BURISMAN Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Jak możesz to proszę 1l w dwóch słoikach po 0,5, lub jeden 0,9.
Yarorot Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Jak dasz radę to też poproszę jeden słoik 0,9
GadekW Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2018 Pogoda sprzyja, więc pszczółka zabrały się do roboty i przygotowały pyszny miodek wielokwiatowy. Taka informacja dotarła z Raszowa. Jak są chętni na miodek to pisać. Ja jadę w ten weekend na zawody, więc jest szansa że podskoczę, a jak nie to początek lipca...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2018 poproszę jeden słoik
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2018 Wojtku jak się uda to dla mnie 1 słoik
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2018 Wielokwiatowy jak najbardziej OK . Poproszę o jeden słoik.
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2018 Jeśli teraz, to poproszę jeden, a jak w lipcu to .....?...
Klubowicze nietoperz Opublikowano 22 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2018 Czy w tym czy w innym terminie to my prosimy o jeden słoik.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2018 22 godziny temu, GadekW napisał: Taka informacja dotarła z Raszowa.. Ja jadę w ten weekend na zawody, więc jest szansa że podskoczę, Wojtku odbiór osobisty czy w ramach treningu dowóz w cenie Aby troszkę utrudnić Ci twoją nie spożytą energie (HDHD i ten sok z gumijagód )który wypiłęś w dzieciństwie Jak będziesz leciał na rolkach lub bez przez śląskie to przy okazji wpadnij na łyk wody z tym miodem do mnie chyba że ty ten miodek regularnie spożywasz .To by wyjaśniło tą całą sytuacje z twoją energią. śląskie kilka słoików bierze a więc bedziesz miał konkurencje w maratonie
GadekW Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 Tych którzy zamawiał miodek informuje że we czwartek jak pogoda pozwoli to przywiozę. Koszt jak ostatnio 35 zl. Konsystencja maselka bez wirowania.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2018 Wojtuś gdybyś przypadkiem jechał do kuzyna w odwiedziny . Jeszcze zima się nie zaczeła a słoiczek pusty .
Yarorot Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 U mnie też się skończył, może wysyłkowo nas poratuje
GadekW Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Opublikowano 9 Listopada 2018 W planie nie ma odwiedzin w najbliższym czasie. Gdyby ktoś się do nas wybierał z tamtych stron to będę pytal o miodek...
Rekomendowane odpowiedzi