MILLER Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Na czwartkowym spotkaniu może ktoś będzie miał kurtkę to przymierzę i będę wiedział jaki rozmiar.
Klubowicze Ewik Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2015 W czwartek będę miałaa M i L, to będzie się mozna zorientować w rozmiarówce
Użytkownicy mariuszadam Opublikowano 22 Listopada 2015 Użytkownicy Opublikowano 22 Listopada 2015 To chyba odwiedzę was pierwszy raz w czwartek, powiedzcie tylko o której 19?
Klubowicze Ewik Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2015 zapraszamy na 19
Bartunio Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 To i ja swoją odbiorę kurteczkę
kowal Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 A możliwe jest uszycie takiej kurteczki ( termin nie gra specjalnej roli, jestem cierpliwy ) bez logo, albo jeszcze lepiej z podesłanym logo grupy zach.- pom. ?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2015 I ja bym chętnie przyłączył się do Kowala i kurteczkę przygarnął
Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2015 A możliwe jest uszycie takiej kurteczki ( termin nie gra specjalnej roli, jestem cierpliwy ) bez logo, albo jeszcze lepiej z podesłanym logo grupy zach.- pom. ? I ja bym chętnie przyłączył się do Kowala i kurteczkę przygarnął Panowie wszystko jest możliwe . Może uda Wam się zebrać kilku chętnych na takie kurtki. Najdroższe jest zawsze opracowanie loga, Oczywiście można wykonać i dwie sztuki ale wtedy koszt w górę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi