Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy spotkania czwartkowe umarły definitywnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie - a przecież niby nas przybyło...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj. Gdzie te spotkania odbywały się , bo z miłą chęcią spotkał bym się z Wami . Pozdrawiam

Opublikowano

Kiedyś staliśmy i gadali na Placu Zamkowym. Ale możemy wybrać jakąś nową placówkę z bliskością kawowo-herbacianą... W Centrum to może być np. plac przed nowym Centrum Kultury... Spotkajmy się pod Zamkiem, a potem pomyślimy....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej . A może by tak dzisiaj pod stadion na klasyki podjechać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć Panie i Panowie

Czy spotykacie się jeszcze czasem gdzieś ? Chciałbym się nieśmiało zintergować z Lubelakami na skuterach. Pojachać razem gdzieś nawet wokół komina.

Opublikowano

Ja bym też chętnie poznał nowych - niech będzie Plac Zamkowy u wylotu Kowalskiej, czwartek, o 18-ej. I możemy troszkę się przewietrzyć...

Opublikowano

Będę i chyba zabiorę skuter :)

Opublikowano

Witam i ja też postaram się pojawić, no chyba, że plany mi się zmienią. Pozdrawiam.

Opublikowano

Sylwester zmieniają się priorytety a plany powinny być niezmiennie ; )

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

chyba, że plany mi się zmienią.

Niech wojna i powódź a spot niewzruszony!

Opublikowano

Ok. 18.00 na Placu Zamkowym.

Opublikowano

Tomek , Sylwek, dzięki za spotkanie.

Chętnie kontynuowałbym w kolejny czwarttek i może wówczas zarazimy pozostałych do aktywności. Na kolejnym spotkaniu proponuję przejażdżką wokół komina to znaczy wokół Lublina :)

Opublikowano

[...]może wówczas zarazimy pozostałych do aktywności. Na kolejnym spotkaniu proponuję przejażdżką wokół komina to znaczy wokół Lublina :)

Jasne - jakaś przejażdżka zawsze jest lepsza niż wpuszczanie korzeni w bruk ul. Szerokiej... I jakaś kawka u mety...

Opublikowano

Hej. Każde spotkanie jest dobre. Szkoda tyklo, że było tak mało osób. Do następnego razu. Pozdrawiam Sylwek.

Opublikowano

Witam wszystkich jak będziecie organizować jakieś kolejne spotkanie to ja się pisze:) pozdrawiam

Opublikowano

To jak pisał Tomek w tytule, niech będzie nowa świecka tradycja. Spotkania czwartkowe czyli kolejne w najbliższy czwartek.

Opublikowano

Czyli co niedziela odpada?

Opublikowano

Niedziela też jest dobrym terminem, zwłaszcza że Kostek jest w tygodniu zarobiony... Trochę wchodzi mi w drogę rodzina z antypodów - mogą mi wyrwać z ręki kierownik...

Opublikowano

Rodzina to rodzina sprawa bezdyskusyjna

Opublikowano

Oj tam oj tam zabieżfamilję na dwa kursy i będzie pan zadowolony. :)

Opublikowano

Czy jeszcze ktoś będzie jutro na spocie pod Zamkiem o 11-tej?