Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Mazowieckie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , mam propozycję nowego tematu do naszego działu Mazowieckiego "Mazowieckie pogaduchy". Myślę że mógłby być to temat w którym można by pisać o wszystkim i niczym , o takim życiu codziennym , przywitać się etc. Myślę że jest to dobry pomysł i myślę że sporo nowych lub mniej znanych forumowiczów mogło by przy okazji tego tematu poznać się ze "starymi wyjadaczami" i ogólnie jedno miejsce ogólnych pogaduch dla nas to fajny pomysł. Jak jesteście zainteresowani to myślę że spokojnie mozna by z czasem podpiąć taki temat w Mazowieckim, pozdrawiam i szerokości.

Opublikowano

Wiesz mnie się wydaje, że właśnie po to my się spotykamy w każdy czwartek. Ja osobiście wolę pogaduchy w realu.

Opublikowano

Jedno nie wyklucza drugiego .Myślę ogólnie to taki luźny temat a przy okazji nowi oraz osoby które nie przyjeżdżają na spoty mogą sobie po gadać czy się poznać .

Opublikowano

Widzisz , mi raczej zależało żeby u nas na Mazowieckim był taki temat ( trochę integracyjny /wewnętrz Mazowiecki) ale jak nie będzie zainteresowania to poproszę moda o zlikwidowanie tematu i tyle , nic na siłę. :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Zgadzam się z Gieńką i nat. Pogaduchy to na spotach w czwartek. Jest specjalny wątek powitalny oraz inny tego typu w ogólnych. Rozumiem Roni, że chcesz wprowadzać tu "nowe", ale nic na siłę.

Reasumując ja jestem na "nie".

• Klubowicze
Opublikowano

Rozumiem Roni, że chcesz

Piootr, jeśli można nie wciągaj mnie w Wasze sprawy. Jęśli masz życzenie rozmawiać z użytkownikiem o nicku Roni... ( RONI i TRZY KROPECZKI ) to tego się trzymaj, bo za chwilę ludzie przestaną nas rozróżniać.

Ejmen.

Opublikowano

Piootr , daję tylko propozycję , rozumiem i szanuję odmienne zdanie. Witaj Roni :) "imienniku"

• Sympatycy
Opublikowano

Roni...byłeś wczoraj to widziałeś ile było osób. Można się wygadać bo jest z kim. :tabletalk:

I tak chyba zostałes do końca.

• Klubowicze
Opublikowano

Piootr, jeśli można nie wciągaj mnie w Wasze sprawy. Jęśli masz życzenie rozmawiać z użytkownikiem o nicku Roni... ( RONI i TRZY KROPECZKI ) to tego się trzymaj, bo za chwilę ludzie przestaną nas rozróżniać.

Ejmen.

Postaram sie poruszyć temat blisko brzmiących nickow z Administracją. Dla mnie czy są trzy czy dziesięć kropeczek nie ma znaczenia, sorry.

Roni nie obruszaj się. W moim przekonaniu Roni... powinien zmienić nick. Pamiętam Twoje "boje" z Roninem z Łodzi. - też się ludziom myliło. Współczuję.

Opublikowano

Dla mnie osobiście ten temat jest zbędny. Przez tyle lat istnienia forum nigdy nie był potrzebny. Mamy przecież Offtopa, Serdeczności, PM.

P.s. A co do nicka Roniego... to kolega właśnie zmienił Nick z Alien ;)

Opublikowano

Jeśli tamat nie jest potrzebny to spoko proszę moda o zamknięcie lub skasowanie tego tematu. Co do nicka to obecny uzywam wszędzie na wszystkich forach na których jestem , przy rejestracji okazało się że nie przyjmuje go i wpisałem Alien ale potem okazało się że mozna mienić i to zrobiłem. Jeśli to problem cofnę tą zmianę co by nie robić zamieszania. Nie o to mi chodziło. Pozdrowienia dla wszystkich i Alleluja.. :D

• Sympatycy
Opublikowano

Roni... z całym szacunkiem ale wróć do poprzedniego nicka. Dla mnie i myślę, że dla wielu z nas Roni na tym forum jest tylko jeden. Niepotrzebnie wprowadzasz zamieszanie.

Propozycja nowego tematu też trochę od czapy moim zdaniem.

Opublikowano

(...) wróć do poprzedniego nicka (...) dla wielu z nas Roni na tym forum jest tylko jeden.(...)

DOKŁADNIE.

Opublikowano

Jestem tego samego zdania co Worlan i dr.big powinieneś wrócić do poprzedniego nicka. Roni jest tylko jeden.

Opublikowano

Po przedyskutowaniu przez nas sprawy, nick "Alien" alias "Roni..." wrócił na swoje miejsce. Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...