ... ... jeżeli czwartek nie pasuje szanownym kolegom, to może takie małe spotkanko nad Miedwiem zrobić w sobotę? w godzinach popołudniowych (może 14, może 15 a może 16), a może w niedzielę w dogodnym czasie ... ma być wciąż fajna pogoda ... ... kończąc ... ... nie będę ukrywał że mam pewnego rodzaju niespodziankę więc ... wybór należy do Was ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 Jestem za czwartkiem! PS Ja w sobotę nie mogę, gdyż będę na inauguracji roku akademickiego mojego młodszego syna, potem spotkanie rodzinne itp. Itd. Będzie przysięgał na sztandar, że się będzie uczył itp. Muszę to uwiecznić i mu puszczać, kiedy będzie miał gorsze momenty
marekb9t Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 nie ukrywam że w moim przypadku łikend jest jak najbardziej ok no ale to tylko w moim
Rogierro Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Ja od jutra do piątku w delegacji, najbardziej mi pasuje niedziela.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 29 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2015 Mi pasuje czwartek też. Z powodu pięknej pogody informuję, że dziś w planie jest kulanko. Spotkanie o 16:00 pod domem Marka-Biletego. Chętnych zapraszam.
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 Oczywiście jak spotkanie u mnie to ja też jadę, czyli 16:00 odjazd.
burgifan Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Ja dalej tego nie ogarniam, pytam się dlaczego spotykacie się już o 16 ? Dlaczego ? Skąd Wy macie czas ? O której trzeba pracę skończyć żeby już o 16 vyć gotowym do wyjazdu ? A może trzeba nie mieć pracy ? Nie ogarniam tego na prawdę... Z innej beczki; bardzo chciałbym Was gościć u siebie na ognisko, ale w tym tygodniu wypadam z jakiegokolwiek życia towarzyskiego. Mam problem z mamą, nie wiem co robić, nie chce jeść, do szpitala nie chce jechać, jest słaba, nie ma siły i chęci do życia. Chemia jest okropna. Mama leczy się już 8 lat, ale teraz nie jest najlepiej. Odezwę się do Was jak będę w stanie uczestniczyć w czymkolwiek, a tym czasem pozostaję tylko obserwującym to forum...
Elvis Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Maciek ... trzymaj się ... a ja trzymam kciuki ...
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 Maciek my pracujemy od 7:00 do 15:00 więc 16-ta jest OK, Co do MAMY to my również trzymamy kciuki, będzie dobrze. W czwartek zbieramy się oczywiście pod Pleciugą 18-ta, i 18:10 odjazd do Mirka (Elvis-a) na ognisko.
Elvis Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Fajnie ... fajnie ... ale może pokombinujcie co by wyjechać trochę wcześniej ...
romano77 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Będę z Robssonem w serwisie z naszymi paniami. Plan był aby się spotkać pod pleciugą.
minimi1 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Będę z Robssonem w serwisie z naszymi paniami. Plan był aby się spotkać pod pleciugą. czyli w czwartek?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 (...) W czwartek zbieramy się oczywiście pod Pleciugą 18-ta, i 18:10 odjazd do Mirka (Elvis-a) na ognisko. Marek, o 19.00 robi się ciemno. Może byśmy spotkali się o 17, żeby u Elvisa być jeszcze za dnia? Jak wyjedziemy o 18.10, to na miejscu zostanie nam ok. 30 minut światła dziennego... ----------------------------------- Maciek, trzymam kciuki za Twoją mamę. Myślę, że trzeba spróbować namówić mamę na pójście do szpitala. Choćby czasem się nie chciało, trzeba zaufać lekarzom. Ważne jest pozytywne nastawienie. Wiem, że tego nie da się zrobić na siłę, ale negatywne nastawienie nie pomaga. Babcia - może życie dla wnuków, do niej przemówi? A może warto zaprosić psychologa, albo poprosić lekarza prowadzącego o wsparcie psychologiczne? Może wsparcie stowarzyszenia amazonek "Agata" http://www.amazonki.szczecin.pl/.
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 Marek, o 19.00 robi się ciemno. Może byśmy spotkali się o 17, żeby u Elvisa być jeszcze za dnia? Jak wyjedziemy o 18.10, to na miejscu zostanie nam ok. 30 minut światła dziennego... Jeżeli chodzi o mnie to jak najbardziej OK, Mirek wszystko przygotuje więc mamy i tak czas zaoszczędzony. Najlepiej ustalić 17-ta i 18-ta wyjazd. i będzie git. Ja piszę się na 17-tą.
Elvis Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Marek, o 19.00 robi się ciemno. Może byśmy spotkali się o 17, żeby u Elvisa być jeszcze za dnia? Jak wyjedziemy o 18.10, to na miejscu zostanie nam ok. 30 minut światła dziennego... O ... o ... o ... to właśnie miałem na myśli ... dzień jest co raz krótszy a 1 pażdziernika słońca zachodzi o 18.40 ... Uważam że o 17.30 najpóźniej powinniście być u mnie ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 Jeżeli chodzi o mnie to jak najbardziej OK, Mirek wszystko przygotuje więc mamy i tak czas zaoszczędzony. Najlepiej ustalić 17-ta i 18-ta wyjazd. i będzie git. Ja piszę się na 17-tą. Super! Czyli spotykamy się koło 17.00 przed Pleciugą i ruszamy o 17.10. Jeśli są wsród nas osoby, które nie mogą tak wcześnie, to musimy jakoś tym zarządzić. Moze faktycznie druga grupa o 18.00? Ja będę na 17.00 na 80% Niestety coś mnie rozkłada... Żona chora i na antybiotyku, i chyba na mnie przeszło...zobaczymy jak się będzie rozwijała sytuacja. Jeśli będzie źle, to nie przyjadę. Jak średnio - pojadę autem. Jak dobrze - wiadomo: Malagutem!
Rzelu Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Ja będę o 17. Jak nie zaśpię. P.S. Czy damy radę upiec ziemniaki w ognisku? Chodzą za mną ostatnio.
minimi1 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Za mną też i ziemniaki i ognisko i kiełbasa i kogoś by się zakopało - Elvis mów natychmiast czy będzie ognisko= bo jak będzie to trzeba będzie coś brać - kiełbasę jakąś czy coś
Sympatycy KriSSo Opublikowano 30 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2015 Zostało sporo kiełbachy z Majówki. Nie powinno być problemu z jej niedoborem. Ja liczę jeszcze na ogórki Elvisa z papryczką chili. P.S. Elvisie, czy u Ciebie będzie też grill? Jeśli nie, to nic nie szkodzi, a jeśli tak, to chyba przywiozę piersi z kurczaka, bo lekarz mi kazał się odchudzać - groził mi ostatnio śmiercią
Rzelu Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Ja już ziemniaki mam w skuterze. Ma ktoś folię aluminiową? Moja wyszła.
minimi1 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Zostało sporo kiełbachy z Majówki. Nie powinno być problemu z jej niedoborem. Ja liczę jeszcze na ogórki Elvisa z papryczką chili. P.S. Elvisie, czy u Ciebie będzie też grill? Jeśli nie, to nic nie szkodzi, a jeśli tak, to chyba przywiozę piersi z kurczaka, bo lekarz mi kazał się odchudzać - groził mi ostatnio śmiercią Pięknie powiedziane- też się podłączę do pytania- muszę zejść z masy- jakieś nędzne 6 kilo
Elvis Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Czy damy radę upiec ziemniaki w ognisku? To wszystko zależy od czasu pieczenia kartofla w ognisku ... a raczej w gorącym popiele ... Ale pewnie damy radę ... bo kto da jak nie my? ... ... kogoś by się zakopało - Znajdzie się łopata i kawałek terenu na którym można zrobić wykop ... musisz tylko znaleźć chętnego do dołu ... no chyba że jesteś ochotnikiem ... Zostało sporo kiełbachy z Majówki. Nie powinno być problemu z jej niedoborem. Ja liczę jeszcze na ogórki Elvisa z papryczką chili. P.S. Elvisie, czy u Ciebie będzie też grill? Jeśli nie, to nic nie szkodzi, a jeśli tak, to chyba przywiozę piersi z kurczaka, bo lekarz mi kazał się odchudzać - groził mi ostatnio śmiercią Jak jest kiełbacha to spoko ... ogóreczków nie będzie bo ostatni słoik został skonsumowany na tegorocznej Burgmanii ... Ognisko czy grill ... grill czy ognisko ... i co jeszcze? Na pewno nie będzie lokaja ani służby ... samoobsługa ... Jeśli idzie o rodzaj paleniska to do wyboru jest: lub Ja chyba jednak bardziej preferuję ognisko ale wszystko jest możliwe ... muszę tylko wcześniej wiedzieć ... Teraz tak ... Z mojej strony zapewniam ... - teren, powietrze wiejskie, ogień (mam trochę drew do ognia) - będzie stół i cóś coby usiąść przy stole - będą napoje, pieczywo oraz znalazłem w "spiżarni" po słoiku ogórków kiszonych, papryki marynowanej i sałatki szwedzkiej - będzie ketchup i musztarda oraz sztućce i papierowy serwis rodowy - WC w krzakach !! oczywiście chodzi o jedynkę ... z dwójką może być problem ...
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 Z mojej strony zapewniam ... - teren, powietrze wiejskie, ogień (mam trochę drew do ognia) - będzie stół i cóś coby usiąść przy stole - będą napoje, pieczywo oraz znalazłem w "spiżarni" po słoiku ogórków kiszonych, papryki marynowanej i sałatki szwedzkiej - będzie ketchup i musztarda oraz sztućce i papierowy serwis rodowy - WC w krzakach !! oczywiście chodzi o jedynkę ... z dwójką może być problem ... A jak z parkingiem? Może się zdażyć że z powodu słabej pracy jednej z cel mojego aku będę zmuszony przyjechać autem, Chyba że nowy przyjdzie jutro. Napisz jakieś koordynaty na miejsce.
Rekomendowane odpowiedzi