Marcus Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cześć Zastanawiam się jak rozruszać grupę lubelską. Jak ostatnio rozmawialiśmy z Tomkiem i Sylwkiem. Zauważyłem, że zdecydowana część userów z Lublina jest praktycznie nieaktywna. Jakieś pomysły ?
toMMasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Może z powodu lokalizacji i terminu spotu? Na Placu Zamkowym może i szpanersko jest postać (jak ciul na weselu), ale po 10 minutach giczoły drętwieją. Mam propozycję na posiedzenie, i może piątek (niektórzy z naszych pracują) - w MakDonaldzie przy Puławskiej jest możliwość usiąść nieopodal maszyny, wchłonąć jakąś Kolę... A dla szpanu można okrążyć komin...
sylwek5392 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dobry pomysł. Miejscówka dobra, a co do terminu trzeba się dogadać. Za 2 tygodnie w Kazimierzu organizowana jest impreza motocyklowa (motocykle różnej maści). Może na taki wyjazd grupa się zorganizuje?
toMMasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jeśli nic nie pokrzyżuje, bardzo chętnie bym był. Może i inni się sprężą? A w najbliższy czwartek, skoro już, to spotkajmy się w nowej scenerii - na MaKu.
sylwek5392 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Może jeszcze ktoś się zadeklaruje?
petrus34 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Tomku, propozycja co do miejsca bardzo dobra Ja niestety chwilowo jestem wyłączony z jazdy. Ale jak wszystko pozytywnie się wyklaruje to coś podkupię i się pojawię. Nie wiem czy dam radę w tym sezonie ale już się rozglądam za jakimiś 2oo. Pozdrawiam załogę
Marcus Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Jak będę miał trochę więcej czasu to spróbuje prześledzić aktywność kolegów z Lublina na naszym forum.Bo na dziś to może jest nas pięciu którzy się tyle o ile udzielają.Więc jeśli nikt poza nami nie włazi na forum to raczej się nie dowie o spotkaniach czy wspólnych przedsięwzięciach
toMMasz Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Naliczyłem 68 milczących lubelaków. Zachodzi pytanie, po co się jeden z drugim rejestrują, skoro nic nie mają do powiedzenia? Przy czym większość to już ma kilkuletni staż... Zróbmy spot w piątek o 18-ej tam pod Macem. Tych, którzy cokolwiek pisali, popowiadamiałem, chociaż pominąłem takich, którzy ostatnio byli na forum dwa albo trzy lata temu. Zobaczymy, co wyjdzie...
sylwek5392 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Piątek? Może lepiej w sobotę? Może wtedy każdy ma więcej wolnego czasu?
Dawid lbn Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Do mnie dolecialo. Zapisuje w kalendarzu. Ostatnio straszny mlynek wiec sie nie odzywalem.
Marcus Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 Sylwek ale piątek wieczór to przecież prawie jak sobota Jeśli Cię żona zagania w piątki wieczorem do pastowania podłóg przed weekendem to inna inszość
sylwek5392 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Tu nie chodzi o żonę tylko pracę. No, ale postaram się przyjechać. Czy jeszcze ktoś się pojawi? Czy jutro będzie nas tylko czterech? Czy jeszcze ktoś się zapowiadał?
toMMasz Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Trudno wyczuć, chociaż może? Bo koledzy siedzą cichutko jak goovno w trawie i nie wychylają się...
sylwek5392 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Jak zjadą wszyscy to miejsca na parkingu zabraknie. Mam nadzieję, że pogoda będzie OK byleby nie padało.
Marcus Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Potwierdźcie że spotkanie w Macu przy Puławskiej aktualne. Pogoda nami manipuluje niestety i na próbę wystawia.
sylwek5392 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Ja dziś niestety nie dam rady przyjechać no i pogoda do bani. Może jakiś inny termin?
Marcus Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Z racji odległości jesteś Sylwek w pełni usprawiedliwiony. Ja pewnie na 18-tą dojadę chociażby aby przetestować nowy kask.
toMMasz Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Ja wpadnę bo nie leje a tam jest pod daszkiem Było nas dwóch z Marcusem - kawka, pogawędka, a potem objazd komina. Pogoda sprzyjała - deszcz wysechł. Już za tydzień powtórka!
Marcus Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Tomek Dzięki za fajną pogawędkę i te parę km rolowane razem wokół przysłowiowego komina. Swoją drogą dajesz w kość tej 250-ce. Wie po co jest, nie ma co. Ale tak dla jasności to bardzo dobrze
sylwek5392 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Zazdroszczę Wam. Szkoda że tak mało osób. o no to jak Tomek daje swojej 250-ce w kość to ja nie nadążę na pewno. A tak swoją drogą jak lata się w nowym kasku?
toMMasz Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Oj tam, ojtam - Sylwek! Jak będziemy w grupie czy choćby samotrzeć, to nie będziemy przekraczać prędkości 1 Macha... Żeby jechać zespołowo...
sylwek5392 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Tomku napisałem sms-a do Ciebie około 16-tej z zapytaniem o pogodę, ale jak zobaczyłem nadchodzącą chmurę to skapitulowałem. Powiem Ci, że w niedzielę z Markiem właśnie tak spacerowo jechaliśmy ja się nie męczyłem a on usypiał. Pełny luz. Szkoda że nie dotarłem bo miałem pogadać z Wami na temat kamizelek.
toMMasz Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 OK widziałem esmesa ale póóóóźno więc nawet nie odpisałem. Do 17-ej z minutami nie byłem pewny wyjazdu. Chmura na szczęście uciekła. Co do kamizelki - ja już mam drugi sezon. Dobrze się nosi. Odstrasza niekumatych 4oo...
janr Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 A co z niedzielą, bo ja tylko tak mogę.
Rekomendowane odpowiedzi