romankos Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Jako skromny skuteromaniak chciałbym się na gor?co pochwalić zdjęciem z nowo wybran? Miss World. Nie jest to co prawda temat skuterowy ale może mi wybaczycie. Dziewczyna na żywo jest jeszcze ładniejsza , miła i bardzo przyjemna w rozmowie. Cieszę się bardzo i gratuluję jej wygranej. A oto link do fotki: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/romankos1...re2.jpg&.src=ph
Sympatycy Kubo Opublikowano 1 Października 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2006 Noooo Romanie... Dziewczyna naprawdę pierwsza klasa... Coprawda nie ogl?dałem wogóle Miss World, więc niewiem jakie dziewczynyw tym roku tak brały udział... Ani jakiej narodowo?ci jest Miss nowa... Ale najczę?ciej Miss'ki nie zabardzo podobały... Ta jest miodna ... Pozazdro?cić foty i możliwo?ci wymienienia paru zdań z Ni?... Hehe Jej pewno też było przyjemnie zrobić sobie fotę z takim "Bykiem" jak Ty ... Pozdrówki, Kuba vel. Wypłosz
-=Dee Jay=- Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 ale u?miechy wszystkie maj? takie same, chyba ten sam chirurg im "szwy zakładał" żeby przez ten caly czas miec banana na gębie fotka pierwsza klasa
brzoza Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Skoro rocznik 66 wyrywa takie istoty do fotek to daj zawsze znać i koledzy ,z pomoc? przybęd? Oczywi?cie skuterow? .Aby jaki? Burgerek gdzie? w tle przebywał.
romankos Opublikowano 1 Października 2006 Autor Opublikowano 1 Października 2006 Gdybym wiedział wczesniej że bedę go?cił takie towarzystwo, a była cała 10-cio osobowa grupa z Europy Pólnocnej to bym natychmiast ogłosił szybki zlocik w Szczawnicy.Na tel skuterów wygladałyby napewno o niebo lepiej. Następnym razem bedę czujnieszy.
Hoffi Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Romankos -> naprawdę ładne zdjęcie. Ogl?dałem zupełnie przez chwilę wczorajsze wybory Miss, ale akurat wtedy, kiedy do półfinału przechodziły kandydatki z Europy Pólnocnej. Los chciał, że dalej przeszła Czeszka i bodajże Szkotka. Ta drugato - powiedzmy - nie moja faworytka. Pomy?lałem wtedy, że Czechy maj? mocn? kartę. No i wła?nie ta piękna kobieta reprezentuj?ca Czechy wygrała. A Ty masz z ni? zdj?tko. Jakież to życie ciekawe P.S. A kiedy się z ni? fotografowałe?, podejrzewałe?, że wygra?
romankos Opublikowano 1 Października 2006 Autor Opublikowano 1 Października 2006 Romankos -> naprawdę ładne zdjęcie. Ogl?dałem zupełnie przez chwilę wczorajsze wybory Miss, ale akurat wtedy, kiedy do półfinału przechodziły kandydatki z Europy Pólnocnej. Los chciał, że dalej przeszła Czeszka i bodajże Szkotka. Ta drugato - powiedzmy - nie moja faworytka. Pomy?lałem wtedy, że Czechy maj? mocn? kartę. No i wła?nie ta piękna kobieta reprezentuj?ca Czechy wygrała. A Ty masz z ni? zdj?tko. Jakież to życie ciekawe P.S. A kiedy się z ni? fotografowałe?, podejrzewałe?, że wygra? Czy Ty wiesz ile mnie jej wygrana kosztowała
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Października 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2006 P.S. A kiedy się z ni? fotografowałe?, podejrzewałe?, że wygra? Czy Ty wiesz ile mnie jej wygrana kosztowała Już to sobie wyobrażam Piękna fota, tylko pozazdro?cić Pozdrawiam Grzesiek
Gość K K Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 no no -duża fota i na ?ciane
ciachu Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Gratuluję Romankos, wiesz jak się ustawić A swoj? drog? patrz?c na tło - Miło?ciwe Nam Panuj?ca Miss World 2006 nie wyprze się słowiańskiej krwi
jagroski Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Romankos, koszty to domowe ciche dni??? Dobrze, że nie zrobiłe? zlotu, bo by zatory na drogach się porobiły hi hi hi SZCZĘ|CIARZ z Ciebie!!!!!!
Gość Black Jack Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Prawdziwy burgmaniak!w00t Potrafi się znaleĽć we wła?ciwym miejscu, o wła?ciwej porze i z wła?ciw? dziewczyn? u boku. Congratulations
Gość majon Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Romek nie wybacze Ci ze nie dales znac A co na to Grazka???? pozdrawiam Was majon
Pleban Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 Dziewczyna nawet i ładna, ale jaki chłopak!! Na kalendarz Go!!!
Administrator Artix Opublikowano 2 Października 2006 Administrator Opublikowano 2 Października 2006 No to gratuluje szczescia, wstrzeliles sie niezle z fota
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Października 2006 Administrator Opublikowano 3 Października 2006 Ostatnio mam mało czasu na kompa a co dopiero na ogl?danie TV. Nie bardzo łapię o co chodzi z t? fotk? !happybth . Roman, wyszedłe? na niej super tylko powiedz tak szczerze... co to za pasztet stoi obok Ciebie? !happybth !happybth !happybth
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Października 2006 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2006 Witam. Spodziewam się linku do kolejnych fotek z Miss'kami, bo "za mundurem Panny sznurem". A jeszcze ta wysportowana sylwetka. Super! Czy kto? ma jakie? uwagi do roczników z okolic lat 60-tych? (młodych duchem) !scooter Pozdrawiam
Gość APTO Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Gratulacje romakos, takie rzeczy nie zdarzaj? sie codziennie !scooter
Rekomendowane odpowiedzi