michu Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Małemu trza wybić z głowy te biegi :-D ;-)
upiór Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Co mi tu piszą ja chyba na zawał zejdę .
Bobas Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Pozostanie przy jednej kozie staje się nudne. Witek, Król to zawsze Król. Nie musi być wcale jakiś mega nowy. Teraz jest, np. starszy model po remoncie cvt, nowe opony, super stan, mały przebieg za 8 tysięcy.
upiór Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Pozostanie przy jednej kozie staje się nudne. Witek, Król to zawsze Król. Nie musi być wcale jakiś mega nowy. Teraz jest, np. starszy model po remoncie cvt, nowe opony, super stan, mały przebieg za 8 tysięcy. Coś mi pachnie tatusiem , ech chyba coś jest na temacie
Bobas Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Niech Hondę sprzedaje i Króla kupuje, a nie mnie tu ojcem straszy.
michu Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 A tak właściwie to daj se spokój z tą zmianą i dosiadaj dalej Zacną i nie wymyślać mi tu. :-D
upiór Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ostatnio strasznie zarobiony jestem ale dziś po tel Tatulek wskazał mi drogę do celu .
szamot Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Własnie Kujawiaki na Burgmany hihi
Bogdan68 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pilnie spżedam T maxa lub zamienię na Burgmana hihi Czy to jest ta droga.?
Bobas Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Małi to jest tajemniczy Don Pedro, ale celuję też w trend AN-owski .
michu Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Świat się kończy Małi na AN? O co tu chodzi?....... :'(
LWfilip Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Witajcie. Tak se czytam i se widzę, że tak podpuszczacie Prezesa i czekacie kiedy polegnie On. No nieładnie. Upiorku nie daj się. Tylko Honda daje siłę do walki i tylko na Hondzie znajdziesz tak wesołych ludzi. Choć jeśli sam zdecydujesz, że czas na "takie" zmiany to ja już nic na to nie poradzę. Nie daj się prowokatorom i skrytorzercommmmm To pisałem ja. Pepek z gumy, nieślubny syn wodza Azteków
Rekomendowane odpowiedzi