Klubowicze MAKI Opublikowano 7 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 Przenoszę niektóre posty z koszulkowych i tworzę nowy temat : Zapytam jeszcze raz Czy ktoś jest jeszcze chętny na kurtkę softshell oprócz 3 zadeklarowanych osób ? Kurtki mozna zamówić u Ewika w Grupie Mazowieckiej . Chętni proszę się zapisywać . Logo grupy W-M postaram się zrobić oddzielnie - każdy będzie mógł sobie naszyć lub nakleić ( zobaczymy jaka będzie koncepcja ) - MAKI - XL męska ,DM , GW-M -szt.1 - boochos - L męska , DM , GP lub logo Burgmanii .- szt.1 - kominiarz - XL męska ,DM , GW-M -szt.1
Mateo28 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Spoko, z chęci pytanie jaki koszt oczywiście i czy możecie podrzucić jakieś foto choćby poglądowe;)
JuStA Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Mateo28 możesz zajrzeć do nas z mazowieckiego do wątku o softshellach są zdjęcia.
jaro_4setka Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Mateusz tu popatrz http://www.forum.burgmania.net/topic/21978-kurtki-softshell-3-edycja/
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2015 Maki, prześlij mi logo W-M to zrobimy na gotowo.
Klubowicze MAKI Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2015 Dzisiaj postaram się wrzucić logo W-M Dzięki
mirdob Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Przecież log w-m już wysyłałem. Maki, prześlij mi logo W-M to zrobimy na gotowo. Wysłałem ci jeszcze raz.
Klubowicze Ewik Opublikowano 14 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2015 Tak wysłałeś ale po otwarciu okazało się, że to było logo Burgmani
mirdob Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Tak wysłałeś ale po otwarciu okazało się, że to było logo Burgmani Ewik, wysłałem Wrzoniowi przedwczoraj jeszcze raz i więcej plików wśród których na pewno jest logo W-M. Też mam cholewka problem, bo nie mam Corela i działam trochę po omacku.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2015 Czy o to logo wam chodzi? Jaski kolor haftu na czarnej kurtce?
mirdob Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Tak. Na polarach i koszulkach robimy w kolorze pomarańczowym, także tutaj chyba też. Jak myślicie?
Rekomendowane odpowiedzi