Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Stelaż do jazdy na 1 kole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Przedstawiam wam projekt stelaża umożliwiaj?cy stawianie skutera na jedno koło + zabezpieczenie przed wywróceniem się skutera "na plecy"

Stelaż został wykonany przez mojego brata, może nie nadaje się do maxi skuterów ale warto zobaczyć

STELAŻ

Opublikowano

sory że to napiszę ale trzeba być kretynem aby stawiać maxisqter na koło. :)

To pojazd z zupełnie innym przeznaczeniem i nawet do głowy mi nie przyszło aby b400 czy b650 czy Ypke tudzież helixa :) stawiać na koło.

tego typu zabawy zostwmy dzieciak? na 50 (jeżeli chodzi o sqtery wogule) i to też nie na wszystkich.

Już taki jeden kretyn co to sie od czasu do czasu w telewizji pokazuje - stawiał na koło Harleya... No commentare

Opublikowano

ERMI ja napisałem że to nie do naszych skuterów, wstawiłem ten po?cik jako ciekawostka

Opublikowano

Robotę trzeba docenić, bo ładnie wykonane, ale sens....???

Stawianie jakiegokolwiek :) na tylne koło uważam za bezsensowne, do takich zabaw nadaj? się pewne motocykle a nie skutery, niemniej jestem za tym, żeby na zamkniętych drogach (terenach) każdy sobie robił co chciał - czyli jak się znajdzie kto? kto będzie chciał duży maxi postawić sobie na koło to jego sprawa, + na drogę. :)

Dla pewno?ci jeszcze raz podkre?lam jego sprawa dopóki innym nie zagraża (w kontek?cie dyskusji o bezpieczeństwie w innym temacie). :)

Pozdrawiam,

APTO

Opublikowano

oki xedos

Opublikowano

Namawiamm go do zrobienia relingów do Burgmana, może w weekend zaczniemy. W planach jest też bagażnik pod kufer do Maxstera

Braciak hobbystycznie spawa TIG-iem, robi doloty itp.. do katamaranów, w linku na pierwszej i drugiej stronie s? projekty wykonane