Skocz do zawartości
Forum Burgmania

O skuterach w TV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie ma wątku o tym co w TV na temat skuterów mówią.

Właśnie zauważyłem że jutro 22.04 o 7:00 i przez kolejne kilka dni na Polsat Play leci program o nazwie "Monoślad" (4 odcinki dziennie od 7 do 9). Konkretnie o skuterach: w 4 odcinku (jutro 8:30) będzie opowiadał Sidney Polak i potem w Piątek o skuterach mają być kolejne 2 czy 3 odcinki, m.in Janusz Korwin-Mikke ma się pokazać na skuterze. Cykl programów jest z 2008 roku więc prawdopodobnie są to jakieś powtórki (a może ktoś już to oglądał?).

Miłego oglądania.

Opublikowano

Sid mądrze i ciekawie gada o skuterach, zawsze warto obejrzeć i posłuchać.

Ważne, że temat tego typu jednośladów jest poruszany, bo ja często spotykam się z pełnym "niezrozumieniem" u przypadkowych ludzi... A jak już wspominam, że skuter zarejestrowany przecież jako motocykl jedzie 150- 170 km/h, to czasami osoby postronne patrzą na mnie, jak na wariata :) ...

Opublikowano

Wszystkie odcinki Motośladu dostępne są na stronie ipla.tv (lub za pośrednictwem aplikacji ipla na smartfon, tablet, itd.).

Opublikowano

Fajnie ,że jest taki program jak Monoślad. Jak dla mnie jednak program jest dość chaotyczny i nie do końca podoba mi się jego formuła.

Np. odcinek z Sidney-em. Dwa zdania o Burgmanie i tym ,że powstała o nim piosenka. Liczyłem na troszkę dłuższą rozmowę.

Opublikowano

Taka to widocznie TV dzisiaj jest :D ...

Jak to było? ... "dobry zwyczaj- nie oglądaj" :D ... czy jakoś tak ;) ...

Opublikowano

Co prawda nie TV, ale przynajmniej świeże :)

Opublikowano

Muszę przyznać ,że ta Honda ma świetny wygląd. Co prawda schowki są mało praktyczne i nie wiem jak z widocznością w tych lusterkach, ale ogólne pierwsze wrażenie robi piorunujące. Cenę przemilczę... :shutup: