Gość xedos1 Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 Witam wszystkich Przedstawiam wam projekt stelaża umożliwiaj?cy stawianie skutera na jedno koło + zabezpieczenie przed wywróceniem się skutera "na plecy" Stelaż został wykonany przez mojego brata, może nie nadaje się do maxi skuterów ale warto zobaczyć STELAŻ
Gość Svempas Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 Tak zwany 12'oclock baar. Solidna robota
ERMI Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 sory że to napiszę ale trzeba być kretynem aby stawiać maxisqter na koło. To pojazd z zupełnie innym przeznaczeniem i nawet do głowy mi nie przyszło aby b400 czy b650 czy Ypke tudzież helixa stawiać na koło. tego typu zabawy zostwmy dzieciak? na 50 (jeżeli chodzi o sqtery wogule) i to też nie na wszystkich. Już taki jeden kretyn co to sie od czasu do czasu w telewizji pokazuje - stawiał na koło Harleya... No commentare
Gość xedos1 Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 ERMI ja napisałem że to nie do naszych skuterów, wstawiłem ten po?cik jako ciekawostka
Gość APTO Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 Robotę trzeba docenić, bo ładnie wykonane, ale sens....??? Stawianie jakiegokolwiek na tylne koło uważam za bezsensowne, do takich zabaw nadaj? się pewne motocykle a nie skutery, niemniej jestem za tym, żeby na zamkniętych drogach (terenach) każdy sobie robił co chciał - czyli jak się znajdzie kto? kto będzie chciał duży maxi postawić sobie na koło to jego sprawa, + na drogę. Dla pewno?ci jeszcze raz podkre?lam jego sprawa dopóki innym nie zagraża (w kontek?cie dyskusji o bezpieczeństwie w innym temacie). Pozdrawiam, APTO
Gość adslandrzej Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 Jakby kogo? interesowała tematyka jazdy na jednym kole na skuterze wheeli
Gość xedos1 Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 Namawiamm go do zrobienia relingów do Burgmana, może w weekend zaczniemy. W planach jest też bagażnik pod kufer do Maxstera Braciak hobbystycznie spawa TIG-iem, robi doloty itp.. do katamaranów, w linku na pierwszej i drugiej stronie s? projekty wykonane
Rekomendowane odpowiedzi