pawelneos Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Czas tak szybko ucieka a dzisiaj już 3 rok jak Nasz DZIADEK gdzieś tam !!!!!!! (') (') (') DZIADKU PAIĘTAMY
Termi_N Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Tak to jest z tym przemijaniem. Niech mu się spokojnie spoczywa.
Abach Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Oczywiście pamiętamy (*) Ostatnia impreza skuterowa, na której mieliśmy przyjemność spotkać się z Dziadkiem: Grupie pomorskiej proponuję (po środowej Sumie) odwiedzić grób na Cmentarzu Łostowickim.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2015 Jesteś z nami dziadku Janku.
Sympatycy spinka Opublikowano 11 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2015 Byliśmy, świeczkę zapaliliśmy chwilę z Dziadkiem pogadaliśmy ........... \`/
upiór Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 (*) (*) (*) Pamiętamy , a było to tak śmigajcie na zlot ja dojadę swomi tempem .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2015 pamiętamy Dziadku Janku
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2015 Podziwiałem Dziadka i też bym chciał tak godnie się zestarzeć, niemal do ostatnich dni kontynuując swoje pasje... Jeśli ma ktoś jego fotkę lub materiał, może warto zamieścić, by "młodsi" stażem na stronie koledzy, wiedzieli o kim mowa. Dobrze, że nie jest odosobniony w byciu na 2oo w sędziwym wieku i Anton dzielnie kontynuuje jego drogę. Ja też tak chcę... Edit - nie zauważyłem, że ktoś wkleił już zdjęcie Dziadka... Fajnie, że można znów go "zobaczyć"...
Rekomendowane odpowiedzi