Alien Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witajcie , zauważyłem na niektórych maxi naklejki forumowe i tu mam pytanie o mozliwość załatwienia takich naklejek czy to ogólnych Burgmanii lub grupy Mazowieckiej. Może ktoś ma jakieś możliwości aby takie naklejki zamówić to może bysmy zrobili listę chętnych.
Sobier Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Gadaj z Ojcem Dyrektorem na ten temat.
Alien Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 dzięki zainfo , napisze do niego i zobaczymy , pozdro...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Byłeś wczoraj na spocie trzeba było się zapytać zazwyczaj ojciec dyrektor albo któryś z klubowiczów ma przy sobie.
Alien Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ups , widzisz mogłem. Ale w ogóle o tym nie pomyślałem może jak ktoś kto je ma przeczyta ten post i się odezwie to z miłą chęcią podjadę gdzie trzeba . Dzięki za informację.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dzisiaj większość jest na spotkaniu w Ryni.
Alien Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Stety/niestety z przyczyn rodzinnych ominie mnie Rynia , ale myślę że będzie jeszcze nie jedna okazja na spotkanie.
Rekomendowane odpowiedzi