córka dziadka Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Dziękuję wszystkim za pamięć o "Dziadku" i bycie z Nim podczas trzeciej rocznicy jego odejścia. Przesyłam krótki filmik z naszych odwiedzin u "Dziadka". nie wiem czemu ale to wchodzi pod prawym przyciskiem myszy !!!!https://lh3.googleus...=w414-h311-p-no https://lh5.googleus...o/cd_3R_001.gif
stator Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Film, z pierwszego linku jest niedostępny. Można to poprawić? EDIT: Rzeczywiście działa, ale nie na urządzeniach mobilnych (Android). Super relacja!
Marcin79 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Wojtek mi wszystko działa nawet przerzuciłem go na naszego FB
pawelneos Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Fajna pamiątka . Nawet się wzruszyłem i żałuję że nie mogłem być - praca
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Maja 2015 Administrator Opublikowano 17 Maja 2015 Dziękujemy za ten materiał i miłe wspomnienie naszego Dziadka.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2015 Fajne wspomnienie naszego Dziadka Janka. Zwłaszcza tych kilka zdjęć w ostatniej części filmiku. Dziękuję. Film, z pierwszego linku jest niedostępny. Można to poprawić? EDIT: Rzeczywiście działa, ale nie na urządzeniach mobilnych (Android). Super relacja! Niestety ostatnio Youtube wyłącza wszystkie filmy z płatną muzyką (partnerzy Youtube śledzą i wnioskują o blokowaniu) na urządzeniach mobilnych (smartfony, tablety itp.) Jednym słowem zawinił Robbie Williams. Rozwiazanie: -Zmienić muzykę -Wykupić licencję.
Abach Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Super, naprawdę świetna relacja. Dziękujemy.
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2015 Wzruszający materiał. Ech... wspomnienia .
Jarek_PL Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 W trakcie oglądania filmu mocno poczułem obecność dziadka Janka po tej stronie... I nasuwa się jedna refleksja. Że warto w życiu być dobrym człowiekiem, aby zasłużyć na taki szacunek i pamięć po śmierci. ps. P. Doroto, Pięknie to Pani poukładała.
Rekomendowane odpowiedzi