Klubowicze Ewik Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Miałam kilka zapytań dotyczących trzeciej edycji mazowieckich kurtek softshellowych. Zakładam więc temat . Nowa edycja będzie w dwóch wariantach haftów do wyboru, syrenki lub logo mazowieckie. Dodatkowo jak ktoś będzie chciał dwie wersje mankietów wąskie i przedłużone Fotka z mankietem przedłużonym Aktualny koszt kurtki to 180 zł (kurtki damskie bez kieszeni na piersi) Jeśli zgłosi się trochę osób może uda się obniżyć cenę. UWAGA Na najbliższym spotkaniu czwartkowym będę miała kurtki w pełnej rozmiarówce zarówno damskie jak i męskie. Więc będzie można przymierzyć i pomacać. Zbieramy zamówienia: (LD -rozmiar damska, DM - dłuższy mankiet, GM - logo Grupa mazowiecka) JuStA - LD DM GM zapł. .maniek - LM DM GM zapł. pin - LM -- GM Dunaj - XLM -- GM Irasko - XLM DM GM Campto - XLM DM GM Jaco - LM -- GM zapł. Ziuta - MD DM GM zapł. Trenex - XLM -- GM - zapł. Radoslav - MM DM GM - zapł. Baltona - LM DM LS zapł. basia-janek XLM -- GM - zapł. basia-janek LD -- GM - zapł. Bomber XLM GM - zapł. boochos -LM DM W-M - zapł. Mario.la - MM DM GM - zapł. MAKI -XLM DM W-M - zapł. kominiarz - XLM DM W-M - zapł. Wojtasek0 - XSD GM Wojtasek0 - XXLM GM Długi 1973 - XLM GM - zapł. Kordziuk - MM GM zapł. Andrzejburg MM GM zapł. JerrR LM GM zapł. Arturas XLs LS zapł. Bartunio MM GM zapł. Ruda LD GM Kazak XLM GM zapł. (pgizi) MAKI LM WM zapł. Mario.la LM GM. zapł. Numer konta do wpłat: Citibank handlowy Wiesław Wrzosek 70 1030 0019 0109 8518 0331 9466 Zielony - zapłacone, obebrane czerwony - zapłacone, nie odebrane czarny - nie zapłacone, nie odebrane
JuStA Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja pierwsza, ja pierwsza Ewa bardzo Ci dziękuję za podjęcie tematu Co do mojego rozmiaru to pewnie M (ale jak przymierzę to potwierdzę) Maniek też bardzo chce i potrzebuje JuStA Damska - L (dłuższy mankiet) logo Grupy Mazowieckiej .maniek Męska - L (dłuższy mankiet) logo Grupy Mazowieckiej Rozmiary zostały zweryfikowane w realu
Klubowicze PIN Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja na dzień dzisiejszy. Męska (roz. później) -> logo G. Mazowieckiej
Dunaj Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja też poproszę sztuk raz, myśle że z dłuższym ściągaczem rękawa,to będzie łatwiej wsunąć do rękawiczki. Logo Grupy Mazowieckiej Rozmiar to też raczej do ustalenia po przymiarce. Pozdrawiam ホンダシルバーウイング600マキシスクーター
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A ja podepnę się pod temat bo może ktoś potrzebowałby taki "softszel" w rozmiarze L z pięknym logiem z Syrenką (pierwsze dwa zdjęcia), a ja zamówiłby sobie sztukę o rozmiar mniejszą. Temat ceny, stanu itp. proszę na PM aby nie zaśmiecać tego wątku.
Sympatycy irasko Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ja również poproszę Irasko - męskie XL - przedłużony mankiet, logo grupy mazowieckej Dziękuję.
Klubowicze Campto Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Poproszę męską XL - przedłużony mankiet - logo grupy mazowieckiej.
Sympatycy Jaco Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Poprosimy: Jaco - męska L Ziuta - damska M z przedłużonym rękawem Obydwie z logo grupy mazowieckiej
Dunaj Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja też poproszę sztuk raz,z dłuższym ściągaczem rękawa Logo Grupy Mazowieckiej Rozmiar XL Pozdrawiam ホンダシルバーウイング600マキシスクーター
Jerry_R Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dla tych co nie mieli okazji przymierzyc - jest moze jakas przyblizona rozmiarowka?
boochos Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Poproszę 1 sztukę : -męska, rozmiar L -dłuższy rękaw -logo Grupa Mazowiecka (bo, podlaskiej nie można...?)
Klubowicze Ewik Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Szymon, można tylko opracowanie haftu trochę kosztuje. Jeśli zbierzecie się wszyscy mogę temat ogarnąć. Maki też był zainteresowany. podeślijcie logo w wektorach najlepiej w EPS. Postaram się na najbliższy spot jeszcze raz przywieść kurtki do mierzenia, o ile zdążę wrócić z delegacji,
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ewuniu ja poproszę po oględzinach rozmiar "L" bo widzę że mam MM
Klubowicze Ewik Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pin, poprawione, dzięki za czujność.
Klubowicze Ewik Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ponieważ ja i Wrzonio mamy ten tydzień delegacyjny i nie wiemy czy uda nam się dotrzeć na spota informuję, że pełną rozmiarówkę kurtek dostarczę na następne spotkanie czwartkowe to jest 30-04-2015.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dzisiaj na spocie w C66 będziemy mieli całą rozmiarówkę kurtek do przymiarki.
Sympatycy Baltona Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Kurczaczki ja też poproszę mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj dotrzeć na spocik. Po dzisiejszej przymiarce poproszę: Rozmiar ,,L" z długim mankietem logo z Syrenką Dziękuję, pozdrawiam itd.
Sympatycy Radoslav Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Po dzisiejszych przymiarkach poproszę kurteczkę jak następuje: Radoslav - MM DM GM Kurde coś dużo tego M mi wyszło
Maruda Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 My po przymiarce poprosimy MXL,GM i DL,GM dziękujemy i pozdrawiamy
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2015 I ja poprosze XLM, LS, rękaw standard. Z góry Dzięki
boochos Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Coś wiadomo, na jakie konto i do.kiedy.przelew poczynić należy...?
Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 Jeszcze trochę się wstrzymamy ze zbieraniem pieniędzy, do określenia końcowych kosztów.
Sympatycy irasko Opublikowano 18 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2015 Jeszcze trochę się wstrzymamy.... .....Ewik, a zdążymy przed zlotem??
Rekomendowane odpowiedzi