Tatko Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Cormoran co z Tobą do Krzytra do wyra się chcesz wpasować.. Pozdrawiam.
Trenex Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 To mili Państwo, o której w końcu pod 66 ?
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2015 Nie wiem ale ja słyszałem że kiela 20:00 pod 66 , wiec pewnie na 20-20:15 dojadę
Sympatycy orzeł Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2015 Chetnie bysmy podjechali.ale sprawy osobiste nam nie pozwalaja.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2015 A ja jeszcze nie wiem czy przyjadę bo mi się Urodziny w rodzinie wykluły Ale jak tylko zdążę wrócić to wale prosto pod 66-ki
Sympatycy Jaco Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2015 My wjeżdżamy o 21.30 prost na miejsce zbiórki FJŚ Chetnie bysmy podjechali.ale sprawy osobiste nam nie pozwalaja. Spoko Orzełki myślami jesteśmy z Wami
Norbert Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 To i ja podbiję na stadion. Będe wypatrywał ekipy z Burgmanii.
Administrator Bomber Opublikowano 19 Czerwca 2015 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja niestety nie dam rady podjechać :-( Muszę zapalenie oka podleczyć...niestety. Do następnego razu zatem. Bawcie się dobrze i wstawcie zdjęcia :-) !
DAX Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Też będę, wprost na stadion podjadę i będę wypatrywał naszych Tap tap tap t t t tap tap
GrzechoCnik Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Parada się odbyła. Burgmania miała wyraźnie zaznaczające się przedstawicielstwo świecące najjaśniej na tle masy niezorganizowanych moto. Trasa tym razem prowadziła z początku przez odludza, ale końcówka poszła w samo centrum miasta. Sporo przypadkowych przechodniów uruchamiało kamerki w telefonach, więc pewnie na tubie się zaroi od wstawek. Ja cyknąłem co mi się udało. Trochę musiałem wywalić z powodu zbyt dużego rozmazania obiektów. No to pierwsze foty na pulpity! Są TUTAJ Ten kolega miał migające oświetlenie szczelin kakakakasku, a w tle Burgmaniacy Sorki, że nie wszystkie ostre, ale ciemno było a z lampą się nie dało co widać na kilku.
Gość maxell Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 A takie momentami mieliśmy tempo
Sympatycy Jaco Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2015 My też dotarliśmy do domku, dzięki wszystkim, było miło.
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja tez juz w domku. Dzieki wszystkim za towarzycho. Zrobilem kilka fotek - jak ogarne temat to oczywiscie wstawię.
JuStA Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Już w domku. Dzięki za dzisiejszy wieczór i można powiedzieć i noc;) Rzeczywiście byliśmy jedną z najlepiej zorganizowanych grup co nie umknęło uwadze organizatorów ; ) Nat i Kamilowi dziękuję za wspólną jazdę na i z parady
gruby59 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 My też już w domciu, zadowoleni. Fajnie było się z Wami znowu zobaczyć i spędzić czas. Pozdrowionka! )
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2015 pgizi wylądował. A wiecie co Wam powiem...? Nuda! Byłem na pierwszej, na drugiej - nie, a na czwartej też nie będę. Raczej. Jedyna wartość dodana to pogaduchy w naszym gronie. Niby coś próbowałem nakręcić... jak mi się zachce to wrzucę... kiedyś. A dla Norberta wielkie gratulacje za nowe 200 choć do skutera to mu bardzo daleko. Jest piękny!
Tatko Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Troszkę żeśmy poświecili i było super,wszystkim dzięki. Pozdrawiam.
szyszczak Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dotarłem do domu oczywiście nie bez przygód-sarna mi wyskoczyła na drogę,ale że Yamaha ma super hamulce,to nic mi się nie stało (sarnie też),uważajcie jak jedziecie w nocy poza terenem zabudowanym.Nie spodziewałem się że dziś będzie tak duża frekwencja Burgmanii-fajnie było zobaczyć wasze uśmiechnięte buski
Sobier Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wylądowałem na bazie, miło było Was zobaczyć.
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2015 Właśnie dotarłem, mnie się podobało . Powrót bardzo zimny ale byłem rozgrzany atmosferką którą stworzyliśmy. Kamil&Nati szacun za ogarnięcie pana bardzo spieszącego się . Bardzo udany wieczór!
Sympatycy irasko Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wróciliśmy z córcią z bananami na twarzy. . Dużo lepiej zorganizowana impreza niż w ubiegłym roku. Nie macie wrażenia, że nas było najwięcej. Do następnego razu. .
Klubowicze El Diablo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2015 Właśnie dotarłem i zasiadłem do kompa żeby poczytać wasze komentarze.Pierwszy raz na tej świecącej imprezie i było rewelacyjnie.Zwłaszcza organizacja całego przejazdu była na medal.Wasze uśmiechnięte bużki i ilość sprzętów na paradzie wprawiła mnie w dobry nastrój. Miłe pogaduchy itd. Pozdrooo
DAX Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ja rownież byłem, dla mnie to pierwszy raz i nie moglem sie odnalesc a co dopiero burgmanie. Jak dojechalem o 21:15 pod stadion to myslalem ze bede w polowie parady, o jak mocno sie pomyliłem Tap tap tap t t t tap tap
alempicki Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Szkoda , ze mnie tam nie było. Dajcie znac wcześniej 2-3 tygodnie. Też wpadnę.
Tatko Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Alempicki zerknij kiedy był rozpoczęty temat nie to żebym się czepiał ale jak by był wcześniej zapodany to My byśmy zapomnieli. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi