Użytkownicy Vince Opublikowano 11 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 11 Stycznia Dziwnie się biega jak śnieg wali po oczach Ale zimowa dyszka wpadła 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 2 Lutego Klubowicze Opublikowano 2 Lutego Kolejny "konik" zaliczony💪👏Vince
Klubowicze DaniL Opublikowano 3 Lutego Klubowicze Opublikowano 3 Lutego To ja takie podsumowanie stycznia wrzucę: 2
Administrator xmarcinx Opublikowano 3 Lutego Administrator Opublikowano 3 Lutego Chłopaki, pokażcie staty za zeszły rok!
Klubowicze DaniL Opublikowano 3 Lutego Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 21 minut temu, xmarcinx napisał(a): Chłopaki, pokażcie staty za zeszły rok! Moje było: W dniu 31.12.2024 o 14:36, DaniL napisał(a): Rok się kończy, czas na małe podsumowanie: W tym m.in.: 3 x półmaraton, 1 x maraton rekordy na 10, 21,1 i 42,2 km
Użytkownicy Vince Opublikowano 3 Lutego Użytkownicy Opublikowano 3 Lutego Chłopaki, pokażcie staty za zeszły rok!No przeca dorzucalim..
Administrator xmarcinx Opublikowano 3 Lutego Administrator Opublikowano 3 Lutego Co ślepemu po oczach.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Marca Administrator Opublikowano 30 Marca Dziś odbył się 19 Półmaraton Warszawski 2025... Byliśmy, wspieraliśmy 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DaniL Opublikowano 30 Marca Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Marca Potwierdzam! Dzięki wsparciu Burgmaniaków łatwiej było zdobyć medal 3
GadekW Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Brawo chłopaki!!! Pamiętam czasy, jak w Burgmanii biegaliśmy tylko ja z Piootrem, a teraz możemy zmontować całą drużyne. Duma rozpiera. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca 14 godzin temu, DaniL napisał(a): Gratulacje Andrzej 👏👏👏💪 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 1 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 1 Kwietnia Wrzucam moje weekendowe.Jak dla mnie sezon powoli się kończy, zdecydowanie wolę biegać w niższych temperaturach. 2
Rekomendowane odpowiedzi