Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie niedziela Ok, ale czy innym będzie pasował taki termin? Krzycz na forum. Myślę , że wszystko jest do ustalenia.

O coś się zaczyna rozkręcać.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sylwek5392

23

• toMMasz

17

• Marcus

16

• Dawid lbn

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

NIedziela sobota każdy termin OK, bo szkoda uciekającego sezonu.

Sylwek kask (LS2 370 Easy biały) kupiony okazyjnie z likwidowanego sklepu. Jak na te standardy jakość/cena miodzio. A przede wszystkim duuużo ciszej niż w Jecie

Opublikowano

Super jak się spotkamy to zobaczę w realu. To kiedy się ustawiamy na Spota?

Tutaj koleja janr coś o niedzieli wspominał.

I co będzie się jutro działo?

Opublikowano

Może być niedziela. Dziś smyrnęłęm do Lubartowa i nabyłem ocieplaczo-ochraniacze na kolana.W drodze powrotnej znacznie cieplej w kolana było. Niestety to tylko do jazdy bo jak w tym łazić to opadają :)

Opublikowano

Ha ha gratulacje. Wiem, że spadają bo też takie mam. No to jak ustawiamy się na jutro na MCD Puławska?

Moi drodzy. Pada proppzycja. Spot niedziela godzina 11.00. MCD ul. Puławska. Co wy na to?

Opublikowano

Będę obecny zachęcam innych.

Opublikowano

Ja też będę.

Opublikowano

Potwierdzam przybycie. Kto jeszcze?

Opublikowano

Sory pany sam wykrakałem tą niedziele ,przykro mi nie będę .Niech pogoda i humory wam sprzyjają.

Opublikowano

Ktoś jeszcze pisze się na jutrzejszy SPOT?????????????

Opublikowano

ach te tłumy te pościgi te wybuchy .....

Opublikowano

Tomek, Marek. Dzięki za fajnie spędzony czas i razem pokonane kilometry. Do następnego SPOTU. Pozdrawiam. Sylwek.

Opublikowano

Dziękuję Sylwestrowi i Markowi za wspólnie spędzony czas. A kto nie był, niech żałuje!

b1881bdd5a8fe1f1med.jpg

Opublikowano

No właśnie też dziękuję niech w końcu jeszcze kilka skutów do nas dołączy zamiast rdzewieć w gdzieś po garażach.

Opublikowano

Myślę, że w końcu ktoś pęknie i dołączy do grupy.

Jazda rewelacyjna, pełny luz i relaksik.

Opublikowano

Kuuurna za pozno zobaczylem :( piatek aktualny?

Kuuurna za pozno zobaczylem :( piatek aktualny?

Opublikowano

Co do najbliższego piątku nie było propozycji i chyba ją właśnie złozyłeś.

Możemy spotkać się w piątek na Macu na Puławskiej jako punkt wypadowy. A potem się zobaczy gdzie możemy poturlać.

Opublikowano

A mnie zaaresztowali - jako piekarza i kierowce 4oo - mamy impresskę zamiejscową... A co do niedzieli w Kaziku, ochota jest... Zobaczymy pogodę!

Opublikowano

A mnie zaaresztowali - jako piekarza i kierowce 4oo - mamy impresskę zamiejscową... A co do niedzieli w Kaziku, ochota jest... Zobaczymy pogodę!

Opublikowano

Kto jeszcze leci Do Kazimierza w niedzielę?

Pogoda ma być ładna. Podobno.

Opublikowano

Można się doturlać.Coś tam się pewnie będzie działo. Potrzeba tylko obczaić godzinę. Może planują jakiś przejazd lub coś podobnego.Sama impreza może być bardziej zamknięta na inne 2oo niż w temacie.

BTW jutro zobaczę jak moje szczeście dowiezie mnie do Rzeszowa i z powrotem do domu :)

Opublikowano

Ja też jutro popytam i dam znać. Tomek był też zainteresowany wyjazdem.

O widzę, że ludzie z mazowieckiego biorą pod uwagę wyjazd do Kazika.

Opublikowano

Ja dostałem dyspensę od małżonki i mam plecaczka typu sister (niezakonna). Po drodze do K. mamy popas w Kostkowie, na 100 %. Wyjazd chiba gdzieś koło 10-ej? Napisałem do tych od HD ale pewnie mają tyle maili, że nie zdążają odpisać, albo skuty mają w okolicach ślepej kiszki...

Opublikowano

Nie będę obiecywać, ale dołączę w Kazimierzu lub gdzieś na trasie

Ewentualnie będę dzwonił do Tomka gdzie jesteście :)

Opublikowano

Pytałem tu i tam i ludziska mówią że w Kaziku jak zajedziemy to będzie końcówka imprezy, ale za to podobno fajny piknik będzie w Janowie Lubelskim. Ktoś coś wie o tym pikniku? Czy zostajemy przy Kaziku?