Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Zastanawiam się jak rozruszać grupę lubelską. Jak ostatnio rozmawialiśmy z Tomkiem i Sylwkiem. Zauważyłem, że zdecydowana część userów z Lublina jest praktycznie nieaktywna. Jakieś pomysły ?

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sylwek5392

23

• toMMasz

17

• Marcus

16

• Dawid lbn

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może z powodu lokalizacji i terminu spotu? Na Placu Zamkowym może i szpanersko jest postać (jak ciul na weselu), ale po 10 minutach giczoły drętwieją. Mam propozycję na posiedzenie, i może piątek (niektórzy z naszych pracują) - w MakDonaldzie przy Puławskiej jest możliwość usiąść nieopodal maszyny, wchłonąć jakąś Kolę... A dla szpanu można okrążyć komin...

Opublikowano

Dobry pomysł. Miejscówka dobra, a co do terminu trzeba się dogadać. Za 2 tygodnie w Kazimierzu organizowana jest impreza motocyklowa (motocykle różnej maści). Może na taki wyjazd grupa się zorganizuje?

Opublikowano

Jeśli nic nie pokrzyżuje, bardzo chętnie bym był. Może i inni się sprężą? A w najbliższy czwartek, skoro już, to spotkajmy się w nowej scenerii - na MaKu.

Opublikowano

Może jeszcze ktoś się zadeklaruje?

Opublikowano

Tomku, propozycja co do miejsca bardzo dobra :clapping:

Ja niestety chwilowo jestem wyłączony z jazdy. Ale jak wszystko pozytywnie się wyklaruje to coś podkupię i się pojawię. Nie wiem czy dam radę w tym sezonie ale już się rozglądam za jakimiś 2oo.

Pozdrawiam załogę

Opublikowano

Jak będę miał trochę więcej czasu to spróbuje prześledzić aktywność kolegów z Lublina na naszym forum.Bo na dziś to może jest nas pięciu którzy się tyle o ile udzielają.Więc jeśli nikt poza nami nie włazi na forum to raczej się nie dowie o spotkaniach czy wspólnych przedsięwzięciach

Opublikowano

Naliczyłem 68 milczących lubelaków. Zachodzi pytanie, po co się jeden z drugim rejestrują, skoro nic nie mają do powiedzenia? Przy czym większość to już ma kilkuletni staż... Zróbmy spot w piątek o 18-ej tam pod Macem. Tych, którzy cokolwiek pisali, popowiadamiałem, chociaż pominąłem takich, którzy ostatnio byli na forum dwa albo trzy lata temu. Zobaczymy, co wyjdzie...

Opublikowano

Piątek? Może lepiej w sobotę? Może wtedy każdy ma więcej wolnego czasu?

Opublikowano

Do mnie dolecialo. Zapisuje w kalendarzu. Ostatnio straszny mlynek wiec sie nie odzywalem.

Opublikowano

Sylwek ale piątek wieczór to przecież prawie jak sobota :) Jeśli Cię żona zagania w piątki wieczorem do pastowania podłóg przed weekendem to inna inszość :clapping:

Opublikowano

Tu nie chodzi o żonę tylko pracę. No, ale postaram się przyjechać. Czy jeszcze ktoś się pojawi?

Czy jutro będzie nas tylko czterech? Czy jeszcze ktoś się zapowiadał?

Opublikowano

Trudno wyczuć, chociaż może? Bo koledzy siedzą cichutko jak goovno w trawie i nie wychylają się...

Opublikowano

Jak zjadą wszyscy to miejsca na parkingu zabraknie.

Mam nadzieję, że pogoda będzie OK byleby nie padało.

Opublikowano
:clap::pile::jawdrop:
Opublikowano

Potwierdźcie że spotkanie w Macu przy Puławskiej aktualne. Pogoda nami manipuluje niestety :( i na próbę wystawia.

Opublikowano

Ja dziś niestety nie dam rady przyjechać no i pogoda do bani. Może jakiś inny termin?

Opublikowano

Z racji odległości jesteś Sylwek w pełni usprawiedliwiony.

Ja pewnie na 18-tą dojadę chociażby aby przetestować nowy kask. :):photo:

Opublikowano

Ja wpadnę bo nie leje a tam jest pod daszkiem

Było nas dwóch z Marcusem - kawka, pogawędka, a potem objazd komina. Pogoda sprzyjała - deszcz wysechł. Już za tydzień powtórka!

Opublikowano

Tomek

Dzięki za fajną pogawędkę i te parę km rolowane razem wokół przysłowiowego komina. Swoją drogą dajesz w kość tej 250-ce. Wie po co jest, nie ma co. Ale tak dla jasności to bardzo dobrze :)

Opublikowano

Zazdroszczę Wam. Szkoda że tak mało osób. o no to jak Tomek daje swojej 250-ce w kość to ja nie nadążę na pewno.

A tak swoją drogą jak lata się w nowym kasku?

Opublikowano

Oj tam, ojtam - Sylwek! Jak będziemy w grupie czy choćby samotrzeć, to nie będziemy przekraczać prędkości 1 Macha... Żeby jechać zespołowo...

Opublikowano

Tomku napisałem sms-a do Ciebie około 16-tej z zapytaniem o pogodę, ale jak zobaczyłem nadchodzącą chmurę to skapitulowałem.

Powiem Ci, że w niedzielę z Markiem właśnie tak spacerowo jechaliśmy ja się nie męczyłem a on usypiał. Pełny luz.

Szkoda że nie dotarłem bo miałem pogadać z Wami na temat kamizelek.

Opublikowano

OK widziałem esmesa ale póóóóźno więc nawet nie odpisałem. Do 17-ej z minutami nie byłem pewny wyjazdu. Chmura na szczęście uciekła. Co do kamizelki - ja już mam drugi sezon. Dobrze się nosi. Odstrasza niekumatych 4oo...

Opublikowano

A co z niedzielą, bo ja tylko tak mogę.