Miro71 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kto z obczyzny wybiera sie na tegoroczny zlot Burgmani a moze juz jakis konkretny plan przejazdu?
Jarek_PL Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Chłopaki na wyspach jeszcze nie zdecydowani chyba, bo się nie odzywają Ja niestety jadę Miro z tobą ?. Szczegóły na ? Fajnie by było gdyby jakiś angol dojechał do nas.
Miro71 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 całe życie z wariatami ....... a tak na poważnie wyjeżdżam we wtorek 03.06.2015 jeżeli jedziesz ze mną to o 18-stej spotykamy się u Jana ;-)
Jarek_PL Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Hej Angole premier wybrany- "konserwy górą !" Czas zaplanować burgmanie, może faktycznie udało by się razem przejechać kawałek ? Po drodze zgarniemy Niemieckiego Ślązaka i będzie wesoło ? Miro odezwę się to uzgodnimy co i kiedy.
Miro71 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Burgmania tuz tuz a Angole spia w temacie .... albo juz sa w drodze ;-)
Mikołaj Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Ja nie śpię i na forum zaglądam regularnie. Ale nie wiem co z resztą, przestali tu zaglądać i pourywały się kontakty. A szkoda.
Miro71 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Opublikowano 31 Maja 2015 Wyglada na to ze zainteresowanie wyjazdem na Zlot zerowe :-( a szkoda ... no nie takie zerowe z tego co media donosza to dwoch smialkow jedzie ......
Mikołaj Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 W tym roku nie ma szans żebym dołączył. Szerokiej drogi życzę!
Rekomendowane odpowiedzi