Sympatycy zdun13m Opublikowano 23 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2015 Coś tam mam. Ale pomoc się przyda. Wiec zabierzcie ze sobą trochę muzy. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Bulba Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Impreza trwa w najlepsze Udalo mi sie uscisnac szanowne dlonie i skrasc pare buziakow
niko02 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Myślłem, że podskoczę ale niestety rozkłada mnie
Klubowicze Jack Opublikowano 25 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2015 Dziękuję za wspaniałą imprezę urodzinową i prezent.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2015 W imieniu wszystkich przyjezdnych z dnia dzisiejszego na imprezę Łódzką bardzo dziękuję za miłe przyjęcie i poczęstunek. Super było Was zobaczyć, pogadać i pośmiać się. Do następnego.
Tatko Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Przyłączam się do podziękowań miło było Was Wszystkich widzieć super wycieczka. Pozdrawiam.
Trenex Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Tradycyjne odwiedziny tradycyjnie okraszone pysznym żurkiem. ☺ Dziękuję za miłe przyjęcie, do zobaczenia.
jurczas Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Wrzućcie może jakies foty:-)
Klubowicze MarP Opublikowano 25 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2015 Dziękujemy super przyjęcie i poczęstunek. Miło było spotkać się z Wami, pogadać i pożartować. PS. Podziękowania dla Halinki, Miga i Artura b-b, że cierpliwie znosili nasze towarzystwo w drodze i na kwaterze Pozdrawiamy, Kasia i Marek
Administrator xmarcinx Opublikowano 25 Października 2015 Administrator Opublikowano 25 Października 2015 Parę fotek
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 25 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 25 Października 2015 Dzięki za miłe przyjęcie, super żurek i smaczne słodkości.
Klubowicze .maniek Opublikowano 25 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2015 Dzięki za miłe przyjęcie i pyszny żurek. Miło było was wszystkich zobaczyć. Do następnego.
JuStA Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Dziękuję bardzo z to, że mogłam chociaż przez chwilę uczestniczyć w zakończeniu sezonu na łódzkiej ziemi. A żurek i te jajka gotowane przez 40 minut były przepyszne.
Sobier Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Dzięki za super przyjęcie, pycha żurek i kiełbache. Myśle ze w przyszłym roku uda mi się zawitać do Was na dłużej
Pan rypak Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Rypak, adoptowana sierota przez Grupę Łódzką melduje, że dojechał do domku. Jednocześnie dziękuję Marzenie i wspomagaczom za organizacje kolejnego zakończenia sezonu w Golicach. Miejscówka to Gospodarstwo Agroturystyczne w okolicy Poddębic jest kompromisem dla Dolnego Śląska i Mazowieckiego gdzie mamy po ok 150km. Przedstawiciele Śląskiego, którzy gościli w Golicach pierwszy raz mieli troszkę dalej, ale atmosfera i miłe chwile pewnie wynagrodziły Wam niedogodności z tym związane. http://olejniczak.obitur.pl/ Zamieszczam kilka zdjęć z Naszej Imprezy.
ALFI Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 I ja przyłączam się do "mazowieckich" podziękowań, było miło spotkać się oraz poznać nowe twarze.
Pan rypak Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Jacek obchodził swoje 46 urodziny Dziś rano był Barszcz,a jaja obierał Krzysiu Próbował,ale rybki nie złowił Dojechali i z W-wy
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2015 Przyłaczam się do podziękowań za Serdeczne przyjęcie naszej grupki pamiętam kultowy już żurek, zawijane ciasteczka z dżemoladką, prażone ziarenka z miodzikiem, placuchy z powidłami i wiem że wiele nie będę pamiętał bo mnie nie było wcześniej, ale za rok pewnie nadrobimy, może już nie w tak zpontanicznym rzucie. Jack' spóźnione Najlepsze życzonka, jakoś umknęło z ogólnego wrażenia. Roni zaskoczyłeś mnie, ty wiesz, dzięki i jeszcze raz życzonka dla Marcina i Rafała. :) W drodze powrotnej pozdrawialiśmy jeszcze raz Miga, tzn. były czułe piątki I podjechaliśmy do Szczecina, ale na spot za wcześnie było
Pan rypak Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Więcej zdjęć tu: https://goo.gl/photos/dapyX4gM6FEHg7aG7 https://goo.gl/photos/uhFVwhs9hp4spowR8 Ps,przepraszam za jakość zdjęć.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 25 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2015 Razem z Edit dziękujemy ci Marzenko i Tomaszku za zorganizowanie spotkania. Oczywiście dla wszystkich wspóltowarzyszy gorączki sobotniego wieczoru również wielkie FENKS. Było przesympatycznie. Pozdrawiamy.
Klubowicze Roni Opublikowano 26 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2015 Roni i Ania również składają podziękowania za organizację i miło spędzony czas
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2015 Krzytro z Foczką dotarli szczęśliwie do domu i dziękują wszystkim za ciepłe przyjęcie i super zabawę
Klubowicze Marzena Opublikowano 26 Października 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Października 2015 Kochani bardzo wam dziękujemy za przybycie na zakończenie sezonu, w Golicach. Również bardzo dziękuję Bulbie oraz grupie Warszawskiej za odwiedziny,w tak licznym gronie. Imprezę zaliczam do bardzo udanej,mamy nadzieję że w roku 2016 będzie nas więcej. Przedstawicielom Śląska i Mazowieckiego dziękuję za liczebność bo raptem była by nas garsteczka.Jesteście wielcy.
stefanekmac Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Dzięki Marzenko i Volvo za organizację, Pozdrawiam wszystkich imprezowiczów.
PAW_KOR Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Ja juz dziękowałem organizatorce ale zrobie to jeszcze raz. Było super. Sle rowniez podziekowania dla gospodarzy. Do naztepnego razu. Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi