Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2015 Sezon skuterowy na Śląsku rozpoczęty ORS'em i kilka wycieczek i wypadów mamy już za sobą a nie mamy nowego gadżetu, który wyróżniałby nas w jakże licznej grupie motocyklistów. Wyróżniać ..... nie po to, aby się odizolować się lecz po to, aby być bardziej widocznymi i promować naszą wspólną pasję i przynależność do naszej wielkiej grupy przyjaciół czyli - BURGMANIA.NET oraz naszej przynależności regionalnej - Burgmania na Śląsku też jest. Na spotkaniach czwartkowych w różnych składach grup dyskusyjnych ustaliliśmy, że tym gadżetem może być kamizelka Soft Shell z logo śląskiej Burgmanii. Znalazłem wykonawcę, który posiada w swojej ofercie taki model kamizelki. Proponuję zamówienie kamizelek jak przedstawione poniżej* z zaznaczonym już logo dla wizualizacji jak to będzie wyglądało. Logo na lewej piersi dosyć duże bo wysokości około 10 cm. Pod logo będzie indywidualny nick każdego z nas. (*) - do kamizelek modelki i modela nie dołączają, nie wchodzą w skład oferty Otrzymałem kalkulację kosztów (na indywidualną prośbę prześlę na PM) przy zamówieniu co najmniej 30 szt. koszt jednej kamizelki wyniesie 145 zł. Logo wykonane będzie techniką - haft komputerowy. Kolor kamizelki i haftu (+-) jak na zdjęciu. Strona producenta. Proszę wziąć miarki w dłoń, pomierzyć swoje zgrabne kształty oraz torsy i dobrać odpowiedni rozmiar na podstawie rozmiarówki damskiej i męskiej. (wybierz odpowiednią rozmiarówkę d/m i rozmiar) W zamówieniu proszę podać: nick tak jak ma być wyhaftowany / krój: damski, męski / rozmiar / ewentualnie ilość jeśli więcej niż 1 szt. Przykład: Patryk / m / L Wpłaty będą zbierane na konto po skompletowaniu 30 szt. zamówionych kamizelek. ==========================ZAPRASZAM============================ LISTA 1. Patryk / m / L zapłacone 2. Joasia70 / d / XL zapłacone 3. Pawel883 / m /XL zapłacone 4. GOSIA / d / XL zapłacone 5. KasiaP / d / L zapłacone 6. MarP / m / S zapłacone 7. Ania / d / M zapłacone 8. Iza /d / M zapłacone 9. Jaki40 / m / XL zapłacone 10. ziga / m/2XL zapłacone 11. zenon / m / L zapłacone 12. AndrzejMyslowiceS /m / M zapłacone 13. Grześ / m /XXL zapłacone 14. krys70 / m / 2XL zapłacone 15. Ania77 / d / M zapłacone 16. AREQ / m / 2XL zapłacone 17. GadekW / m / S zapłacone 18. Kacha / d / S zapłacone 19. Basia / d / M zapłacone 20. Marcin78 / m / XL zapłacone 21. Miro71 / m / S zapłacone 22. arturo-bb / m / M zapłacone 23. Ewa B-B / d / S zapłacone 24. Trebor / m / XL zapłacone 25. Nietoperz / m / 2XL zapłacone 26. AndrzejSkoczów / m/ XL zapłacone 27. BeataSkoczów / d / S zapłacone 28. Migu / m /M zapłacone 29. Halina / d /M zapłacone 30. Karton / m / XL zapłacone 31. Grzech / m / XL zapłacone 32. Kat / d / M zapłacone 33. Asia / d / S zapłacone 34. Dudi71 / m / 2XL zapłacone 35. Krzyś / m / 2XL zapłacone 36. Ewa / d / M zapłacone 37. Wiszko / m / S zapłacone 38. Mieczyslaw10 / m / M zapłacone 39. Dadzia POLICE / d / L zapłacone 40. ja-rek / m / XL zapłacone 41. Dario670 / m / L zapłacone Zapisy do 10.05.2015r.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 6 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2015 Pawel883/m/XL GOSIA /d/XL ps.Jeśli można na plecach proszę o napis BURGMANIA. dopłacę.
Klubowicze MarP Opublikowano 6 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2015 KasiaP/d/XL oraz MarP/m/M
Ania Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Ania/d/M Będę miała mobilizację aby pozbyć się zbędnych kg ;-)
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 7 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2015 AndrzejMyslowiceS /m / M .
Grześ Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 i Grześ M/XXL Jeśli jest możliwość to wolałbym z rękawami
Klubowicze AREQ Opublikowano 7 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 AREQ / m / XXL Patryk zapytaj czy za dodatkową kase można jakiś napis dohawtować
Miro71 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 cholera chcialem sie zapisac a tu juz mnie sami do tej czerwonej parti wciagneli Miro71/m/M
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 arturo-bb /m/M Ewa B-B /d/S
Klubowicze nietoperz Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 Nietoperz- męska 2xl
GadekW Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Patryku, proszę popraw mnie na rozmiar S, bo to wygląda jakbym znikał...
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 Proszę o dopisanie AndrzejSkoczów i Beata - dokładne dane i rozm. podadzą w niedzielę najpóźniej w poniedziałek—rozmawiałam z Beatą
Klubowicze MarP Opublikowano 9 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2015 Patryk zmień proszę dla Kasi rozmiar na L, a dla mnie naS
andrzejSkoczow Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 26. AndrzejSkoczów / m/ XL 27. BeataSkoczów / d / S Patryk zmiana u Beaty z M na S Ewa dzięki za pamięć
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2015 Prosimy dopisać do listy Migu m/M Halina d/M - dziękujemy. !YES
Klubowicze karton Opublikowano 9 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2015 szef dopisz mnie 1szt m xl
Rekomendowane odpowiedzi