Alien Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Idą za ciosem mam propozycję zmiany w dziale technicznym , a raczej rozbudowaniem takiego działu. Napiszę propozycje jak bym to widział główny dział Techniczny poddział - Suzuki Burgman tematy - silnik - ukl.napędowy - zawieszenie - ukl,hamulcowy - ukl.elektryczny - koła i opony - inne tematy jakie uznacie za dobre i takich poddziałów odpowiednich marek mozna stworzyć kilka przynajmniej głównych marek i np. jeden pod nazwą" pozostałe" ,które będą dotyczyły chińczyków i mało znanych modeli.
alempicki Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jestam za - jest teraz bałagan i trudno coś znaleść
coyotus77 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Bardzo dobry pomysł Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Się rozbrykałeś z tymi nowymi tematami.
bogdan12 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Się rozbrykałeś z tymi nowymi tematami. Fajna sprawa napewno nijeden z porady zkorzysta
Alien Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wiesz,domyślam się że kilka osób może mieć mi to za złe ale myślę że warto rozmawiać. Poza tym mam swoje latka i kilka for za sobą i wiem ze dobre wzorce warto wykorzystywać.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Fajna sprawa napewno nijeden z porady zkorzysta Chyba skorzysta
T0MEK Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A teraz jest źle? Dzięki temu, że wszystko jest "jednym worku" (technicznym) można się dowiedzieć trochę o markach innych niż własna. A czasem usterki są podobne. Jakoś pomysł latania po wielu katalogach mnie nie zachwyca.
cwmarta Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 grzebanie w jednym wielkim worku po omacku to dopiero jest mało zachwycające...
didi Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 wiem ze dobre wzorce warto wykorzystywać. jedynym słusznym wzorcem jaki próbuje się wprowadzić na wszystkich forach jest PRAWIDŁOWE TYTUŁOWANIE NOWEGO TEMATU czyli zamiast "ludzie pomóżta" pisz "BURGMAN - wibracje" "Burgman - gaśnie" itd i wtedy niema problemu bo wyszukiwarka znajdzie taki temat
Julo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Moja Aprilia ma ten sam silnik co chyba 6 innych skuterow, wiec jesli by byla potrzeba zaciagniecia informacji, latwiej ja znalesc jesli jest tak jak obecnie, niz szukac po kazdym modelu osobno.
Alien Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Julo, nie twierdzę że Tobie jest łatwiej ,aczkolwiek wiele maxi skuterowców nie jest tak biegłymi w mechanice ani w powiązaniu między markami i jeśli mają problemy i wejdą w odpowiedni temat swojej marki szybciej i precyzyjniej odnajdą odpowiedzi na nurtujące ich problemy.
RONIN Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Alien a kto twoim zdaniem ma to zrobić? Już nie pytam kiedy i za ile?
Alien Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ronin , to jest tylko moja sugestia nt ulepszenia i uporządkowania danego działu. Niczego nie narzucam i zgodnie z tematem tego działu dałem propozycję. A czy komuś propozycja się spodoba i czy któryś mod lub admin będzie miał chęć coś z tym zrobić to druga strona . pozdrawiam. ..
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Alien a kto twoim zdaniem ma to zrobić? ....... Rozumiem że to pytanie retoryczne, a kto zrobił nowy podział w akcesoriach? Dobra propozycja, zamysł też dobry, a pracy będzie jeszcze więcej, no ale bez pracy nie ma kołaczy. Jak jest możliwość poprawienia czegoś na lepsze to trzeba to zrobić i tyle
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Administrator Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Właśnie uruchamiamy 3 poziom modyfikacji w działach na naszym forum. Pierwszym był nowy dział >125<. Kolejnym, dopiero co odpalony dział >Akcesoria i gadżety< Ostatnim etapem jest poprawa przejrzystości działu >Techniczne<, który dostanie nowy podział tematyczny. Czynności na zapleczu cały czas trwają ale ten ostatni etap wydaje się być najbardziej czasochłonnym.
alempicki Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Też popieram podział. Czytam o problemach innych marek a nie mojejego skutera. Burgmania to myślałem że wszystko o burgmanach, ale się myliłem. Łatwiej jest coś zmnalęść na zagranicznych forach.
Lucjan73 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę słowo Burgman 400 http://www.forum.burgmania.net/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 nie ma na tym forum skutera na którego temat powstałoby więcej wpisów.
Rekomendowane odpowiedzi