Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Aukcja charytatywna pinów Burgmanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Post ten zaczyna licytacje 7 pinów Burgmanii. Wszystkie pieniądze z licytacji zasilą wspomaganego przez nasz Klub i znanego prawie wszystkim Jordana.

Uroczysty odbiór wylicytowanych pinów odbędzie się na XI Zlocie Burgmanii lub dla osób nieobecnych, wysyłkowo po wpłacie wylicytowanej kwoty na wskazane konto.

Siedem ostatnich, najwyższych ofert wygrywa po jednej sztuce pina!

Licytacja jest po to, abyśmy z tych "cegiełek" na pionizator przekazali Jordanowi jak największą sumę wylicytowanych kwot.

Postąpienie licytacji to max. 10 PLN- dajmy wszystkim szansę zalicytowania, bez stawiania od razu "zaporowej" ceny!

Zapraszam do licytacji i do późniejszego uroczystego odebrania wylicytowanego pina w trakcie uroczystości zlotowych poświęconych odebraniu nagród zlotowych, przeprowadzonych licytacji i tym podobnych.

Nawet jak wylicytujesz pina, nie wybieraj opcji odbioru pocztą (przesyłka zawarta w wylicytowanej kwocie), tylko przyjedź koniecznie po niego osobiście na zlot- będzie fajnie :) !

ZAPRASZAMY!

Aukcja kończy się 5 maja.

3... 2... 1 ... START!

IMGP8950_zpslclzeutt.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Na dobry początek 20 złociszy

Opublikowano

Skoro można podbijać o 10 zł to ja daje 30 zł.

• Sympatycy
Opublikowano

No to 40 złotych ode mnie.

• Sympatycy
Opublikowano

50 złotych, ode mnie.

• Klubowicze
Opublikowano

60 pln

• Sympatycy
Opublikowano

70

Opublikowano

80,-

• Sympatycy
Opublikowano

90 PLN

Opublikowano

100 pln

• Sympatycy
Opublikowano

Stówka po raz pierwszy !!

W jednym czasie przebiliśmy. Zmianiam na 110 zł

• Sympatycy
Opublikowano

120 pln moje.

• Klubowicze
Opublikowano

130

Skoro mamy dać szanse wszystkim i ma to być zabawa połączona z chęcią pomocy,

to może każde podbite 10pln wysyłajmy na konto pinów.

Tym sposobem nie będą wykluczeni wszyscy chętni o mniejszych zasobach pln.

Opublikowano

140 dam ja.

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Szczytny cel. Dam 150 PLN

Opublikowano

Podbijam do 160 zł

Opublikowano

Aukcja została zakończona 05 maja o godz. 12:00.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziękuję ślicznie wszystkim, którzy wzięli udział w charytatywnej aukcji PINów mającą za zadanie wspomóc naszego Kolegę Jordana.

Aukcję wygrało siedem osób oddających najwyższe oferty zakupu, a są nimi:

- Przemo_ST : 160 PLN

- Robsson : 150 PLN

- Kitenation : 140 PLN

- Valdi : 130 PLN

- Jaco : 120 PLN

- Irasko : 110 PLN

- Marcin78 : 100 PLN

Dzięki Wam udało się zebrać łącznie rewelacyjne 910 PLN !!!

Proszę Was (wymienionych 7 osób ) o przelanie podanych kwot koniecznie z podaniem swojego nicka i dopisku "aukcja charytatywna PIN" na konto:

mBank

Artur Mrugasiewicz

42 1140 2004 0000 3902 4531 5464

Tu, w temacie, proszę po wpłacie zaznaczyć, czy PIN ma być wysłany pocztą (jeśli tak, podajcie adres na PM), czy uroczyście przekazany na naszym zlocie w Nowym Jasińcu.

Z góry dziękuję Wam za sprawne i szybkie załatwienie sprawy.

.

Opublikowano

Przelew wykonany. Chciałbym prosić o przekazanie pinu na Burgmanii, niekoniecznie jak wskazujesz Bigu, w sposób uroczysty.

• Sympatycy
Opublikowano

Pieniążki poleciały. Odbiór osobisty na Zlocie (również niekoniecznie w sposób uroczysty - to zaszczyt móc wrzucić swoją cegiełkę na szczytny cel)

Opublikowano

Przelew wykonany.Odbiorę na zlocie i również prosiłbym o przekazanie pinu w sposób niekoniecznie uroczysty.Cieszę się że mogłem wziąć udział w tak zacnym celu i dołożyć swoją "cegiełkę"

• Sympatycy
Opublikowano

Przelew poleciał. Odbiorę podobnie jak koledzy na zlocie. Cieszę się, że mogłem pomóc.

• Sympatycy
Opublikowano

Przelew poleciał - mam prośbę abym mógł odebrać pina w sposób spokojny bez żadnej fety, na zlocie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za wpłaty, część PINów została już przekazana, część zostanie przekazana na zlocie Burgmanii oraz na spocie zgodnie z wolą wygranych.

Dodatkowo serdecznie zapraszam do licytacji następnych 5 PINów, które dołączą do różnych przedmiotów licytowanych na naszym zlocie w Nowym Jasińcu :) .

• Administrator
Opublikowano

Pytanie: Jak mnie nie będzie na zlocie to też mogę licytować czy dotyczy to wyłącznie uczestników zlotu?

Opublikowano

Forumowa licytacja 7 pinów została już zakończona 5 maja. W zlotowej będą mogły wziąść udział osoby obecne na zlocie,